- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Ezt a letöltés PC-re/Andoid-ra dolgot nem igazán értem hogy honnan veszed, hogy vannak különböző tarifák, de szerintem az a mérvadó, amit linkeltem, én legalábbis azok szerint telefonálok. A másik amit linkeltél, meg szerintem egy teljesen más társaság, azok felejtősek olyan árakkal.
-
decoati
aktív tag
én ált. megnézem a fejlesztők videóit (már ha van, a marketen szokott lenni...), ha nincs, akkor youtube/screenshots/utánaolvasok/kérdezek ITT
. Az appok jókora százalékát így le sem kell töltenem... a többit meg kipróbálom.
(Ne légy negatív. Ha nem kapsz választ az nem azt jelenti hogy ignorálnak, hanem hogy esetleg nem tudják a választ.) -
flash-
veterán
én őt használom.
Smart App Protector(app lock)
ő emellett képes programokat jelszóval védeni is.
szeretem a többfunkciós programokat.memóriát és helyet lehet velük megtakarítani.. -
spiritex
veterán
Én pedig a Tiny Call Confirm-et használom és ajánlom.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest