- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
sparks
senior tag
válasz
zeorsdfd #35446 üzenetére
Az androidos szoftverből simán lehet regisztrálni, sőt lehet, hogy webes reg nem is lesz ott. Ezt az oldalt úgy hallottam, hogy kifejezetten mobilokhoz indították. Tehát le kell szedni a MobileVoipot és ott regisztrálni szoftveren belül. Én így csináltam és onnantól be lehet jelentkezni a weboldalon és lehet feltölteni is.
-
sparks
senior tag
válasz
zeorsdfd #35442 üzenetére
Köszi, de 2006. dec. 12. óta használom a Voipdiscountot erre a célra (vezetékes ingyenes, sőt előtte még voipbusterrel kezdtem), viszont mobilra a másik a nyerő.
Sőt erre saját alkalmazás is van a Playen így ha vezetékest hívok akkor ez, míg ha mobilt akkor a másikat indítom hívásnál. Gondolom a mobilszolgáltató örül ennek -
Teasüti
nagyúr
válasz
zeorsdfd #33695 üzenetére
Nem szeretem böngészőből a natív felületet, enter-hez igazították az üzenetírást.
Az meg alig akar működni androidon, csak a sokadik próbálkozásra küldi el az üzenetet sor emelés helyett. A kliens funkcionálisan kiválóan használható, csak ne lenne egy bughalmaz...(#33697) propetya85
Mintha láttam volna magyar media mánia beállítást a call meter profil választékában.Erről jut eszembe, nekem a widget-ekkel van némi problémám.
A számlázási időszak widget nem mutatja mennyit használtam fel a keretemből (azt kéne kirakni, amit zárójelben mutat az app a tarifa havidíja mellett). Illetve a lebeszélhetőségnél külön mutatja az sms és külön a hívás költségeit a havidíjhoz mérten. Én viszont szeretném összevonni a két mutatót. Vagyis ne az legyen, h elég a havidíj mondjuk 200 sms-re és 120 perc beszélgetésre külön-külön és ezt külön-külön tartja számon, hanem vegyes mutató kéne. -
Probert75
addikt
válasz
zeorsdfd #31716 üzenetére
Nem tudom neked milyen hiba van? Most próbáltam ki és a telóm(Galaxy Ace) böngészőjén, nem opera és társai, hanem a saját gyári böngészőjén, simán kiírt minden adatot, amire kíváncsi voltam. Hangsúlyozom a telefon gyári alap böngészőjén kell! Opera Mini-be is kipróbáltam és ott valóban ezt írta, mint neked.
#31719# Ha már ninsc meg, akkor az szívás!
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
zeorsdfd #31707 üzenetére
Írd be a telefonod böngészőjébe: http://go.telenor.hu/billinfo
Persze ne wifi-n kapcsolódj a hálózatra, hanem 2G, vagy 3G-n, és ne az Opera Mini legyen a böngésződ.
Minden aktuális, legfrissebb infót megkapsz!
Ja és számítógépen is meg tudod tekinteni az aktuális adataidat, ha regisztrálsz a Telenor Online oldalra (ingyenes) -
Jeanne99
csendes tag
válasz
zeorsdfd #8073 üzenetére
Hááát igen! De szerencsére ritkán van olyan, hogy van wifi és én nem akarnám használni:..
Apropó: szerintem még 1 hasznos app:
http://www.appbrain.com/app/android-booster-free/com.netqin.mobileguard -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
zeorsdfd #7038 üzenetére
Mondjuk ez éppen elég régi összehasonlítás (2009), és a windowsos alkalmazásokat veti össze, nem az androidosokat. Ráadásul pl. a táblamegjelenítésnél a Navigont hozza ki jobbnak, hogy az a realisztikusabb, pedig itthon az Igo a realisztikusabb...
Tovább tudtommal az Igo csak elég korlátozott felbontáson (konkrétan egyen) működik Androidon, de lehet, hogy azóta már hackeltek valamit. -
r4z
nagyúr
válasz
zeorsdfd #6922 üzenetére
Az nem jó nekem. Olyan kéne, aminek a kinézetét (és a méretét - ezt megoldom ADW-vel) lehet variálni (átlátszóság, esetleg RGB színskála használata), a Widgetsoidban működött a vezérlés, csak kivették belőle az opciót. Próbáltam már sok widgetet, de mind az alap lejátszót vezérli, a PowerAMP hidegen hagyja.
-
RAiN91
őstag
válasz
zeorsdfd #6893 üzenetére
Sajnos nem volt igazad
Dolphin Mini-nek 600kb volt a PH! főoldala, ez a Dolphin simának és a HD-nak jóval több, és a Skyfire-nek is. Utolsónak még megpróbáltam a Miren-t, de az is hasonló volt.Az Opera Mini-nek a PH! főoldala ~100kb volt.
Pedig tetszik a Dolphin, de így nem használhatom.
-
Zoly75
aktív tag
válasz
zeorsdfd #6622 üzenetére
A kérdés az lett volna, hogy futás közben melyik használ kevesebb operatív memóriát.
Az ASTRO process managere a Winamp-nál is olyan 18-20 MB-t ír a tiny is akörüli és a beépített zenelejátszó is.
Nekem kevés memóriával rendelkező telefonom van, így ha zenét hallgatok van neki 25MB szabad, és szerintem ez lassít a telefonon. -
Hosiminh
tag
válasz
zeorsdfd #6551 üzenetére
én az ellen nem is tiltakozom, hogy ne legyen hardveres gomb sőt, csak azt szeretném hogy ne a bekapcsoló gombra kapcsoljon be a képernyő ha nem valamelyik másik gombra/ vagy az összesre, és mindezek után még maradjon meg a csuszkás képernyő zár a biztonság kedvéért. Nekem zte balede-m van és csak a bekapcsoló gombra kapcsolbe a kijelző.
-
aginor
veterán
-
zeorsdfd
senior tag
-
zozyk
addikt
-
bok92
addikt
válasz
zeorsdfd #6121 üzenetére
Köszi a javaslatokat, de sajnos egyik sem felel meg nekem.
Magyar szöveget szeretnék könyvből másolni.Most próbálkozok a pdf konvertáló progikkal.Eddig a Camscennert meg a Scan2pdf mobile 2 próbáltam.Az utóbbi valamelyest jobb, de messze nem tökéletes.Esetleg valami ötlet?
-
spanyoll
addikt
válasz
zeorsdfd #6093 üzenetére
Hm ... lehet, hogy anno amikor felraktam akkor regeltem appbrain accot ha kell hozzá (ahogy kiveszem a szavaidból), de én azóta egyszer nem pöcsöltem ezzel, hogy be legyek jelentkezve appbrainbe, már ha ez egyáltalán szükséges.
Akkor viszont úgy néz ki, hogy eddig nem votlam bejelentkezve... -
helixP
nagyúr
válasz
zeorsdfd #6039 üzenetére
Azt keresem, de lehet h az pont hiányzik, de akkor ez az egyetlen feature, amit már láttam, itt meg nem.
(dehát: van külön calibration-je, be tudod állítani a magasságát, milyen sokáig nyomd a gombot a második funkciókhoz, kamera képet kapcsolhatsz mögé, nehogy elbotolj az utcán
, gesture-öket tudsz hozzárendelni, nagybetűvel kezdődjön, teljes témaszerkesztő... és még csak most kezdtem el berhelni
)
-
delbarta
senior tag
válasz
zeorsdfd #5852 üzenetére
Kösz, ezt még nem ismertem. Kipróbáltam, de nem győzött meg így elsőre. Ha hívnak, csak egyet csörög, de ott marad az előtérben felvehetem, elutasíthatom a hívást. Ha elutasítom, akkor kezd el tovább csörögni. Ha mégegyszer elutasítom, akkor szakítja meg a hívást. Még adok neki egy két napot, mert eddig nem találtam még egy korrektet sem. 3cxphone-t és a linpack-ot használtam, a többi rögtön kiesett a rostán. A 3cxphone-al az a bajom, hogy ha fut, nem lehet a media hangerejét állítani pl. a zene lejátszóban, csak a ring hangerőt. Ha kikapcsolom újra jó minden (kb. fél éves hiba ez, ott van a javítandók között a honlapjukon, de nem javítják). A linpack meg mostanában egyszer rendesen a fül részén szól, néha meg kihangosítva (htc-desire).
Aktív témák
Hirdetés
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged