- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
DeFranco
nagyúr
Nézd, nem ismerem a konkrét típust, csak a súly- és teljesítmény adatokból tudok következtetni, de itt akkora a kontraszt, hogy ez számomra egyszerűnek tűnik mint az egyszeregy.
Ez a motor ehhez a kasztnihoz annyira gyenge, ami már nem biztonságos. Megpakolva (akár emberekkel, amikor a legfontosabb lenne, hogy biztonságos legyen) már egy elindulás is szenvedés, bárhonnan (előzésből, kereszteződésből) szökni kell, semmi tartalékod nincs, ha egyet akarsz előzni, akkor vagy vársz fél órát, vagy ami még valószínűbb, előbb-utóbb csak elfogy a türelmed, és belemész a neccesbe.
Mellesleg többet is eszik a motor így. Egy ekkora "batárhoz" nem szabad ekkora motort venni. Összehasonlításképpen a fóka is ez a súly, és már az 1.4-esre is szívta a fogát mindenki, de so-so elmegy, ez az 1.2-es viszont már mindennek az alja.
Értsd meg, nem azért, mert racsing, vagy azért, mert a kibicnek semmi sem drága, hanem mert ez így nem biztonságos, és nagyon fogtok vele szenvedni.
(mellesleg aki ezt így anno megvette, az tipikusan az a fillérb*szó fajta (vagy csak nettó szegény) aki csak azt adta meg az autónak ami totálisan feltétlenül szükséges. Olajcsere minden műszakinál, stb....)
-
-
-
-
joshua7
veterán
Én addig, másokhoz hasonlóan, vígan fogom használni a TSi-t.
Az viszont igaz, hogy turbó-kompi + dsg kombót én sem vennék a típusból.
Japánok, hmm.. Én anno nézegettem japán verdákat is a Golf kategóriában, de jól felszerelt kiviteleknél is olyan szinten igénytelen a belük, hogy undorító... új Auris + Corolla, régi Mazda3, aktuális Civic, S-Cross broáf mind. Még az ufóCivic az, ami tetszett, de az meg kívülről no komment.
Az új Mazda3 viszont tetszik, igaz, a bele nem üti meg a formaterv szintjét, de még okés. Az ára viszont -
Qru
MODERÁTOR
Akkor is költségesebb lesz a szervízelése mint egy szívóbenyósét. De nem baj, ha csak magamfasjt szívóbenyós pártiak lennének akkor még talán most is a fán ülve benánoznánk.
To all:
Hirtelen megijedtem, hogy kötetelző lesz a téli gumi itthon de ugye nem meri felvállalni senki (főleg választások előtt).
-
Kornel
veterán
helyedbe amúgy vennék egy ilyen mondeo-t, mondjuk egyen 2 literrel többet, de szerintem nincs annyi, ha nem mész sokat, akkor teljesen mindegy, de mégse fabia
mod: a folyószámla hitel szerintem beleférhet(1-2 százezer max.), ha 2-3 hónapon belül ki tudod nullázni, akkor sokat nem buksz rajta. sőt, ha olyan kocsit veszel, amire nem kell költeni, akkor jóval többet nyerhetsz
-
Kornel
veterán
gondolom ha fabia kombi kell, akkor nem elég méretre a swift, nem is azért mondtam, hogy azt vegyél, illetve 800+ az ára még mindig.
de nekem a fabia belülről akkor is csalódás volt, de ha neked megfelel, akkor jómod: V.Strykerkocsija amúgy nagyon egybe van a képek és a leírás alapján, én simán azt venném helyedben, ha már 100% fabiat akarsz venni. alkudsz belőle kicsit, ami meg hiányzik, az meg megvan hitelkeretből, aminél a kamatköltség sem jelentős.
-
V.Stryker
nagyúr
Az enyém még eladó.
Ha gondolod nézd meg. Csináltam új képeket, finomítottam a leírást. És egy Suzukihoz képest nem gagyi...szerintem. Unokatesómnak Swift-je volt...nem egy kategória.
-
Kornel
veterán
országút volt, szabályosan (mivel nem az enyém volt), és 1.2-es... mondjuk cserébe nem is ment, szóval felejtős. inkább egyen többet, de menjen is. főleg ha kombi...
mennyiért keresel amúgy?
én tuti nem vennék fóbiát, pedig nem vagyok "finnyás"(#67472) V.Stryker: swift 2-höz képest? szerintem sem egy kategória minőségre, de nem a fabia javára
-
neduddki
nagyúr
-
szőröscica
addikt
Az tuti, hogy a kézkrémek gyilkolják nagyon.
Nekem 170 ezer után már fényes, de még rajta a minta. Kézkrémet nem használok, de izzadós a tenyerem.Meg nyilván függ ez attól is, hogy van-e gyűrű az ujjadon, városban mész inkább, vagy autópályán, illetve a bőr minőségétől is.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Nem vagy rokona a feleségemnek? Annak is a színével volt baja.
A km reális, igazolni tudom, megnézethető. Hogy hova jártam? Én pl itt dolgozom 10 percre, asszony szintúgy,de másfél éve gyerekkel van. Így igazából bevásárolni, kirándulni, családlátogatásra használtuk. Az első tulaja meg kertészmérnök volt Szeged mellett. Hát az se volt versenyző típus.
Van, hogy azért megyek vele melóba, hogy járassam, ne tudják kifigyelni, lássák, hogy használva van. -
-
Laraxior
titán
Sose használom. Csak simán P-ből R-be, és lassan gurulok ki, eléggé hepehupás az udvar, és csak hajnalban hallom, elég halk, de hallható a csendben. Azért is gondolom, mert tudom, hogy a Laguna futóműve nem éppen a legjobb, az elsőt már rendbe rakattam, de a hátulját nem nézték meg, decemberben műszaki, csak hogy tudjam mennyibe fog fájni
-
lorcsi
veterán
egyiket sem venném meg
sőt, nekem azt mondták, hogy nyíregy-debrecen..de még miskolc régiót is hagyjam ki autókeresési szempontból. érdemben csak a debreceniekről tudok nyilatkozni, mert 4-5 éve minden helyet alaposan végignéztem, de tuti hogy nem változott a helyzet azóta...lehúzó mocsok banda (és akkor még visszafogott és nőies voltam).
az biztos, hogy a minimum autó amit kaphatsz 500k..ha nagyon nagy mázlid van és szakival mész és nézed kb. félévig akkor kaphatsz 400-ért, de ehhez már minimum becsületesnepper szintű szerencse-tudás kell. nélküle marad az 500-as szint (kb. enyniért tudok jó állapotú audi 80-at is..olyan 95 körüli évjárattal)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest