Aktív témák
-
hodostamas
addikt
afranc, ez dupla lett, sry..
-
junkpod
veterán
vinyók könnyen romlanak, bár ha te 1+2 biztonsági másolatot tartasz akkor jobb ahelyzet, de ezeket szinkronizálni már melós, illetve elég ha a PC omlik össze és magával rántja mindet... DVD lemez álltában is romlik... DV kazetta, talán a legbiztonságosabb adattároló!
Amúgy itt egy jó kis táblázat [e-pénisznövelők összehasonlításáról], azért a box.net 50GB/100MB hétköznapi felhasználásra, archiválásra messze a legjobbnak tűnik, illetve az ADrive 50GB/2GB is elég jól hangzik, ki is próbálom rögtön, mekkorát nő az ep-m
-
junkpod
veterán
hát beírtam googliba, hátha látok érdekeset: [link]
Na itt azért nem pár gigáról írogatnak, 100-200GB tárhelyek villannak itt meg... Na átrágom magam ezeken. Nekem is elsősorban biztonsági mentésre kell, mert 15MPX fényképezővel szaladnak a gigabájtok
(és én már éltem át winchester halált...
A felhő (ha ingyen van) sokkal jobb mint a saját NAS, mert nem történhet adatvesztés egy egyszerű vinyó halálból.
-
punky10
addikt
Én is Slidet használok tabon,8"-on szép nagyok a gombok.Jo,szép,vannak magyar ékezetek...stb,de a swipe-t valahogy nem sikerült megszeretnem.De nélküle is használhato a progi,ugyanolyan "gyorsan" gépelek,mint az asztali gépen.Igaz azt sem nevezném gyorsnak...
Én is 23 ft-ért vettem,de szerintem a mostani akcioban is megéri.Vannak ugyan ingyanes billentyűzetek is,de ha tetszik ez a program,akkor nem drága.
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Le Mans Ultimate
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Horizon Forbidden West
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest