- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
cintula187 #41476 üzenetére
Sehol. Headset gombra is felébred. Pár hónapja már írtam a fejlesztőknek a problémáról, de azóta sem változott.
-
-
Mr X
veterán
válasz
Richee11 #41460 üzenetére
Mert töredéke annyi adatforgalommal tudsz böngészni. alacsony korlátos mobilnettel életmentő.
Az Opera Mini az Opera szerverein keresztül tölti be a weboldalakat, ami nagyon durván tömöríti az adatokat. Sokkal tovább és gyorsabban lehet böngészni vele, ha lassú a mobilneted, vagy kevés a havi adatforgalmi kereted.
-
Mr X
veterán
válasz
philoxenia #41206 üzenetére
A PH Opera Minivel is úgy néz ki nálam, mint asztali böngészővel.
8GB kerettel én sem Miniznék, csak arra írtam, hogy korlátozás után is lehet normálisan böngészni vele.
-
Mr X
veterán
válasz
philoxenia #41201 üzenetére
A megoldás Opera Mini. A legtöbb weboldalt meg tudom nézni lekorlátozva is, persze videostreamet és társait el lehet felejteni.
-
Mr X
veterán
Köszi srácok, kipróbálom mindkettőt.
-
Mr X
veterán
Srcok, kellene kis segítség. Keresek egy olyan appot, ami bringázás közben rögzíti a legnagyobb és az átlagsebességet, időt, és esetleg az útvonalat is. És a legfontosabb, hogy tudja mindezt a háttérben illetve lezárt kijelző mellett is.
-
Mr X
veterán
válasz
gipsztigris #40421 üzenetére
Azt nem tudom megvenni.
NDrive-ot lesegetem.
-
Mr X
veterán
válasz
gipsztigris #40419 üzenetére
Madzagos
headset, csak azért gondoltam rákérdezni, hogy nehogy legyen olyasmi, hogy navinál tiltja a headsetet és mindenképp külső hangszórón beszél. De akkor mindjárt kipróbálok egyet, és ha működik, megveszem.
-
Mr X
veterán
Srácok, nem tudja véletlen valaki, melyik navigáció képes headseten keresztül "beszélni"? Bringás közlekedéshez jó lenne.
-
Mr X
veterán
válasz
everest140 #40255 üzenetére
Ez bizony csipog és rezeg is app telepítésekor.
Tapasztalat.
-
Mr X
veterán
Nos azt hiszem, a téma ki lett vesézve. Te nem látod értelmét, más igen.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #40198 üzenetére
Recovery-t miért kellene felrakni? Ha romot cseréltél, gondolom már fent van a recovery. És ha ezt az appot időbe tellik felrakni (jelzem csak egyszer kell, mikor elkészíted vele a zip-et), akkor számítsd bele, hogy a TB-t is fel kell rakni.
Nem értem a kötözködést, senki nem fikázta a TB-t, pusztán felmerült egy alternatíva.
-
Mr X
veterán
válasz
gipsztigris #40185 üzenetére
Akkor egy újabb előny, ez ingyenes megoldás.
-
Mr X
veterán
válasz
gipsztigris #40182 üzenetére
és atillaahun:
Nem kell minden egyes appot végignyomkodni a telepítéshez, csak recovery-ben felflasheled a zip-et. A Titaniumban ugye (nem a pro-ról van szó) minden appnál rá kell nyomni a telepítésre. Ráadásul elég nagy zűröket tud okozni, ha az alkalmazások adatit is mentetted, és más romra állítod vissza őket. Ha meg nem, akkor nem nyertél vele semmit.
Semmiben nem más, mint ha fájlkezelőben másolná be az ember, csak gyorsabb, és nem minden romban van alapból root képes filekezelő.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #40176 üzenetére
Mert ha sűrűn cserélgetsz romot, akkor ebbe a zipbe belerakod azokat az appokat, amit mindig használsz, és pár gombnyomással fenn van az összes.
-
Mr X
veterán
válasz
Braddock #40167 üzenetére
"Találtam egyszer egy leírást, aminek a segítségével lelehetett playről tölteni az appokat számítógépre."
Egyébként én is használom, például mikor romot szabok saját ízlésemre, letöltöm pc-re az appokat, és bele tudom pakolni a rom telepítőjébe, így automatikusan felkerülnek.
-
Mr X
veterán
Sikerült megoldani az ebook olvasós dolgot.
Az Amazon Kindle tényleg képes több eszköz között szinkronizálni a könyvjelzőket. A gond az volt, hogy akármilyen formátumban másoltam a könyvet a telefonra, nem látta. Végül az oldotta meg, hogy a könyvet eredeti formátumában, ami jelen esetben rtf volt, elküldtem email mellékletként a kindle mailcímemre (amit regisztráláskor kaptam), Ezt széen átkonvertálta, és telefonon és tableten is letölthetővé vált a könyv, az olvasási pozíciót is szinkronizálja.
-
Mr X
veterán
Urak, létezik olyan ebook olvasó app, amivel meg tudom oldani, hogy több eszköz között is szinkronizálja, hol tartok épp egy könyvben?
-
Mr X
veterán
válasz
fatal` #39758 üzenetére
A probléma ott van, hogy a Galaxy S Plus-ban van egy plusz belső tárhely, ami ugyanúgy viselkedik, mint egy memóriakártya. Ha jól rémlik, kb. 4.5 GB a kapacitása. És ezt használja elsődlegesként. Innen akarná az adatokat átrakni a valós memóriakártyára a fórumtárs, de mivel az sdcard2 néven van mountolva, nem igazán szokták megtalálni a játékok a fájljaikat ott.
-
Mr X
veterán
válasz
symbolic90 #39754 üzenetére
Tudtommal nincs, mivel azt a belső területet is sdcard néven kezeli, a memóriakártyát meg sdcard2 néven.
-
Mr X
veterán
válasz
symbolic90 #39751 üzenetére
Ha a belső multimédia tárhelyre gondolsz, akkor az az elsődleges, ott keresik az appok a fájlokat.
-
Mr X
veterán
válasz
TazLeacher #39380 üzenetére
Azért nehogy már a bizalmatlanság ok legyen a félrelépésre. Maximum a szakításhoz lehet indok, de a félrekufircolást nem lehet (számomra) semmivel elfogadhatóan megindokolni.
-
Mr X
veterán
válasz
mandras81 #39144 üzenetére
Jogos, a 3G kikapcsolása nem 2G-t eredményez, bár azt hiszem így is érthető, amit mind én, mind Ibalog01 mondani akartunk.
Plusz még az EDGE is a 2G körbe tartozik, a köznyelvben mindenképp, elég ritkán használják rá a 2.75G megnevezést.
(#39147) Tyer:
Azzal kilövöd a 3G-t és max EDGE kapcsolatod lesz. Lassabb adatsebesség (elméletben, lefedettség-függő), hosszabb akkuidő.
-
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #39081 üzenetére
Annyi akkuidőt szerintem nem nyersz vele, hogy megérje folyamatosan futtatni. Ha merülök és nincs lehetőség tölteni, akkor órákat elkocog a telefon, ha békén hagyom.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #39078 üzenetére
Bizonyos töltöttségnél kilövik a wifit, mobilnetrt, ilyesmi. Semmi olyat nem csinálnak, amit az user maga ne tehetne meg.
-
Mr X
veterán
Appot pakolgatni gyárilag is tudsz. Beállítások - Alkalmazások -Alk. kezelése. App nevére ráböksz, áthelyezés SD-re vagy telefonra.
Gyári alkalmazások pucolâsâhoz rootolni kell, utána vagy törlöd a feleslegeseket, vagy pl. Titanium Backup-pal fagyasztod.
CPU-t húzni gyári kernellel nem lehet, cserélni kell egy arra alkalmasra. A személyes véleményem, hogy nem éri meg az a kicsi sebességnövekedés a gyorsabb merülést és a melegedést. Jobb eredményt érsz el, ha a felesleges, de hâttérben folyton futó appokat lepucolod.
-
Mr X
veterán
válasz
darvinya #39060 üzenetére
Előbb inkább a telefonja típusát kérdezd meg, nem kell mindegyiknél bootloaderrel szórakozni.
RBJ:
Általában megéri a custom rom, gyorsabb, tisztább, több funkcióval. A romok típusspecifikusak, csak az adott típusra készült romot teheted fel, ami sok típusnál kernelt is cserél.
-
Mr X
veterán
válasz
TazLeacher #38768 üzenetére
Ha egy app SD-na van vagy nem enged widgetet kirakni, vagy az nem fog megfelelően működni.
-
Mr X
veterán
válasz
TazLeacher #38766 üzenetére
Nincs véletlenül SD-re mozgatva az alkalmazás?
-
Mr X
veterán
válasz
Cartman023 #38360 üzenetére
Ezek mellé próbáld ki az Alarm Klock-ot is. Fapados, de üzembiztos.
-
Mr X
veterán
Üdv!
Létezik olyan app, ami megoldja, hogy az SMS-eimet szinkronizálja valamiféle felhőbe?
-
Mr X
veterán
válasz
dekanov #37180 üzenetére
Automatán kellene hozzárendelnie, ha a telefonon beállítottad a gmail accountodat. Nekem is volt párszor ilyen, de olyankor a telefonos market működött.
Próbálkozz meg egy gyári beállítások visszaállításával. A telefonról mindent törölni fog, a sim-hez és memóriakártyához nem nyúl.
-
Mr X
veterán
válasz
masterful87 #37160 üzenetére
A legegyszerűbb, ha felhívod a szolgáltatód ügyfélszolgálatát, az ingyenes, és folyamatosan magyaráz.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horizon Forbidden West
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged