- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
hodostamas
addikt
afranc, ez dupla lett, sry..
-
junkpod
veterán
vinyók könnyen romlanak, bár ha te 1+2 biztonsági másolatot tartasz akkor jobb ahelyzet, de ezeket szinkronizálni már melós, illetve elég ha a PC omlik össze és magával rántja mindet... DVD lemez álltában is romlik... DV kazetta, talán a legbiztonságosabb adattároló!
Amúgy itt egy jó kis táblázat [e-pénisznövelők összehasonlításáról], azért a box.net 50GB/100MB hétköznapi felhasználásra, archiválásra messze a legjobbnak tűnik, illetve az ADrive 50GB/2GB is elég jól hangzik, ki is próbálom rögtön, mekkorát nő az ep-m
-
junkpod
veterán
hát beírtam googliba, hátha látok érdekeset: [link]
Na itt azért nem pár gigáról írogatnak, 100-200GB tárhelyek villannak itt meg... Na átrágom magam ezeken. Nekem is elsősorban biztonsági mentésre kell, mert 15MPX fényképezővel szaladnak a gigabájtok
(és én már éltem át winchester halált...
A felhő (ha ingyen van) sokkal jobb mint a saját NAS, mert nem történhet adatvesztés egy egyszerű vinyó halálból.
-
punky10
addikt
Én is Slidet használok tabon,8"-on szép nagyok a gombok.Jo,szép,vannak magyar ékezetek...stb,de a swipe-t valahogy nem sikerült megszeretnem.De nélküle is használhato a progi,ugyanolyan "gyorsan" gépelek,mint az asztali gépen.Igaz azt sem nevezném gyorsnak...
Én is 23 ft-ért vettem,de szerintem a mostani akcioban is megéri.Vannak ugyan ingyanes billentyűzetek is,de ha tetszik ez a program,akkor nem drága.
Aktív témák
- Tesla topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest