- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Aktív témák
-
TRob1
veterán
"analóg óra widgetre" - Ez meg digitálisnak tűnik (legalábbis nem találtam a mutatókat a képeken).
(#43331) dokee78:
Analog Clock CollectionHello Kitty Heart Analog Clock
Az első kettőben lehet hogy találsz érdekeset, de Én inkább az utolsót ajánlanám.
-
spiritex
veterán
"mert a AppDrawer-ben hiányoznak az Alkalmazások közül"
Ezt írtam feljebb. Nincsenek ott.(#41966) tomy86
Hozzá kell tennem, hogy ez egy tablet, és ha tartom az ujjam a kezdőképernyőn, akkor ez jön fel: Válasszon tapétát innen: Élő háttérképek, Galéria, Háttérképek. Ennyi.
Hmmm... Egyébként 4.0.3-ról van szó, Kernel: 3.0.8+Lehet, hogy Go Launcher kell ennek is, mint a telómnak! Ott is megoldott hasonló furcsaságokat, amikbe anno belefutottam.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából nem azért fizetek mobilnetet, hogy OperaMinizzek.....
A flasht letiltva általában elfogadható az oldalméret, de ha kép van valahol akkor esetleg szeretném látni stb.... OperaMini alatt, hogy néz ki például a PH!? nekem már régen nem tetszik a Mini, bár symbinanon hírolvasásra használtam sokáig, de aztán bejöttek az új fícsörök és leromlott az oldalméret ott is... -
elmouse
aktív tag
Én a Sports-Tracker-t használom.
-
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
-
CoolBoy323
nagyúr
szerintem is ez jobb, ámbár másabb, mint a titanium!
(nem mellesleg nekem a MyBackup jobban bejön, igaz, nem használható annyi mindenre, de amire kell nekem, arra jó, a TB azt sem tudom, mi mire képes, annyi felesleges cucc van benne)
sokkal egyszerűbb egy zipet felrakni rom flash után, mint utána "vergődni" h előbb fel a TB blablabla...
de hát kinek a pap, kinek a paplan
-
petipetya
nagyúr
Ha találsz, akkor légyszi majd tedd közzé.
Kerestem én is, de valahogy egyik sem az igazi (és már nem is emlékszem a nevükre), így mindig visszakanyarodtamaz fbreader-hez illetve a coolreader-hez. 3.7-en nem mindegy a hely kihasználása és a kényelem amivel a fényerőt lehet állítani; és persze az sem mellékes, hogy mennyi formátummal birkózik meg magától.
-
symbolic90
csendes tag
-
lbalog01
tag
Valóban a 2G alatt én a GSM hálózat kizárólagos használatára gondoltam. Ez nagyobb lefedettségű és alacsonyabb energiával használható.
Ha az adatkapcsolatot is ide keverjük akkor tény, hogy a 2<X<3 formulával leírható akármilyen G ezen a rendszeren leledzik.
Amikor a teló 3G-t próbál használni oda már másik hálózatot /CDMA/ kell igénybevennie, már ha van lefedettség, amihez az előbbinél TÖBB energiát használ.
Az EDGE és a GPRS bár nem 3G de azért még adatkapcsolat és mint olyan még "életben tartja" a telódat és nem szakít el a világtól de azért közel sem szívja úgy az akksit. Ezért ha power save módban akarsz üzemelni:
1. használj 2G hálózatot /még van adatkapcsolat de tetű/ 2. adatkapcsolat off /még több kakó marad de csak voice call / -
TazLeacher
nagyúr
Nem a bizalmatlanság az ok a félre lépésre. Az a kapcsolat ok a félrelépésre, amiben ennyi bizalom van. Egy sz@r kapcsolatban jóval nagyobb az esélye annak, hogy valamelyik fél félre lép, mint egy "tökéletesben". Márpedig, egy olyan kapcsolat, ahol GPS-el figyeltetjük a másikat, az sz@r.
A félrekufircolást nem lehet (számomra) semmivel elfogadhatóan megindokolni.
Tudnék tucat indokot, de ez itt nem az a hely, de, hogy a konkrét példánál maradjunk, ilyen pl.: amikor betegesen féltékeny valaki, és ezzel az egész kapcsolatra ráteszi a bélyegét, rátelepszik a másikra. Persze, szakítás lesz a vége, de én is előbb próbáltam ki az új telefonom, minthogy eladtam volna az előzőt...
flash-:
tudod akik már több éve együtt vannak ilyen apró jelekből is képesek gyanút fogni
Rossz embernek magyarázod ezt. Már elsőre is hiba volt. Legalább ugyan annyira hibás vagy. Igen, ha nem szeret már, akkor korrektebb lett volna, ha elhagy. Ahogy részedről is, ha már nem bízol benne, korrektebb lett volna feladni.
-
lbalog01
tag
Szerintem is kissé parasztvakítás szagúak az akksi kímélő appok. Ha nem tudod mit csinál akkor nem tudod jól beállítani, ha meg tudod, akkor te is beállítod a telódat amikor kell a saver üzemmód. Ahogy én látom a fogyasztás szempontjából legkényesebb dolog, ha használod a telódat
! A képernyő után a gps majd a 3g és utoljára a wifi zabálja az áramot. Ha nem netezel használj 2g-t! A procik alulfeszelése is sokat segít nekem (Lg2x). És végül ha olyan a szitu, hogy úgysem fogadnál hívást akkor a flight mód gyakorlatilag 0 fogyasztást hoz!
-
atillaahun
veterán
-
RBJ
addikt
és erre melyik a legjobb progicska amivel ezeket meg lehet oldani? cpu húzzni lehet? vagy olvastam olyat is, hogy az általunk felesleges nek vélt gyári alkalmazásokat is ki lehet lőni, hogy ne induljon vagy ne legyen a memóriába betöltve. célom, hogy gyors legyen a telom már önmagához képest.
-
Magnat
veterán
Grave Defense sztem is jó, de ott elment a kedvem tőle amikor bejöttek a dinamitos dagadékok, mert azt nem tudod a toronynak mondani, h amíg közel van, ne lője... Innentől lutri lesz és b@szott zavaró, mikor tizedik alkalommal is felrobbant vmit, amitől az egész pályának annyi... Egyébként getjaron free.
-
zozyk
addikt
-
dekanov
tag
Na megnéztem pc-n is. Ugyanaz a helyzet, illetve azt írja, hogy nem vagyok bejelentkezve az androidos store+ban. A pc-s store-ban sem tudok letölteni. Eddig kijelezte a készülékemet, most azt írja hogy.nincs készülék hozzá rendelve az accounthoz. Hogy lehet készüléket hozzárendelni az accounthoz?
-
masterful87
senior tag
Erre nem is gondoltam, de most hogy kipróbáltam sajnos ez nem jó! Pont olyan semmilyen hangszínben beszélnek, hogy nem rezonál be ez a kuka hangszóró, sőt még a tárcsahang is egy pillanatig tart, annyira gyors hogy hallani se lehet...
Kerestem másik számot, ingyeneset ha már lehet, samsung-ot hívtam, az meg tényleg olyan gyorsan kapcsolt, hogy még kicsöngeni se volt ideje... a menünek meg szintén olyan volt a hangja, hogy nem akasztotta ki a hangszórót.Így továbbra is érdekelne egy olyan app, amelyik képes az első/telefonálós hangszóróra hangot kapcsolni, különben marad az hogy ismerős számot hívok, amikor bizonygatni akarom, hogy rossz a hangszórója.
-
xSide
őstag
A smartot lehet kalibrálni és az egyéni szótára jó, teszem fel megadok neki egy rövid kódot pl opg akkor ô berakja helyettem a hosszú mail címem...
Magnat, ez a legjobb app
Úgy jeleniti meg a cuccost, ahogyan kell...
Az önéletrajzom eléggé extra és tényleg úgy látom, ahogyan nyomtatnám!
Minden más kipróbált telerakta keretekkel -
oxox
addikt
hát lehet megkéne találom, de a "mélyvíz" nem véletlenül van odaírva, és....
"Hogy tudom a gyári állapotot visszaállítani?
Ha gyári állapotra szeretnénk visszaállítani a készüléket, az RUU romok tartalmazzák a hozzáadott Radio-t, a RUU nevében feltüntetik a verziószámát is."hogy mi is az a RUU semmi infó nincs, ill. van egy link amiben van egy rakás exe, ill zip file, olyan sokatmondó nevekkel, egy hozzánem értőnek mint pl.
"RUU_Bravo_Froyo_TELUS_WWE_2.25.661.2_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_151557_signed.exe " aha...a Radio-ról ír a mélyvíz, de miután teljesen hozzá nem értő vagyok, az első két mondat segít abban, hogy eldöntsem ne fogjak bele esztelenül "Telefonunkon ez felelős valamennyi rádió frekvencián működő kapcsolatért. A Wifi, Bluetooth, GPS, rádiótelefonos GSM-kapcsolat hardvereszközeit különböző szoftveres meghajtóprogramok keltik életre"
-
nimfas
addikt
Szia!
Ezt találtam.... [link] itt azt írják, hogy műxik a törlés, csak épp ROOT-olva kell lenni hozzá a telefonnak... mivel én hétfőn vettem a telót ezért nem szeretném még.... :-)
De ami késik az a vonat....
Ha a tied root-os és kipróbálod azért írd meg a tapasztalatot! Privátban is légyszi :-D
-
nimfas
addikt
Köszi, értem.... és ha felteszek az újdondás kedvéért 100 appot, akkor az örök életemben ott fog lenni a Play-en az My apps alatt?
RootRulez:
Leszedem a gépre.... csináltam egy ftp hozzáférést a gépemhez... erre felmásolom az appokat, és ha kell valamelyik akkor fel tudom telepíteni.
A kérdés az lenne, ha így teszek fel egy appot, akkor az is felkerül vajon a Play-es My appok közé? :-D
-
medvezsolt
senior tag
-
AXisBOLD
addikt
-
pufancska
tag
Amivel rendelkezem fényképezőgépek: Nikon D90, D300, D7000 az obikat nem írom, de elég széles a park, tehát kipróbáltam majd az összes beállítási lehetőséget, de nem sok lehetőség van. Ezen beállítások sokaságát szeretném valahogyan. Nem várok nagy csodát, sőt lehet, hogy ennyi van benne, csak azért gondoltam megkérdezem, hátha.
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged