- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Hat jo sz@r lett az uj maps.
Nem hagy belenagyitani a terkepbe rendesen. Alig latok valamit.
Vagy en vagyok a h...lye...
Lecci segitsetek! Most nem tudok navigalni vele...
En voltam a hulye!
Vagy csak turelmetlen...
:S -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Olyan pdf olvasot keresek, (tabletre,) ami ki tudja rakni a kepernyore a tertalomjegyzeket, es lapozgatni is tudok benne. (Mint PC-n)
Koszi! -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Olyan progit keresek, ami ugy mukodne, mint a windows-ban a work offline funkcio, halozati meghajtokkal. Ergo leszippantana a halozati meghajton egy kijelolt konyvtar tartalmat, es azt mindig frissitene onnan, ha a halozat elerheto. Kb ennyi...
Ja.... GB- az droid.
Koszi, elore is! -
tvamos
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #47468 üzenetére
Az en telefonomban van ilyen... de ugye ott a hardware is adott hozza.
/Motorola Atrix 4G/ -
tvamos
nagyúr
Ezt nem tudom... Forzazni szeretek, de mar nagyon reg nem csinaltam. A telefonon meg... max Robo defense-ezek. A vonaton...
En a Tegra 2-vel nagyon elegedett vagyok, a... nem is tudom... t-mobile pulse-om volt... utaltam, akar mi is volt benne. A Froyo-t nem tudtam megszeretni. (Nem ment a Skype video.)
-
tvamos
nagyúr
válasz
ncc1701 #45785 üzenetére
Azert mi ostoba felhasznalok is gerhesztju ezt. Aki Okostelefont vesz, egyre tobb mindenre akarja hasznalni. Lattam itt olyan hsz-t, hogy ablakban akar filmet nezni, bongeszni, es kozossegi eletet elni egyszerre, mint egy i3-as 4GRAM-os gep 23"-es monitorjan... hat ahhoz tenyleg kell azert a quad-core ARM... nem jol latom?
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Androidon van olyan film lejatszo progi, ami az ISO-ba lementett DVD filmeket lejatsza? (Lehetoleg kozvetlen az ISO-bol.)
-
tvamos
nagyúr
válasz
Dark Archon #41343 üzenetére
Es az Endomondo el tud navigalni arra, amerre mar jartal, (vagy valaki mas jart,) vagy a Sports Tracker is tudja, es en vagyok a stupid, es nem talalom benne a funkciot?
-
tvamos
nagyúr
Tudtok valami olyan progit, amit "interaktiv rajztablanak" lehete hasznalni? Arra gondolok, hogy interneten osszekapcsolok ket tabot, es amit az egyiken rajzolok, az megjelenik a masik kepernyojen is.... es vica-versa... Regen volt ilyen a Skype-ban, de mar nem talalom. (Meg az persze PC-n volt. De mar ott sem talalom.)
-
tvamos
nagyúr
Csumicsao!
WIFI hotspot widgetet hajtok! Tudtok ilyet? -
tvamos
nagyúr
Bocs, ha nagyon OT...
Fel tudnek (multiboottal, vagy virtualis gepre) Androidot varazsolni az i3 procis notebookomra? Hogyan induljak a projektnek ha lehet? -
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Bocsesz, ha rossz helyen kattingatok... Terminal emulatort keresek Androidra, Serial-BT adapterrel hasznalnam, tesztelesre. (MCU program fejleszteshez.)
-
tvamos
nagyúr
Tudtok nekem screenshot programot ajanlani?
- nem rootolt a telefonom. (Nem akarom a garit buktazni...)
- nincs gepem, (csak a ceges,) amire fel tudnek telepiteni ADB-t, vagy ilyesmmit. -
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #37040 üzenetére
Mer olyan jo beszelgetni... ha a keresot hasznaljuk akkor meg olyan szemelytelen az egesz...
-
tvamos
nagyúr
Regen mintha lett volna valami uzenetrogzito program. En meg azt keresem. Be lehetett allitani hivocsoportonkent, hogy mennyit csorgessen, mielott atkapcsol rogzitesre. Froyotol volt a pulse-on...
(A legnobb mondjuk az lenne, ha beszelgetne helyettem anyammal. Nem is kene bonyolult szovegeket tudjon, csak neha benyogne, hogy "aha, ja, igen, igazad van, persze")
Tenyleg nincs androidra olyan progi, amivel rogzithetem a hivast? -
tvamos
nagyúr
Van egy csomo konyvem djvu formatumba szkennelve.
Meg tudom azokat nyitni Androidon? -
tvamos
nagyúr
válasz
F-ECT$ #36836 üzenetére
Szoftverileg nulla?
Te megis mirol beszelsz?
Az Androidban is vannak sz..r dolgok, az iosban is. De egyik sem nulla. Az a szofver nulla, amikot kiadnak egy telefonhoz, es nem lehet azt hasznalni. (Ha mar Androidnal tartunk, akkor legyn pl. Blade, ami gyari allapotaban... eleg gagyi.) Az iphone gyors, es mocskosul "SMART", ez nem is ketseg. Ugy jo, ahogy van.
Az mas kerdes, hogy neked nem tetszik, mert nem hekkelheted szabaszet. (Vagy csak irigyled azokat, akik siman megengedhetik maguknak a draga keszuleket a meregdraga szolgaltatasokkal.) -
-
tvamos
nagyúr
válasz
forintuser #36157 üzenetére
Es at lehet valahogy "lopni" a fire foxos bookmarkokat?
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok nekem ajanlani olyan tavoli asztal progit, amivel az egyik Androidrol tudom a masik Androidod vezerelni? Ugy mint a TeamViewer a PC-nel.
Kosz, elore is! Udv, Tomi -
tvamos
nagyúr
Sokadjara futok neki... de az Atrixomon nem tudok lejatszani filmeket DLNA-n keresztul. (A masik vege a rendszernek egy Synology ds210j.) Ha atmasolom a filmeket a telefonra, akkor megy. Es a DLNA progi latja is, hogy ott vannak a filmek, megsem jatsza le. A masik lerdesem, hogy PC-rol ip alapjan latom a NAS meghajtoit, de ide a telefonra nem tudom mountolni. Nem tudja itt valaki, hogy lehet megoldani?
-
tvamos
nagyúr
Tudtok olyan alkalmazast, amin tudok video telefonozni Windows Live-val?
(Pontosabban xBox kinekt live lenne a masik vegen a vonalnak...) -
tvamos
nagyúr
Sziasztok! Ezen az Android marketen, ha egyszer megadtam az accountomat, akkor a vasarlas mar automatikusan megy a telefonomrol, vagy minden esetben meg kell adni valami kodot?
-
tvamos
nagyúr
Tudtok olyan alkalmazast Atrixra, (de gondolom a tobbire is hasonlo lehet,) amivel hosszabb (fenykepezo) B ido is beallothato? Mondjuk fel ora, vagy mondjuk 2 ora...
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan appot javasolni, amivel torrent filet tudok letrehozni? (Marmint itt Androidon keszulne a torrentfile.)
Koszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest