- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Most először találkoztam a PDroid-dal és nem tudom hasznos-e nekem.
A kérdésem az lenne, h ha tűzfalat használok és megtiltom a netes kommunikációt az appoknak, akkor ámbár hozzáférhetnek a telefon infóihoz, de nem tudják elküldeni. Jól gondolom, h tűzfal mellé fölösleges a PDroid? -
F-ECT$
titán
válasz
kavics325i #35492 üzenetére
Én is néztem reggel, hogy 1 fok, de már 15-öt mutat
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy a go launcherben lehet e olyat csinálni, hogy ha pl van 3 homescreen oldalam és ha nem a középső(fő homescreen) oldalon zárom le a telefont akkor feloldás után mégis a középső(fő homescreen) oldal fogadjon!
Remélem érthető voltam -
ne_nezze
aktív tag
bw meg fancy widget nem sokat ér ha pontos hőm.adatok kellenek. köpönyegponthunak van jó időjárás widgetje.
-
kavics325i
őstag
válasz
Dottore #35489 üzenetére
A battery calibration ilyen adathalász szarságokkal jött. Vírus irtót nem tom, ez a bw-s trágya meg nem tudom a mai napon mikorra melegszik fel 17.5 fokra, mert konkrétan annyi van most árnyékban. Tippelni meg én is tudok. Egyébként nem sértettél meg senkit ugyanis ez az app kibeszélő topic. Pont
-
Dottore
addikt
Nem akarok megbántani senkit de hőmérséklet az egyik legnagyobb bullshit, szorosan a vírusirtó és a battery calibration mögött. Azért csak mögött mert legalább jól néz ki.
-
twine
veterán
Sziasztok....
Beütöttem a keresőbe hogy unlocker,,,de érdemi infót nem találtam,,,
Lassan lejár a PowerAmp trial időm, és gondoltam megveszem mert megtetszett!
Soha nem vásároltam még "unlockeres" progit....MIre lehet számítani? Vásárlás után gyakorlatilag észre sem veszek semmit, és nyitva lesz a PowerAmp, vagy valamit azért okoskodni kell az "unlockerrel"?
A másik kérdésem,,mert sajnos nem volt időm elmerülni a poweramp mélységeiben,,,
Hangerőt csak a "vol./bal. menübe" való belépéssel tudok változtatni(illetve természetesen a hardware-es volume gombokkal) vagy van ennek valami egyszerűbb formája is a főképernyőn?
(én nem találtam)
Köszönettel -
kavics325i
őstag
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #35482 üzenetére
Helyet a home felületre értettem. Éa ami ott van, az fut (nem a háttérben), és ami ott van, az fogyaszt is, bármennyire is szeretnéd hogy ne tegye.
(Persze ha soha nem kapcsolod be a képernyőt, akkor lehet hogy tényleg a háttérben fut.
) És tényleg megbízható +10fokban -3at mutatva.
Meg milyen praktikus ha 5 napra előre jelzi hogy fagy... Persze használd egészséggel.
(Ha már benne van)
(#35483) RootRulez:
Nemrég kb.2 hétig használtam, de nem emlékszem hogy ilyen lett volna (aztán visszatértem a jó öreg Go-hoz)
-
RootRulez
félisten
Ki használ ExDialert?
Nekem olyat csinál, hogy tárcsázok, beszélgetek. Aztán a hívásnaplót megnyitom, hívnáék ést, azonban a legutolsó hívás akkor adódik hozzá, és akkor a lista is csúszik egyet. Volt már, hogy mást hívtam fel amiatt, nálatok is késve rakja be a híváslistába az utoljára tárcsázottakat?
-
petipetya
nagyúr
Helyet nem pazarol, mert gyári. Memót nem pazarol, mert a háttérben fut, amúgy memó van bőven. Aksit nem pazarol, mert óránként és nyitásra frissít. Praktikus mivel van benne 5 napos illetve óránkénti előrejelzés is. Megbízható, ám néha a fentebb említett okok miatt ki kell egészíteni a tapasztalatokkal és a józan paraszti ésszel.
Aki vakon hisz egy megbízható dologban, az birka.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
kavics325i #35474 üzenetére
Nekem a gyári htc-s mutatott -3 fokot, ami eleve gyanús volt. Az erkélyen pedig majd megsültem, lehetett vagy 10 fok és tűző napsütés.
Ezt már beszéltük, hogy akár városon belül sem ugyanott van a mérőállomás, ahol laksz. Pest esetében a reptér vagy Lőrinc mutat adatokat, szerintem nekem az előbbi szolgáltatja az infókat. Azt pedig szintén tudjuk, hogy a síkvidéken ilyenkor reggelente beáll a hideg, ezzel szemben a kerületemben elég magasan vagyok ráadásul lejtőn, így a napsugár beesési szöge miatt még melegebb van, mint máshol.
Ezek ellenére szeretem a telefonjak ezt a funkcióját annak ellenére, hogy ilyenkor ki kell egészíteni a tapasztalatommal.
A legbiztosabb egy otthoni hőmérséklet mérő eszköz az erkélyen vagy a ház külső részén.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
atillaahun #35467 üzenetére
Igen, négy éve ingyenes:-) Ezt használtam
-
raziel01
veterán
válasz
kavics325i #35474 üzenetére
Ez az időjárás szolgáltató hibája.
Egyébként nálam fancy widget pontos. -
RootRulez
félisten
Sziasztok! Valamivel ki lehet törölni a telefonból a naptárbejegyzéseket? Volt ami többször is szerepelt, miegymás. Most kitöröltem a google szerverről, de amint bekapcsolom a wifit, viszajönnek, szóval ki kéne törölnöm a bejegyzéseket a telóból is és nem Factory REsettel.
-
kavics325i
őstag
Nos véget ért a Beautiful Widget pályafutása nálam. Ki mentem az udvarra, mert hozták a kutya kaját és egyáltalán nem fáztam. A másfél mázsát behordani nem két perc volt, de még uccse. Erre bemegyek megnyitom a telót -1 fok. Azt a betyárját, de kemény vagyok gondoltam magamban. Látom frissít, mert ha fel ébresztés akkor ugye az az első dolga. 1 fok. Hát kicsit hitetlenkedve álltam a képességem előtt így csak megnéztem az ablakban a kinti hőmérő. 13 fok. Mivel én is úgy éreztem így szakítok eme nagyszerű találmánnyal
-
meko1
tag
válasz
atillaahun #35467 üzenetére
köszönöm a tippet,habár a Mobilvoip nemz.hívások árlistája szerint spa. mobil 11cent nem=9,inkább 32ft,akkor már olcsóbb,ha egyszerűen magyar mobilszámot hívok külföldön
-
RootRulez
félisten
Bluetooth File Transfer-rel lehet a másik telóján partizánkodni.
-
Pityesz78
tag
Problem van!
Véletlen letöröltem a Naptár tároló 2.3.5.-öt. Titaniummal mentve volt ugyan de valamiért visszaállításkor mindíg kiveri a biztosítékot. Jorte-t használok és így ez sem működik.
Honnan lehetne letölteni? -
tvamos
nagyúr
Sokadjara futok neki... de az Atrixomon nem tudok lejatszani filmeket DLNA-n keresztul. (A masik vege a rendszernek egy Synology ds210j.) Ha atmasolom a filmeket a telefonra, akkor megy. Es a DLNA progi latja is, hogy ott vannak a filmek, megsem jatsza le. A masik lerdesem, hogy PC-rol ip alapjan latom a NAS meghajtoit, de ide a telefonra nem tudom mountolni. Nem tudja itt valaki, hogy lehet megoldani?
-
xSide
őstag
Mindkettőn fenn kell lennie, hálózati megosztásnál az egyiken engedélyezni kell a wifi fájlfogadást (tehát nem BT), a másikon pedig a kívánt fájlt küldeni wifi-n...
-
BiGGster
csendes tag
Hali!
Létezik olyan alkalmazás, amin WiFi-n keresztül lehet másolni fájlokat a gépemről a telefonra és fordítva?
-
Mika1227
őstag
A közösségi oldalak (iwiw, facebook) használatához tudnátok ajánlani jó appot!
-
sparks
senior tag
válasz
zeorsdfd #35446 üzenetére
Az androidos szoftverből simán lehet regisztrálni, sőt lehet, hogy webes reg nem is lesz ott. Ezt az oldalt úgy hallottam, hogy kifejezetten mobilokhoz indították. Tehát le kell szedni a MobileVoipot és ott regisztrálni szoftveren belül. Én így csináltam és onnantól be lehet jelentkezni a weboldalon és lehet feltölteni is.
-
meko1
tag
csatlakozom az előttem szólóhoz,tehát:
a tapasztalatok szerint/ha éppen akciósan is/,melyikkel lehet pl.
spanyol vonalast és mobilt hívni a mobilomról a legolcsóbban
/illetve a szolgáltatón kívül milyen segédprogram kell hozzá?/
ha butaságot kérdeztem,okítsatok,jó pap holtig.....,valamint az
'okos' a más kárán,hasznán tanul stb......köszönöm -
RootRulez
félisten
Olvastam de már nem tudom, melyikkel mi a ingyenes.
Melyikkel lehet ingyér Mobilt és melyikkel vezetékest hívni akkor?
-
sparks
senior tag
válasz
zeorsdfd #35442 üzenetére
Köszi, de 2006. dec. 12. óta használom a Voipdiscountot erre a célra (vezetékes ingyenes, sőt előtte még voipbusterrel kezdtem), viszont mobilra a másik a nyerő.
Sőt erre saját alkalmazás is van a Playen így ha vezetékest hívok akkor ez, míg ha mobilt akkor a másikat indítom hívásnál. Gondolom a mobilszolgáltató örül ennek -
zeorsdfd
senior tag
válasz
sparks #35440 üzenetére
van "ingyen" is vezetékes
(4 éve használom, több százezret takarítva meg) -
kymco
veterán
válasz
F-ECT$ #35430 üzenetére
Nekem olyat csinált a market régebben, hogy a saját alkalmazásoknál is kiírta, hogy frissíthető az alkalmazás, de rábökve az alkalmazásra nem engedte magát frissíteni... egy óra múlva viszont már igen...
Amióta play lett, nem csinált ilyet...
Tudom, hogy neked nem ez volt, nem is válasznak szántam, csak a hsz-ról jutott eszembe ez. -
sparks
senior tag
Ennek van kapcsolási díja! Ez még hozzászámolódik. Ha olcsóbbat akarsz, akkor Voipyo.com , nincs kapcsolási díj, 2 cent a mobil és 0,5 cent a vezetékes hívás, cserébe nincs SIP csak szoftvertelefon. Használható hozzá a MobilVoip androidos telefonszoftver.
-
Mr X
veterán
-
Sziasztok!
Olyan app-ot keresnék, ami az akkumulátor töltöttségét %-osan kijelzi, de nem a főképernyőn, hanem az értesítési sávban, akár a gyári akkukijelzés helyett. Rootolás nélkül megoldható ez?
-
xSide
őstag
válasz
F-ECT$ #35425 üzenetére
A play ismét frissült, változások:
- menü/saját alkalmazások kapott egy összes fület is az eddig telepített appokról, ami nincs a készüléken ingyenes vagy ár jelölést kapott, ami ugye meg most is fenn van az telepítve értelemszerűen
- az alkalmazásoknál olvasható összes hozzászólások résznél szét lettek választva aszerint, hogy az adott app korábbi illetve aktuális verziója lett-e értékelve. Lehet szűkiteni a hsz-eket saját készülékünk alapján is. A megadott beállitásokat nem jegyezte meg nálam, így minden appnál újra kellett állitani, mert alapból nem mutat mindent.
- sajnos a google értelmetlen fordításon nem változtattak, illetve még most sem lehet a kizárólag csak magas kategóriájú appok megjelenitését kiválasztani úgy, hogy az alacsonyakat és közepeseket ne jelölné be automatikusan.A QickPic frissitési lehetősége nálam is eltűnt, lehet átmeneti a dolog viszont elképzelhető szerintem meg fogja tudni különböztetni a piszkált, esetünkben magyarított appokat és ezáltal nem fog hibaüzenetet sem generálni nekik!
-
RootRulez
félisten
-
sittes79
addikt
vótmá?
-
Jarod1
veterán
Tud valaki a gyári Facebook helyett valami más alkalmazást?
-
Pajoz
őstag
Magyar(ított) alkalmazások gyűjteménye app-ban.
Made in Hungary
Sajnos ebben nincs benne RootRulez és a többiek munkája. -
-
F-ECT$
titán
A legújabb playben csak én nem látom külön a frissítésre váró appokat?
-
Dusee
őstag
válasz
atillaahun #35422 üzenetére
ez egy jó kérdés, eddig nem zavart semmit, de átírom hátha...
-
RootRulez
félisten
A DEFY topikban találtam ezt a Lightning Launcher-t használja valaki? Nekem első blikkre tetszik, már keresetem hasonlót (ilyen wp7 stílusú függőlegesen görgethető, de nem nagy csempék) launchert...
-
Dusee
őstag
válasz
atillaahun #35420 üzenetére
-
Dusee
őstag
válasz
atillaahun #35416 üzenetére
-
-
Sziasztok!
Segítséget szeretné kérni, fizetős alkalmazás letöltéséhez. Meg szerettem volna vásárolni a Beautiful widget alkalmazást, de egyszerhűen nem megy. Nem fogadja el a CIB-es MasterCard internetkártyámat, pedig van rajta pénz. Nem tudom, hogy mit rontok el...
-
Adamis
őstag
Na ezt ki kell próbálnotok! Ez valami királyság!
MiLocker -
St3ven
addikt
Az kemény. Kérdés meddig tart a "SuperDeal", és mennyi lesz utána a tarifa.
De mondjuk addig jó.
szerk.: Lassan szerintem átmehetnénk a VoIP topicba, mielőtt seggbe leszünk rúgva.
@Bobby G.:
Akkor örülök, hogy sikerült segítenem, gondoltam, hogy valami ilyesmiről lehet szó. -
YxVs
senior tag
-
fatal`
titán
válasz
randras #35365 üzenetére
Igen normális. Ne zabálja az aksit a háttérben feleslegesen. Ott a zenelejátszó, az szól a háttérben. Mondjuk én nem hallgatok zenét a youtubeon, nem kedvelem a szokolrádió minőséget.
(#35372) grigo: Valószínűleg a meki tűzfala blokkolja. Az egyetemen sem működik nekem, ott is biztos tiltva van a port / protokoll.
(#35373) tvamos: Nekem nem lenne baj, de nem tudja, mert videomegosztó és kész. Video2mp3.net, beilleszted a linket aztán hallgatod a beépített zenelejátszóval, vagy amivel tetszik.
(#35378) grigo: A Skype ismertebb program, valószínűleg kinyitották a portját, a Viberrel meg nem foglalkozott, aki a tűzfalat konfigurálta.
(#35386) zarew: Azt mobilon csak ROOT joggal az ini szerkesztésével tudod állítani. Illetve a link leszinkronizálja az asztali keresőket, talán azon keresztül is lehetne matatni.
-
Dusee
őstag
hali!
tudnátok mondani valami progit amivel könnyen kezelhetem, hogy mik használhassák a mobilnetet/wifi-t?
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest