- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #35892 üzenetére
már van link,ha egyről beszélünk...
-
Tyer
őstag
Hi
Gmail naptárral mit csináljak? Minden eseményem egy orát csuszott...
Beirom 13 orára, és 12nél jelenik megTévedtem, a Pure Grid Calendar, mega Pure Calendar szorakozik...
Mit tegyek? -
atillaahun
veterán
válasz
basaja #35890 üzenetére
Olvastam én is. Csak épp a link hiányzott a fórumból a letöltéshez.
Más.
Visszakapcsolva egy korábbi cikkre, miszerint sok App felesleges funkciók használatával pazarolja a rendszer erőforrásainak nagy részét, és így csökkentve a készenléti időt, gondoltam megosztom EZT. Korábban már talán volt linkelve, a program elméletileg a(z) (felesleges) engedélyek megvonását teszi lehetővé más programoktól. Nem próbáltam még, de határozottan felkerült a kipróbálásra váró App-ok listájára. -
Syd69
aktív tag
válasz
GrooveHero #35887 üzenetére
Unit converter?
-
basaja
senior tag
az egyik androidos oldalon taglalják,hogy lehet hozzájutni 23gb tárhelyhez a dropboxon...igaz,csak 2 évre...
-
nimfas
addikt
Delayed lock... Sikerült vkinek belőnie? HTC Sensation tekinti van... Bármit állítok rajta nem zárja a telót.
-
dokee78
félisten
válasz
GrooveHero #35887 üzenetére
Convertpad (magyar)
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok.
Van esetleg androidra vmi normális mértékegység átváltó? Az sem gond, ha magyar -
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Segítség kellene.
Tasker eszi az akkumat és nem látom indokát.
Tudnátok segíteni?
Van eddig 4 profilom, ami az időre gerjed (hang profil és repcsi); van 1, ami az indított alkalmazásokra (gps); van 2, ami az akku töltöttségét figyeli; van egy, ami google naptár bejegyzéseket figyel (suli idejére elnémul); és az utolsó meg egy boot profil, ami a töltöttségtől függően cpu governort állítgat.
Ezek közül mik azok, amik esetleg szívhatják az akkut és hogy lehet megoldani, h a funkció megmaradjon? Egy napja használom és azt terveztem, hogy több tucat profilt készítek (idővel), de arról nem szólt a fáma, h leszívja az akkut a program. -
raziel01
veterán
válasz
molnarpeter #35883 üzenetére
Köszi de közben találtam egyet ami jobban tetszik:
[link]
Sticky Notes Widgetpetipetya: neked is köszi.
-
raziel01
veterán
Tud valaki jó jegyzettömb alkalmazást aminek van normálisan kinéző widget-je?
Smart Office 2-t pedig nagyon megérte megvenni. Szuper.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
GrooveHero #35878 üzenetére
mp
-
raziel01
veterán
válasz
GrooveHero #35878 üzenetére
A fórum jól jár szal most vagy 13:53.
-
GrooveHero
addikt
Akkor most mennyi az idő valójában? 13:18?
Jól mutatja a telefon? -
Syd69
aktív tag
Az enyém is átállította magát! HURRÁ!!! Nyár van (lesz)
-
Syl
nagyúr
Holnap tele lesz az IT café meg a Mobilarena az átállás végett nem ébresztő iPhone cikkekkel
-
raziel01
veterán
válasz
TazLeacher #35869 üzenetére
Be bizony és mégse állította át magát. Nyomtam neki egy teló restartot kelés után, utána beállt. Érdekes.
-
petipetya
nagyúr
válasz
punky10 #35847 üzenetére
Utazás közben szoktam olvasni - erre a célra bátran ajánlom a Cool Reader-t (itt a topicban ajánlották), amely számtalan beállítási lehetőséget tartalmaz, itt van néhány fotó a teljesség igénye nélkül: kép1 kép2 kép3 kép4 kép5 kép6
A margók csökkentése révén több szöveg fér ki az oldalra, az érintőzóna testreszabhatósága révén (külön a sima és a hosszú bökésre) jobb és bal kézzel is könnyű lapozni, és végül ami a legjobban tetszik benne: a képernyő szélén lévő láthatatlan sávban tudom állítani a fényerőt, amely független a telefonon lévő beállítástól. Magyarul az utcán automatikus fényerőn van, ám a metróban ez kisütné a szememet olvasás közben. Van benne éjszakai üzemmód, illetve a "papír" mintázatát is be lehet állítani. Mellesleg az olvasó megjegyzi, hogy hol tartok a könyvben és legközelebb ugyanott nyitja meg.
raziel01: igazad van, ez esetben megkövetem magamat.
-
raziel01
veterán
Meglepő de a telefon nem állította át magát automatikusan.
Fekszek az ágyban, nézem még csak 9 óra de csak felkelek már. Aztán most a gépen szembesültem vele, hogy már 10 óra van. -
janos1988
addikt
Holnap hajnalban az android, hogy fog reagálni? Hol tudom ezt megnézni a beállításokban. Mert csak olyat találtam, ami a hálózatról állítja be az időt, de az nincs kipipálva.
-
-
frisco
aktív tag
Sokan olvasnak, szerkesztenek Office dokumentumokat telefonon, láttam itt a fórumban.
Ezekből a jó alkalmazások elég borsós áron vannak, azonban a Smart Office 2 a mostani akciójuk keretén belül kerek 242.- Ft-ért megvásárolható.
A standard ára 15$, az Amazonon is 10 $.
Market link -
St3ven
addikt
Köszi a tippet!
Egyelőre a
Quiet Sleep Free-t tesztelem, jónak tűnik, ha gond lenne vele, ránézek a Profile Scheduler-re is.
-
volvoguy
addikt
Udv! A NoLED appnal van olyan opcio h fix helyen villogjon az ikon es h milyen sebeseggel mert nekem valtoztatja a helyet a kepernyon..
-
punky10
addikt
A könyvolvasás OK,most töltöttem fel az Aldikot.De ezt is Tableten tudom,könyvet olvasni 3"-on legalább annyira "mámor",mint filmet nézni...
A Sudokut imádom,van is a Tabon.Viszont látszik,hogy Te nem igazán utazol vonatonProbáltál már egy kb1x1 cm-es négyzetet eltalálni a MÁV ZRT dél-magyarországi járatán?Telon ez lecsökken 5x5 mm alá...Ha nincs nálam Tab inkább szadizom magam a filmekkel.
A zenehallgatás szintén nagyon jo,nyugtat,relaxál.Bár amikor annyira relaxáltam,hogy még 2 állomást is átaludtam a lakohelyem után,és a következö állomás,ahol a vonat megállt az a Keleti volt,akkor minden voltam,csak nyugodt nem... -
TRob1
veterán
válasz
punky10 #35845 üzenetére
Sztem jobban jársz ha olvasol vmi könyvet (lehet telefonon is, az nem is merít annyira), vagy vmi Sudoku és társaival játszol. Szintén nem merít annyira, de mindkettő jót tesz (mármint az olvasás és a logika fejlesztése).
(Vagy a zene és pihi)
ui: És a fentebb említett elfoglaltságok senki másnak se válnak a kárára.
(Nem ám hülye 3d-s játékok telefonon, meg a filmek...
Az időjárás és óra widgetekről meg ne is beszéljünk
Mert ugye vki meg azokat bámulja folyamat, mint egy filmet
)
-
punky10
addikt
Ott a pont...Lehet,hogy beteges,de mindig van a telomon pár rész a Jobarátok sorozatbol.És néha szadizom magam,hogy 3"-on nézem...
És most nem az a lényeg,hogy 3"-on hogy lehet látni a filmet,hanem hogy hogy lehet látni a statusban az akksitöltöttséget.Legalább olyan "jol",mint egy filmet...
És igenis szeretem tudni,hogy mennyi szufla van még.Naponta 2x1 orát ingázom,egyik megyéböl a másikba,és volt már olyan,hogy nem birta ki a telo hazáig.Viszont a telefonfunkciokat elötérbe helyezem a többi,egyébként használt funkciokkal szemben,tehát ha látom,hogy kb 10% van,akkor a filmes szadizás,vagy a net(bár ekkora kijelzön sokan azt is szadizásnak tekintik...)kikapcsol,és max zenét hallgatok hazáig.Amiota van tablettem,és a mobilnetet osztom meg neki,azota mondjuk kevesebb a "szadizás",de jobban merül a telo,tehát jobban kell figyelni az akksit. -
BIZ0906
aktív tag
Tudtok olyan appot amivel a fülhallgatót vonalbemenetként használja és wav-ba hangot vesz fel?
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Érdekene, hogy tudtok-e ajánlani Android programok írásához magyar nyelvű tutoriálokat, könyvet kezdőknek?
-
TRob1
veterán
válasz
punky10 #35838 üzenetére
De az 1 kicsit beteges hogy pl. filmnézés közben vki az akksit figyeli, nem?
Ha nem érdekel a film akkor minek nézed?(Az már mellékes hogy eleve úgy gondolom, aki ekkora képernyőn néz filmet, azt valójában tényleg nem is érdekli...
De ez csak az én egyéni vélemény, mint 30 éve filmrajongó)
-
pepe10.10
tag
Sziasztok!
a telefonom nagyon lassu. hogy tudom ujra resetelni a telefont? nem valami hangerőgomb+bekapcsológombal?, illetve a mentéseimet hogyan tudom rámásolni sd re? köszönöm a segítséget.
(motorola Defy+) -
válasz
St3ven #35780 üzenetére
Én profile schedulert használok. hogy mekkora a mérete, meg mennyit RAM-ot eszik fogalmam sincs, de szerintem elég egyszerűen és be lehet állítani. Van whitelist funkciója, ami azt a funkciót szolgálja, amit leírtál. De azt hiszem, hogy a fizetősben lehet több nevet adni a whitelisthez.
-
GrooveHero
addikt
Hónap lesz óraátállítás? Hozzá kell nyúlnom a Galaxy S-emhez? Há csaknem
-
kovsol
titán
Az órát át fogja állítani magától a 2.2 -es android a telefonomon ? Csak mert 5 kor fel kell kelnem és a telefonon van csak ébresztőm.
-
naksys
senior tag
Légyszi ajánljatok egy gyors képkezelő alkalmazást!
-
tboy72
aktív tag
[erre] valaki valamit?
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #35813 üzenetére
Na most gondold el, ha esetleg még a "mindig fogyasztó figyelőt" (rövidítve: mff, idegen nyelven: bwm
) se használnád, akkor milyen jó lenne a helyzet...
ui: Még jó hogy a bw nem fogyaszt egyesek szerint.
-
hodostamas
addikt
afranc, ez dupla lett, sry..
-
hodostamas
addikt
Pár napja megint felraktam a Beautiful Widget-et, aztán furcsállottam mintha kevesebbig bírná az akku. BWM-el figyelve, BW-vel 21-22mA volt a fogyasztásos, mikor nem nyúltam hozzá, BW nélkül 11mA... dupla fogyasztás. nc.
-
Fehércápa
aktív tag
Sziasztok! A legszebb képeket készítő appot keresem! Mit ajánlanátok? Ha megirnátok,hogy az ajánlott miben jobb a gyàrinál, azt megköszönném! (Utólagos szerkeszthetőség nem érdekes, nem szempont, az sem baj,ha fizetős) RAY-em van, ha ez számít.
-
doddencs
senior tag
google csevegőben nem lehet úgy állapotot berakni, h az csak a mobilra legyen érvényes? csak szeretném jelezni, h mobilról vagyok.. viszont ha gépen bejelentkezek, nem akarom ezt mindig törölni, illetve mobilon ismét beállítani.
-
St3ven
addikt
válasz
RootRulez #35797 üzenetére
Nekem a linkelt progi nem hozza be a következő appot:
Lenne olyan kedves valaki, hogy letölti nekem a fenti appot, és elküldi priviben?
Egyébként egy ilyen feltételeknek megfelelő alkalmazásra vadászom, egyelőre nem kaptam itt tippet:
"Melyik az a legegyszerűbb progi (kis fájlméret, alacsony RAM-használat, kevés beállítás), amivel a telóm néma állapotában lehet néhány számról érkező hívást mégis "átengedni"?
Azaz adott számok mindig kicsörögjenek - mindenféle időzítés, szabályok, profilok definiálása nélkül."
-
nimfas
addikt
Szia!
Ezt találtam.... [link] itt azt írják, hogy műxik a törlés, csak épp ROOT-olva kell lenni hozzá a telefonnak... mivel én hétfőn vettem a telót ezért nem szeretném még.... :-)
De ami késik az a vonat....
Ha a tied root-os és kipróbálod azért írd meg a tapasztalatot! Privátban is légyszi :-D
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Futás, futópályák
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest