- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
-
parandroid
félisten
válasz
máyköl #186842 üzenetére
Egyrészt 10%-ot zuhant a forint egyetlen negyedév alatt, másrészt manapság alapból adnak egy közepes felszereltségben 4 elektromos ablakemelőt, amiből 10 éve kettőért kőkemény felárat kértek, a másik kettő meg nem is volt rendelhető - csak példa a trend szemléltetésére.
p
-
pècsimunkás
addikt
válasz
máyköl #186362 üzenetére
A kategóriájuk ugyanaz, arra gondoltam.
A Mondeo és a Passat elég nagy, valóban, de akkor is középkategóriások, mint ahogy az Alfa 159 is az.Az én Aurisom is kisebb- belül biztosan, mint egy 9.gen Civic, mégis egy kategória. Az alsóközépkategóriából Octavia lóg ki felfelé, elég rendesen, mint ahogy a Superb a középkategóriából.
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
máyköl #185913 üzenetére
Egyszerű a megoldás. Corollát kell venni. Az szép is, jó is, és az is nagyobb belül, mint az 508.
Btw. a Camry és az 508 nem is kapható azonos kivitelben. A Camry csak szedán formában érhető el, az 508 pedig csak ötajtósban (kombi is az tulajdonképpen), de szedánban tudtommal nincs. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
máyköl #184943 üzenetére
Nem vagyok benne a dologban, de GP csoportban az M20 (=M32 csak 200 Nm-re) felújítást nem misztifikálják túl, időben kell egy szett csapágy, az meg alapvetően nem drága, nagyrészt gondolom a munkadíj nyomja meg. Megérheti vidéken intézni adott esetben. Persze lehet deklit cserélni, de ha 200 ezret kibírt eddig, nem biztos, hogy megéri, hacsak nincs egyéb indok rá - húzott motor, vontatás, örökre megtartás, stb. Csak eszembe jutott, ha már felmerült
-
batai15
félisten
válasz
máyköl #184691 üzenetére
Azt is elfelejted hogy alapvetően én elégedett voltam az eddigi Peugeotokkal is. Direkt írtam hogy ennek semmi köze ahoz hogy vettem most. Jobban utána jártam a tapasztalatoknak , magára meg a nepiteletre nem feltétlen kell adni,mert kevés autó van amit az alapján szabadna venni.
Ha követted a mostani autó vásárlásomat, akkor láthattad hogy sok autó azért maradt ki mert mindbe volt olyan ami költséges kiadás ,meg típus hiba. Igaz ez a 407re is, így az eddigi pozitív Peugeot összkép miatt vettem ismét .
Hosszú távú tapasztalatnak ott a sogorom autója,meg mérvadó csoportok. -
batai15
félisten
válasz
máyköl #184677 üzenetére
Miért engednéd el ? Semmivel sem rosszabb mint bármelyik másik ilyen kategóriájú dízel.
Persze hogy szar ha az ember nagy autót akar,amire nem akar költeni . Lásd fentebb amit írtam,srac meg vette, aztán mikor kelett benne cserélni kettős tömegűt meg egy rakás fosnak titulálta .
Én most is azt mondom az vegyen ilyet aki esetlegesen meg tudja javitatni,vagy nem úgy fogja fel hogy rá kell költeni x összeget a korából és futasbol adódóan akkor szar.
Alapvetően hasonló pénzért németből roszabb állapotú autót kapni.
De itt is meg kell nézni mit vesz az ember.
Most nem isteniteni akarom ,de minden márka típusnak meg van a maga keresztje .
Itt a hdi motor alapvetően megbízható , míg mondjuk az elektronika kicsit érzékenyebb . Más autó rohad mint az ítélet és eszi az olajat lásd Mazda,honda veszett drága , német meg mondjuk motorikusan nyűgös . Soroljam ? -
-
rbalint88
addikt
válasz
máyköl #184131 üzenetére
Focusban nekem sem kell koppig hátranyomni (2-esben, 1. genben még igen). 159 sokkal tágasabb a 156-nál, az egy nagyon pici autó. Smartban is a 220centis benganémet elfér, úgy van tervezve, igazából a Smart rohadt tágas autó. A ForTwo sztem nagyon jól kitalált autócska, simán élném.
btw én valószínűleg lábban hosszabb vagyok az átlagnál, mert 192cm voltam fénykoromban, csak aztán a csigolyaroppantó balesetben összementem kicsit, azóta 188 vagyok -
vzsryl
nagyúr
válasz
máyköl #183791 üzenetére
Általában belül szebb, illatosabb, viszont a műszaki alapok, pl. motor, váltó, kuplung, gumik stb. rosszabb állapotnak örvendenek a hölgy tulajoknál. Ez csak sima általánosítás, ami néha igaz. Én is ebbe futottam bele. Belül olyan volt a 12 éves autó, mintha akkor gurult volna le a gyártósorrol, csak az illata volt sokkal kellemesebb, viszont a motor ette az olajat, a kuplung kemény volt mint egy Zsiguliban, a gumi pedig valami gagyi Laufenn típus volt, ami nagyobb tempónál alig akart az úton maradni (Ventus Prime megoldotta).
-
hobizoli
nagyúr
válasz
máyköl #183060 üzenetére
nekem a kipu hatsodob most volt cserelve muszakinal a 147-n (2005-s)
lefujkaltam egy cinkspray-l azert kivulrol, hatha vmit segit rajta, de szerintem ez belulrol rohad kifele inkabb, mert a dob also resze lejjebb van a kipuff csonel
szoval ami viz keletkzik az egesnel, az jobb hijan ott gyulik ossze, es "dolgozik"
-
Cifu
félisten
válasz
máyköl #182979 üzenetére
Mind a két oldalt ismerem. Nem vitatom el, hogy lehet kifogni olcsón is jó autót. De pont erre akartam felhívni a figyelmet a "lepattant sz@r"-ozásra reagálva. Bennem ezért sem merült fel az, hogy a 15 éves Golfomat eladjam. Folyamatosan szervizbe hordtam, mindig mindent megkapott, de egy-két helyen már ott van a rozsda és egyszer elkapott egy jégverés, tehát vannak látható, de nem annyira csúnya puklik (elvittem egy szakihoz, de 120e Ft-ért vállalta volna úgy, hogy benne van a pakliban, hogy amikor kihúzza, akkor megrepedhet a festék, ezt el kell fogadnom - mondtam, hogy ennyit nem ér). Motorikusan teljesen jól van. Amikor egy éve a páromnak néztünk második autót, még 1 millió körül is ennél sokkal rosszabb állapotú autókat láttam...
Ne legyenek irreális elvárások egyik oldalon se...
-
válasz
máyköl #182979 üzenetére
még az a jobbik eset ha el se jönnek, mert legalább nem fárasztanak
ki kell várni, ugyis jön majd egy normális és elviszi, csak addig kell megúszni az unatkozó próbálgatókat(van olyan kergehülye aki képes a fél hahu-hu-t elmenni kipróbálni, ha hagyják neki)
én amikor autót hirdetek, már a telefonban megmondom, csak akkor jöjjön ha meg is veszi (persze ha nem talál olyan hibát amit nem írtam le), nem vagyok autószalon, hogy tesztelgesse a verdát
igazából annak örülök ha azzal kezd hogy elvinné szervizbe átnézetni, mert ha hajlandó pénzt áldozni akkor valószínűleg nem csak álmodozó -
rbalint88
addikt
válasz
máyköl #182628 üzenetére
1.9-bol volt 116,120,136,150 lovas a 159-ben, 2.0-bol 136, 163, 170.
ha a nem bpi celallomasra szallito teherautokat nem engednek be a carosba, mar az is eleg lenne. Meg a smoke&charm hulyegyerekeket rahuznak a kipufogojukra... azt el tudom fogadni, hogy padlon fustol egy dizel, de amikor alltaban is adja az indian morset es a legkisebb gazra is dol a korom szandekosan, ott komoly szankciokat kellene alkalmazni. -
rbalint88
addikt
válasz
máyköl #180726 üzenetére
sosincs kész
btw mindkét b5.5 passatomban világosszürke alcantara volt, abba is belerohadtam nyáron.
nálam ez a nyári sorrend:
szellőztetős szövet->szellőztetős bőr->minőségi szövet->alcantara->fos szövet->bőr.
de télen is jobban kedvelem általában a szövetet, bár a te Alfádban nagyon szép (és jó minőségű!) a bőr. azzal ki lennék békülve azért -
válasz
máyköl #180714 üzenetére
A legutóbbi Golfomban fekete bőr volt -> rémálom.
Most bézs bőr van; ez egész vállalható volt nyáron. Tényleg. Mondjuk sötét farmert nem merek felvenni, így is 2 havonta bőrtisztítás, -ápolás.
@180720: Csak a legelső tisztítás volt 8 óra.Ne más retkében fetrengjek. Másodszorra kb. 2 órát vett igénybe.
-
rbalint88
addikt
válasz
máyköl #180714 üzenetére
A vilagos szinu kenyes, megfogja a farmer, stb. A sotet szinu meg instant halal nyaron. Nekem zold-fekete volt, de focvis boros gtije (pedig amikor probaltam mar nem is volt kanikula, estefele volt) es fonok fekete boros jaguarja is horror. De ulesszelloztetessel es futessel egy sotet borost bevallalnek. A vilagos bor nekem tul kenyes. Zavar, hogy nagyon hamar latszik rajta a hasznalat. Nyilvan a sotet pont ugyanolyan koszos adott ido utan, csak azon negyedannyira latszik.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
máyköl #180714 üzenetére
Az S60-ban vajszínű félbőr volt. Nyáron kifejezetten előnyös volt szerintem, a napon érezhetően kevésbé melegedett fel, mint egy fekete bőr-, vagy szövetbelsős autó. Télen tényleg kicsit kellemetlen egy darabig és bekapcsolt ülésfűtés mellett is egy ideig érezhetően hidegebb volt a bőr rész a szövethez képest.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
máyköl #179426 üzenetére
Marad az Auris ! Reggel beültem , jól éreztem magam benne . Még mindig tetszik belül , tetszik a váltó , a kis.1,2 - es turbómotor ... Ha szombaton - egyébként nyílt nap volt a Toyotánál és a Hyundainál , tesztvezettem volna , lehet máshogy döntök . De , mint írtam marad az Auris , és nem marad bennem hiányérzet !
-
LógaGéza
veterán
válasz
máyköl #177959 üzenetére
Köszönöm a választ neked is, megtörtént a generációváltás
-
rbalint88
addikt
válasz
máyköl #177988 üzenetére
156-ba atulni nincs ertelme. Ezerbol egy ha nincs leelve... dizelekben 300e+ minimum, rozsda bejatszik, benzinesek meg annyival erzekenyebbek, hogy max v6-ot lenne erdemes megorzos hobbiautonak.
159 -bol meg ugye csak dizelt erdemes, de mar az euro5 is baszogatva van Bp-n szmogriadokor, ez csak rosszabb (korlatoltabb) lesz idovel... attol fuggetlenul, hogy en se ertek ezzel egyet, inkabb mert kibocsatas utan kellene szurni. -
Doki16
addikt
válasz
máyköl #177077 üzenetére
Láttam ezt a kocsit, a szine miatt kicsit feltornászta az árát. Nekem ez már túl hivalkodó lenne
Én megelégszem egy alap színnel ami nem tűnik ki a tömegből. Jelenleg őt néztem ki. [kép]
(#177089) BigBlackDog: Szerintem átok ül rajtam mostanában
Egyszer csörrent meg idáig a telefon, de csak érdeklődő volt. Rajta kívül senki sajna. 414-en nézték meg eddig összesen.
-
válasz
máyköl #176603 üzenetére
De élnék egy V8as Durango-t, vagy inkább egy új chargert istenem. A kompresszoros v8-as visításától feláll a szőr a karomon. Csak hát ez több szempontból sem az az ország és az az élethelyzet. Pedig milyen jó lenne reggelente így kelteni a szomszédokat, amikor előmelegítem az autót.
-
-
válasz
máyköl #176507 üzenetére
Alku nagyon minimális lesz, mert a legtöbb modellnél az a baj, hogy nincs belőle elég készleten, pl: Lodgyból nagyon gyorsan elfogy, már ha éppen van. Flottás kedvezményt sem adnak, pedig a legtöbb márkánál azért jóval a listaár alatt vesszük a gépeket.
Az alapváltozatok bántóan buták, mondjuk egy új Ladához képest nem. Kaptunk abból is, "Flip-Flop" fényezéssel, egy full-full extrás darabot. Visított a váltó, plusz röfögött, egy padlós gyorsításkor eskü hangra megvettem volna, hogy valami kompresszoros v8ban ülök, fogyasztás is kb. ott volt, mert nem ment 10 liter alá. Ahhoz képest prémium a Dacia. Visszatérve a Daciara, a magasabb, Stepway vagy az épp elérhető limitált szériások már élhetőek belül. Igen, a műanyagok kopogósak, a hangszigetelés sem a legjobb (bár az is inkább csak pályán zavaró), viszont klasszisokkal olcsóbban kapsz egy adott méretű autót. Flottában van pár Dokker, azt szeretik a sofőrök.
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
máyköl #176275 üzenetére
evvel tényleg befejeztem a témát. Versenyszférában. De egy orovos, ápoló, tanár, diplomás ovonő BPen is uannyit keres mint a 800fős mucsaröcsögén. Nincs különbség.
Amikor építik a családbarát akármiben új bölcsöde. És hello ki fog ott 96nettoért dolgozni? Amikor nincs tanár mert elmennt multihoz vagy akár gumishoz melózni. Mert nem 180 a nettoja hanem 380. -
kisza25
félisten
válasz
máyköl #176275 üzenetére
ja mondjuk itt egy albérlet 50-70eFt/ hó, Bp meg 150-200eFt? A bérek is igazodnak, itt 120-200 eFt egy havi bér, sokan minimálbéren vannak. (Somogy Balaton)
Balatonra most 10000 emberke hiányzik a vendéglátásba.
Teljesen felújítottak egy nagy múltú csárdát Balatonlellén (Becsali csárda) és nem tudnak kinyitni, mert nincsen alkalmazott, csak Balatonlellén tudok 3 db éttermet ami nem tud kinyitni, mert nincs ember.
Mikor hazajöttem 6 helyre tudtam volna menni szakácsként, csak 18 év vendéglátásban teljesen kiégtem. -
diegho
nagyúr
válasz
máyköl #176262 üzenetére
A vidéki emberek zöme 200 nettót sem kap, sőt rengetegen 150-et sem, ezzel azért illik tisztában lenni. Egy nagy multinál a soron dolgozók egy vidéki városban kb 140-150-et visznek haza. A közalkalmazottak kb ugyanezt kapják diplomával, ha nincs diploma, akkor kevesebbet. A kis falvakban pedig full minimálbéren vannak a mezei munkások.
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
máyköl #176008 üzenetére
azért amikor a jelenlegi vezetés benyögte, hogy szmogriadó esetén EUR5 se mehet csuklottam egy nagyot és nem lennék biztos benne.... [link]
amúgy sztem ha a katasztrófális levegő minőséget akarják javítani akkor első körben ellenőrizzenek. Ahool dugozva van, nem megy katalizátor... ott ugrik forgalmi. Tippre dizelek 30-40% ilyen.
-
Gaben92
őstag
válasz
máyköl #175620 üzenetére
Ne kérdezzétek.
Én csak annyit tudok amit anyum elmondott.
Újonnan vette, 6 hónapos korában 60.000 volt benne (innen következtettem a havi 10k-t), és annyit tudok még, hogy otthon tölti általában telepített töltőről (nyilván mikor nincs úton) és lényegében ingyen mert kb napelemből van a háztető.
Egyebetnemtudokmondani. Kéremkapcsojjaki.
Szerk: Lehet P100D lesz az, vagy a fene se tudja... Nem vagyok otthon az új modellekben.
-
Doki16
addikt
válasz
máyköl #175296 üzenetére
Igazad van, de azért az nem a tipikus SUV
Egy magasított városi autó. A Vitara vagy S-Cross se SUV a szemembe.
Mondjuk az is igazi, hogy igazán össze van már mosódva ez az egész "terepjáró" kategória.Jó a Juke egyébként? Csúnyácska autónak tartom, de fogalmam sincs milyen technikailag. Mennyire Renault ez már?
(#175297) koxkids: Biztosan jobban jársz. A legrosszabb hírben az 1,6-os szárazkuplungos áll. Bár az általad linkelt kocsival biztos, hogy nagy százalékban pályán mentek.
-
Doki16
addikt
válasz
máyköl #175294 üzenetére
Nekem kis kombim van viszonylag. A Pasattal már nehezebb is volt egy parkolóházban például. Az Auris azért 10-15 centivel minden irányban kisebb.
Megmondom őszintén én nem szeretek a Q5-el városban mászkálni. Abból a szempontból jobb egy SUV, hogy nem ér le az eleje gyakorlatilag seholDe a fenti idézetet csak azért írtam, mert nem a SUV a legtipikusabb városi felhasználásra tervezett autó. Arra ott van a már megint Prius, mint a antiautó
-
-
Jaded
őstag
válasz
máyköl #173562 üzenetére
Egyelőre annyi van megbeszélve, hogy gondoljam át, mondjak árat, aztán ők is mondanak valamit.
Ez a fickó vejének az apja volt, konkrétan a "vejkóval" nem beszéltem. Tehát egy kapcsolattartóm van. Legfeljebb azt mondják, hogy nem. Én meg megspórolok egy utat.Azért nem a 800ezreseket nézegetem, mert 600 van rá+átírás. Ez csak így jött ajánlás alapján. Nyilván nem kötelező megvenni, de a realitástól sem kell elrugaszkodni.
szerk: hahu-s árakat mondtam, szétnéztem előtte.
-
rbalint88
addikt
válasz
máyköl #171917 üzenetére
Konkretan az 1.2 szivo 86le Splashez kepest erzodott gyengenek. Meg Tsebacsi 1.5 automatajahoz kepest, pedig az elkeni az erot elegge. Meg ugye a bergep 1.6 egyes foka is erosebbnek erzodott. Papiron egyebkent eros, de az eletben harmatgyengenek tunt
kivancsisagbol ki fogok probalni egy masik 1.0 ecoboost focust is, mert nem lehet ennyire fos.
Hozzateszem anno az 1.4tsi-t is fosgyengenek ereztem, pedig az mindere eleg allitolag
Az A4 se szaggatja szet az aszfaltot, de a kobcenti erzodik. Valami majd csak lesz, szerencsere nem vagyunk idonyomas alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest