Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Na, kinek a linkjén regizzek SugarSync-re?
-
F-ECT$
titán
Na vége is a 20 új pályának a Where's my waterben, nem voltak túl nehezek. A 4 új achi is kész. Most meg lehet várni 1-2 hónapot a frissítésre
-
TRob1
veterán
válasz
.:LoMAX:. #34495 üzenetére
Nem, az install össze lépését írja, amit számol is az elején a jobb felső sarokban zöld karikában (4 lépés). Amit te mondasz - vagyis a Getting Started-et -, az már csak neked (illetve a reggelőnek) pluszba bónusz, független másoktól (ez dropboxnál is így volt, csak ott rögtön megadták, nem 1 nap múlva)
De holnap tényleg kiderül, ugyanis asszonynak is reggeltem, és neki eleve nincs is droidja (még).[ Szerkesztve ]
-
.:LoMAX:.
aktív tag
If your friend has not completed all steps of the installation, you will not receive the referral bonus.
Itt írja, hogy minden lépést ha nem fejez be, nem kapsz semmit, hogy én is mondtam
Azaz mobilra is kell telepíteni(mondjuk itt sokaknak van, szóval nem áll fenn az a gond, mint nálam volt, hogy valaki nem tudott telepíteni).
Az biztos, hogy holnap látható lesz, hogy mi a helyzet--- Más:
Meg amit régebben kérdeztem, de nem volt semmi válasz, még1szer, aztán lemondok róla
Valami jó növényhatározót nem tud valaki androidra?[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
.:LoMAX:. #34493 üzenetére
Nem úgy olvastam. Elvileg csak be kell lépnie, és installálni az appot. Persze lehet hogy csak rosszul értelmeztem.
Azért köszi. De majd holnap kiderül:
"My friend received their referral bonus, but I haven't My friend received their bonus - where's mine?
Bonuses are credited in the referrer's account on a nightly basis after we've verified the activity in your friend's new account. If your friend is eligible to participate in the program, you will see the bonus in your status page within 24 hours.
Note: In order for you to receive your bonus, your friend must register for SugarSync and install the SugarSync client. If your friend has not completed all steps of the installation, you will not receive the referral bonus."(#34492) hunfatal :
Ha nem, én akkor is elhiszem neki (hisz jóhiszemű vagyok)
Egyelőre még használni sem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
.:LoMAX:.
aktív tag
SugarSync tényleg jó
Dropbox alternatívájaként hozták létre, de ami ott hiányzott, vagy kevésbé volt kényelmes, azzal próbálták még jobban feldobniA bónuszt akkor kapod meg, ha minden lépést megcsinált a rád regisztráló, amit az oldal kér, azaz, ha valakinek nincs pl. androidja, hogy arra felrakja, akkor az után nem kapsz semmit, míg 100%-osan nincs meg a kezdeti összes lépés
eleinte én is ezt néztem, hogy miért nem kapom meg, míg csináltam egy másik regisztrációt bnőm részére, és minden lépés meg volt, csak telefonra telepítés hiányzott, na azt meg oldottam, aztán már kaptam is a bónuszt
(#34494) TRob1
én mondjuk nem olvastam, csak próbálgattam, és sikerült, persze a jutalom megkapására kell várni talán 24 órát[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
-
dokee78
félisten
Meglett közben TRob1 segítőkészségének köszönhetően.
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #34485 üzenetére
szerk: Bemész weben az accountodba (ha beléptél, jobb felső sarok
) És ott van az utolsó előtti sor, hogy Upload by Email....... na ott a mélcím, amire kell küldened csatolt fájlként. (Ha kattolsz az Edit-re, akkor el is tudod küldeni magadnak ezt a címet, és meglesz a mailedben)
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Nem tudom,hogyan kell a Sugarsync-re e-mailban feltölteni.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #34483 üzenetére
Nem szoktam.
Amit telefonon akarok hallani, azt felteszem telefonra.
(Még csak próbálni sem próbáltam soha) Nekem kellene vagy 1 Terra tárhely, hogy mindenem fel legyen töltve, még véletlen se bukjak semmit hdd hiba vagy véletlen törlés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Hú, 50 giga az komoly.
Bár egyelőre beférek 10-be is, nincs olyan sok szemetem, mint eleinte gondoltam.
Te (vagy bárki) nem szoktál véletlen zenét hallgatni Dropbox-ról stream-elve? Én ES Explorer-rel tolom sokszor, de annyiszor beakad, meg nem gondolkozik perceket, hogy nem értem mi a franc baja lehet. Sávszélesség van bőven.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Ezt a
Smart Tools-ot próbálta már vki? (55Ft-ért
) Milyen? És tényleg kell neki folyamat a net?
(#34478) atillaahun:
Szerkesztettem még kicsit az előző hsz-t, ha arra gondoltál...[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #34473 üzenetére
Ezekszerint.
Még csak ismerkedek vele. Akkor reggeltem mikor itt linkeltem, aztán utána meg nem is volt időm vele foglalkozni. Időzítés nemtom mire gondolsz, de nekem ne időzítsen, nekem a szinkron az, ha van vmi változás, akkor már intézi is.15perc/1 óra/4/8/12/24 - re lehet állítani az autosync-et.
DB-n nekem is van már 14giga, valszeg marad az is használatban, de ez egyelőre szimpibb.(#34475) atillaahun:
Olvastam ma vkinél hogy már 50Gb felett jár.(#34476) Dzsuri89:
Ezt nem értem. Egy "gagyi", occó kici kínai Pengén a kedvenc Launcherem, egy Nexus S-en meg xar?Még jó hogy nem vettem drága telefont, már a falhoz csaptam volna, amennyi panaszt olvasok róluk
(Nem a Nexus-ról, hanem úgy általában mindegyik drága telefonnál is felmerülnek ilyen-olyan panaszok)
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Állítgattam a sebességet, de mindegyiknél elő jött a bug.
Tegnap raktam fel újra ezt a Launchert a március 7. frissítéssel, de akkor egy óra használat után nem jött elő a hiba, azonban miután frissítettem tegnap meg is jelent... Pár hete próbálgattam a Go-t, de ennek a bugnak és a laggolásai miatt mentem vissza a gyors Launcher Pro-ra.Úgy próbáld ki, hogy balról lapozól jobbra, majd ha elfogyott a képernyő akkor vissza. 10-30 lapozás alatt nekem mindig eljön, de van mikor a zárképernyő feloldása után az első mozdulatkor is.
-
atillaahun
veterán
válasz
kavics325i #34474 üzenetére
Sugar-on mennyi lehet egyébként a max. ingyenes tárhely mindenféle okosság felhasználásával?
-
atillaahun
veterán
Ezek szerint akkor fejlesztettek rajta azóta. Én talán olyan fél éve néztem, mikor a Dropbox-ot csináltam, hogy melyik mit tud, de akkor még elég butuska volt.
Szinkronizációt használod benne? Valós? Mármint kétirányú és automatikus, és időzíthető is?
Egyébként az 5 giga tényleg jobb, de Dropbox-on már termeltem magamnak 12-őt, úgyhogy egyelőre elégedett vagyok azzal. -
decoati
aktív tag
-
TRob1
veterán
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Kérdésem a Go Launchert használó emberkéket célozza meg.
Nálatok is szokott olyan csinálni a program, hogy lapoztok a fő képernyő lapjai között és nem a megadott animációval vált, hanem szimplán csak oda ugrik a következő lapra? Nálam ezt szokta időnként játszani, elég felhasználói élmény romboló. A laggolást már úgy ahogy sikerült megoldaniuk, ezzel is kezdhetnének valamit...Köszi a választ!
-
dokee78
félisten
válasz
kavics325i #34463 üzenetére
Először várnék pár hozzászólást.
Dropbox vs Sugarsync Pro és Kontra. -
Horsee
csendes tag
Megvettem a Where Is My Water? játékot. Van benne in-app-purchase (új pályák). Kérdésem a következő: ha kicserélem a telefonom (veszek egy másikat), akkor arra rá tudom tenni ezt a játékot és benne is lesznek az új pályák is?
-
dokee78
félisten
Meglesem ezt a Sugarsyncet.
Esetleg aki eddig dropboxozott az tud érdemben nyilatkozni, Pro és Kontra?
Tárhelyet hagyjuk,mert 5GB is elég.[ Szerkesztve ]
-
mipityu
tag
válasz
pengemetal #34455 üzenetére
Én már mindent kipróbáltam, amit itt leírtatok az utóbbi két napban. Úgy néz ki valóban az account-hoz rendeli hozzá és bármit csinálsz nem felejti el. Néhány hónapja már megírtam a google-nak az eszközök nem tilthatóak le hibával együtt. Az utóbbit rendbehozták, már le lehet tiltani a megjelenítését amiket nem akarsz látni, de ezt nem csinálták meg. Azt kértem, hogy eltüntethessem a listából a már nem használt, csak kipróbált appokat. Máig sem működik.
A másik gmail accal megvétel működik. 220 Ft-ba kerül, mert be kell regelni a bankkártyát újra (3 vásárlásom volt utána, de nem adta vissza, lehet hogy simán feloldotta a foglalást, majd kiderül), de én már vásároltam azóta, sőt a telóról letöröltem a másik gmail címet és így is ráküldte a másik accal vásárolt appot.
-
YxVs
senior tag
sziasztok,
tudtok olyan képernyözár alkalmazást ami betü és számkombinációt is használ, és nem csak a hagyományos húzogatós megoldást?
-
TRob1
veterán
válasz
decoati #34456 üzenetére
Uhh, pont akartam mondani hogy egy gmail még befért volna oda a listába... de mondom megnézem, és persze lehet görgetni, és ott a dropbpx meg a gmail is.
(#34458) petipetya:
Csak vicc volt.Én ma "fedeztem" fel.
Azért mégegyszer a link, ha vki kedvet kapna
: SugarSync
(Mondjuk vhogy eddig senki után nem kaptam semmit... mingy bereggeltetem asszonyt, hogy lássam hol a hiba
)
[ Szerkesztve ]
-
pengemetal
aktív tag
-
TRob1
veterán
válasz
decoati #34451 üzenetére
Most próbáltam, Share-eltem GoSMSPro-ba, rögtön bele is tette egy üzenetbe a linket. Aztán a NoteEverythinget választottam, rögtön beletette egy új üzenetbe... és a legfölsőt választva is simán be tudtam illeszteni a linket ahová akartam (pl. a jegyzetbe)
(#34452) petipetya:
Persze nem rajtam keresztül, hogy véletlen se kapjunk mindketten +500megát, mi?(3 vki reggelt a linkemen, de eddig egyik illető se fejezte be teljesen, nem is kaptunk semmit pluszba.
)
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Meglestem már én is ezt a sugarsyncet... Eddig két androidos eszközre telepítettem és 1-2 perc múlva mindkettőn ugyanazt a közös mappát láttam, amiben a dokumentumok találhatóak. A funkcionalitása egyszerű, mivel mindenre azonnal rájöttem. Emellett tényleg elbújhat a gdocs és a dropbox is.
[ Szerkesztve ]
-
decoati
aktív tag
pl. ha a felső képen használni is akarod a linkelést, kiírja h. umm-ööö... szori, de most nem alkalmas. Vágólapra csinál linket, de ha használnád, kiírja h. a hivatkozott fájl nem létezik. Ráadásul a fájl-hosszúklikk-megosztás listába valahogy nem került be a sugarsync. Nekem. sgs stock
Desktopon lehet hogy szuper...[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #34449 üzenetére
Mit linkelgetsz? Még meg sem kaptam utánad az 500megát
(#34448) Cartman023:
Mondjuk még utol kell érnem a 14gigás dropboxom, de egyelőre tetszik (de legfőképp a PC-n, hogy bármilyen mappát bárhonnan megoszthatok kb 2 klikkre)[ Szerkesztve ]
-
kavics325i
őstag
Szerintem is tök jó ez a SugarSync
Minden van egyből hozzá egy helyen
(#34450) TRob1Hallod ne dumálj már nem értem,hogy hogyan kell megcsinálni,hogy megkapd(be)Jó lenne ha fel(meg)világosítanál
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #34429 üzenetére
A saját app-ja nem elég hozzá?
Szinkronizál, és asszem ez a pár lehetőség is elég a linkelésre könnyűszerrel:Ráadásul a Sugarral teljesen egyszerű akár PC-n akár Androidon megosztani bármelyik mappát/fájlt (PC-n is jön a jobbklikkre a tuti menü egy mappán vagy fájlon):
Akárhogy is nézem, nekem komolyabbnak tűnik így elsőre a dropboxnál. (De majd kísérletezgetek)
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #34437 üzenetére
1800-on megy a mobil.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #34437 üzenetére
Na jólvan felvilágosítottam magam a témában, értem már hogy-smint működnek ezek a frekvenciatartományok, és hogy mit kérdeztél.
[ Szerkesztve ]
-
Fagyi
aktív tag
Melyik program(ok) kellenek ahhoz ha szeretném angolul meghallgatni(felovastatni) a word-ben vagy másban (txt, pdf,...., nem a fájl a lényeg, hanem hogy felolvassa) keletkezett írást ?
Köszi! -
rtzmp
aktív tag
válasz
nemdan #34436 üzenetére
(#34436) nemdan:
Van jó pár ilyen a market-n ("wifi walkie"-re keresve). Nézd meg ezt. Ez WiFi megosztással (is) müxik...(#34427) XP NINJA:
A SIM-n való névjegytárolás helyett hasznosabb, ha a google-s account-odra mented a névjegyeket. Ezzel egyből megoldod a PC közötti szinkronizálást is (telefon-csere esetén se kell újragépelned semmit), vmint egy névjegyhez több adatot is tudsz menteni.[ Szerkesztve ]
-
decoati
aktív tag
-
lyeany
csendes tag
Sziasztok. Olyan játékot keresek, mint ez. Köszönöm előre is, remélem nem gond, hogy WP7-es linket raktam be ide.
-
atillaahun
veterán
válasz
nemdan #34433 üzenetére
Ha WiFi alatt internetes kapcsolatot értesz, akkor az nem lehetséges, km-es hatótávú WiFi-ket nem sűrűn alkalmaznak, amire kapcsolódhatnál. Ha csak általánosságba a vezeték nélküli technológiára gondolsz, akkor a bluetooth mellett még a mobilnet maradt, esetleg egy legolcsóbb 600 Ft.-os sebességkorlátozós csomaggal kipróbálhatod milyen minőséget bír mondjuk pl. Skype-on.
Közbe azt hiszem felfogtam már egyébként, hogy mire gondolsz, én is használtam ilyen rádiókat régebben, ami adott frekvenciára hangolva működött pár 10 km-en belül. Sajnos ennek a tehcnikai hátteréhez nem értek, hogy az okostelefonok hogy vannak beállítva, de gyanítom, hogy a mobilszolgáltatók adótornyainak frekvenciáján (900 MHz-es GSM hálózat) kívül nem igazán tudnak mást kezelni. Úgyhogy ez szerintem nem App kérdése lesz, hanem hardver.
[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
válasz
Köszi megnézem!
-
nemdan
senior tag
válasz
atillaahun #34432 üzenetére
magyarul: walkie-talkienak használni a telót..bluetoothra van ilyen app..nem tudom olyan létezik-e ami wifin keresztül kommunikál..
-
decoati
aktív tag
válasz
igen, ahogy látom alapvető problémái vannak
-
nemdan
senior tag
Szerintetek létezik olyan program, amivel közvetlenül wifin keresztül lehet beszélni egymással?Tehát semmi router,semmi skype stb.. úgymond egy ad-hoc hálózat a két teló között.Hatótáv meg bőven elég lenne mert csak motorozás közben szeretnénk beszélni egymással headseten..
Bluetooth-os dolog működik, de nagyon recsegős, meg késik is a hang..
-
atillaahun
veterán
Próbálgattam azt is régebben, de ahhoz semmilyen szinkronizáló App-ot nem találtam Android-ra, meg asszem kilinkelni sem lehetett belőle rendesen.
(#34418) Bavid
XDA-n van egy supercharger nevű script, de elég haladó cucc, nincs grafikus felülete, ilyen parancssoros. Amennyire tudom az az egyetlen, ami legalább a következő újraindításig App-ot képes tartani a RAM-ban.[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
agyf*szt kapok attól, hogy beirok egy új névjegyet, egy teljesen általános magyar állampolgári nevet, és azt mondja hogy a név túl hosszú
már párszor majdnem földhöz vágtam az egészet.
mit csináljak vele? SIM-re akartam menteni
[ Módosította: #65675776 ]
-
bubi92
őstag
Erre valaki?
-
Bavid
senior tag
Sziasztok! Kérdésem lenne, hogy van e olyan program amivel be lehet állítani hogy egy alkalmazás folyamatosan fusson, ne zárja be a rendszer? Galaxy S-t használok 4.0.3-al és konkrétan a viber-t szeretném hogy fusson folyamatosan, mert van hogy 1-1 nagy memóriaigényú játék után bezáródik, és akkor nem kapom meg az üzeneteket/hívásokat, csak ha elindítom a vibert manuálisan.
-
frisco
aktív tag
Más is szenved vele, én is, a Galaxy S2 topikban is többen.
Nem feltétlen csak a warez verzió után csinálja ezt, ha valaki pl. az Amazon oldaláról jutott hozzá ingyen az alkalmazáshoz az most nem tudja legálisan megvenni a programot, vagy pl. a Getjear után sem megy.
Megoldás nincs egyelőre. -
TRob1
veterán
SugarSync-et ismeritek? Elég jó, olyan mint a dropbox, csak alapból 5gigával kezd. Most nézegetem/próbálgatom, egyelőre jobbnak tűnik mint db, csak még ismerkedni kell vele... itt is van mindenre kliens app...
-
XP NINJA
őstag
hha galaxy s ii-t megfőzöm, root programmal el lehet tüntetni a hirdetéseket? játékokból is? máemint az egészet 1 programmal
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok!
Aki használ Fancy Widgets-et megmondaná nekem, hogy nála működik e rendesen?
Nálam tegnap de. óta azt írja ki, hogy Az előrejelzés pillanatnyilag nem elérhető.
Mitől lehet ez?
SGS Plus-on használom. -
kymco
veterán
Teljes kudarc. A google accountomba be van égetve, hogy megvettem a paper camera-t. Az androidos telefonomon hiába mókolok, nem tudom ezt az accounthoz tartozó infót kiszedni. A web-es felület sem teszi lehetővé a törlést, és a google.hu sem a barátom a keresésben.
A paper camera még nem is olyan nagy gond, de tervezek megvenni egy másik alkalmazást, amit hasonlóan "ki akartam próbálni először".[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
#40993792 #34403 üzenetére
Én is emlékszem, kaka is volt... és már nem is hallani ilyen "hülyékről" (
) akik ilyesmivel foglalkoznak.
(#34405) kymco :
Ezt nem értem, ugyanis én is használtam az előtt is, hogy megvettem volna a 23Ft-os akcióban... () de akkor sikerült simán megvennem (csak uninstalláltam az alkalmazások menüből, illetve én ugyanitt mindig nyomok egy adatok törlését is előtte - ha aktív) És ugyanez volt a helyzet az Endomondoval meg a Soundhounddal is...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen autót vegyek?
- Politikai mémek
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával