Aktív témák
-
hodostamas
addikt
afranc, ez dupla lett, sry..
-
junkpod
veterán
vinyók könnyen romlanak, bár ha te 1+2 biztonsági másolatot tartasz akkor jobb ahelyzet, de ezeket szinkronizálni már melós, illetve elég ha a PC omlik össze és magával rántja mindet... DVD lemez álltában is romlik... DV kazetta, talán a legbiztonságosabb adattároló!
Amúgy itt egy jó kis táblázat [e-pénisznövelők összehasonlításáról], azért a box.net 50GB/100MB hétköznapi felhasználásra, archiválásra messze a legjobbnak tűnik, illetve az ADrive 50GB/2GB is elég jól hangzik, ki is próbálom rögtön, mekkorát nő az ep-m
-
junkpod
veterán
hát beírtam googliba, hátha látok érdekeset: [link]
Na itt azért nem pár gigáról írogatnak, 100-200GB tárhelyek villannak itt meg... Na átrágom magam ezeken. Nekem is elsősorban biztonsági mentésre kell, mert 15MPX fényképezővel szaladnak a gigabájtok
(és én már éltem át winchester halált...
A felhő (ha ingyen van) sokkal jobb mint a saját NAS, mert nem történhet adatvesztés egy egyszerű vinyó halálból.
-
punky10
addikt
Én is Slidet használok tabon,8"-on szép nagyok a gombok.Jo,szép,vannak magyar ékezetek...stb,de a swipe-t valahogy nem sikerült megszeretnem.De nélküle is használhato a progi,ugyanolyan "gyorsan" gépelek,mint az asztali gépen.Igaz azt sem nevezném gyorsnak...
Én is 23 ft-ért vettem,de szerintem a mostani akcioban is megéri.Vannak ugyan ingyanes billentyűzetek is,de ha tetszik ez a program,akkor nem drága.
Aktív témák
Hirdetés
- Gran Turismo
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Bluetooth hangszórók
- Hálózati / IP kamera
- Vicces képek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest