- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Sziasztok!
Tudnátok valami jó, kevés erőforrás igényű MP3 lejátszót ajánlani? Lehet fizetős is. Ha esetleg flac-ot is le tudna játszani, az lenne az igazi boldogság
Előre is köszönöm a segítséget.
-
-
Sziasztok!
Hogyan lehet egy adott naptárhoz tartozó színt megváltoztatni?
Az a problémám, hogy a magyar névnapok naptár piros színt kapott, a google fiókomhoz tartozó pedig valami rózsaszínt. Így ha belépek a naptárba, akkor alig lehet észrevenni, ha van egy esemény bejegyzés, mert a névnapokat is egy kis négyzettel jelöli havi nézetben, mint az eseményeket és a két szín nagyon összeolvad. -
Köszönöm mindenkinek.
Ez a Widgetsoid is egész jónak tűnik. -
Sziasztok!
Olyan egységes widget pack-ra lenne szükségem, amivel a wifit, 2g/3g-t (csak parancsikonként), fényerőt 3-nál több lépcsőben, és a GPS-t tudom ki-, illetve bekapcsolni. Eddig a curvefish termékeit használtam, de valamiért a GPS-t nem akarja kapcsolni...
Mindenféleképpen valami egységes megjelenésűt szeretnék.Köszönöm.
-
válasz
randras #43316 üzenetére
Nem akarok flame-áradatot indítani, de ha teljesen meg vagyok elégedve egy alkalmazással, akkor az 1200,-Ft nem sok érte. Egy pizza többe kerül. Tény, hogy általában a fizetős alkalmazások olcsóbbak, de szerintem ennyit simán lehet áldozni egy jó programért, főleg, hogy lifetime liszensz....
-
Sziasztok!
Jelenleg Holo Launchert használok a készülékemen, de azt olvastam a topikban, hogy ez egy "sima ADW klón, sok buggal".
Érdemes lecserélni ADW-re? ADW-ből érdemes megvenni a fizetős verziót, vagy elegendő az ingyenes is?
Vagy tudtok ajánlani egyéb launchert, ami kis erőforrás igényű, gyors és jól testre szabható, esetleg ICS témával?
Köszönöm a segítséget. -
válasz
Balázs1621 #37272 üzenetére
Talán a Go Weather tudja, de nem vagyok benne 100%-ig biztos.
-
válasz
CoolBoy323 #36935 üzenetére
Meglesem, hátha már nem bugos
-
válasz
CoolBoy323 #36933 üzenetére
Hát, ha bugos és nem is fejlesztik, akkor felejtős
Azért tetszett meg igazán, mert emlékeztetett a HTC Wildfire S lockscreen megoldására, ahol lezárt állapotban is elérhető 4 választható app. -
válasz
CoolBoy323 #36926 üzenetére
Köszönöm. Esetleg erőforrás igényéről van valami tapasztalatod? Csökkenti az üzemidőt?
-
válasz
CoolBoy323 #36919 üzenetére
Az oldaladon olvastam a GOTO programról. Ezt root-olatlan telefonra is fel lehet tenni?
-
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás, aminél be tudom állítani, hogy bizonyos időközönként elindítson egy App-ot? Vagy ezt tudja a gyári naptár alkalmazás is?
Konkrétan arról lenne szó, hogy mindig elfelejtem a lottót feladni, amit a telefonról szoktam intézni és azt szeretném, hogy mondjuk péntek este indítsa el az alkalmazást, hogyha legközelebb ránézek a telefonra (feloldom a képernyőzárat), akkor az arcomba virítson a lottó alkalmazás.
Más: elképzelhető, hogy az Iphone-ra készült "mobilvásárlás" programot elkészítik Androidra is? A lottó része szerintem jobb, mint az Androidos lottózó program.
-
válasz
junkpod #36040 üzenetére
Köszi. És erről van gyakorlati tapasztalatod is? Mármint, hogy jobb-e, mint az Accuweather? Ha igen, akkor miért? Csak kíváncsiságból kérdezem nem kötekedésből
Dokee78: van mikor szükségem van arra, hogy egy adott helyre vonatkozóan lássam a néhány napos előrejelzést. Ezt szeretném a legegyszerűbben megoldani.
-
Sziasztok!
Időjárás appot tudtok ajánlani? Nem, nem widgetet keresek
, nem kell futnia folyamatosan. Olyan érdekelne, amiben be tudok több helyet állítani és tud néhány napos előrejelzést. De csak akkor nyitnám meg, amikor szükségem van rá. Accuweatherről mi a vélemény?
Előre is köszönöm.
-
válasz
St3ven #35780 üzenetére
Én profile schedulert használok. hogy mekkora a mérete, meg mennyit RAM-ot eszik fogalmam sincs, de szerintem elég egyszerűen és be lehet állítani. Van whitelist funkciója, ami azt a funkciót szolgálja, amit leírtál. De azt hiszem, hogy a fizetősben lehet több nevet adni a whitelisthez.
-
Sziasztok!
Volt egy iphone-om, amivel a kontaktjaimat exportáltam excel file-ba. Létezik valamilyen program Androidra, ami excelből tud importálni kontaktokat? Gondolom olyan úgysem lesz, ami "Excel Contacts" struktúráját beolvassa, de ha már valamilyen excelt olvasna, akkor átalakítanám arra formátumra a forrást és tudnám importálni.
Csak bizakodom, hogy valakinek van erre bejáratott programja. -
-
válasz
F-ECT$ #35515 üzenetére
Először is köszönöm a választ
.
Nem mértem semmit, csak úgy érzésre gondoltam, de akkor lehet, hogy valami mással lámáskodtam.
(#35516) hunfatal: Neked is köszönöm a választ. Ez a Fancy widget is olyan, hogy van rajta óra és naptár is és be lehet állítani, hogyha órára "koppintok", akkor az óra alkalmazás, ha dátumra, akkor naptár nyíljon meg?
-
Sziasztok!
Időjárás widgeteet keresnék, ami nem zabálja az akksit és hasonlóan néz ki, mint HTC gyárija. Tehát időjárás és óra egyben.
Megvettem a Beautiful widgetet, de szerintem agyonkajálja az akkut...Illetve olyan appot keresek, ami lokalizáció alapján be-, illetve kikapcsolja a Wi-Fit. A mobilnet mindig be van kapcsolva a telefonomon levelek miatt, tehát az alapján meg tudná állapítani a tartózkodási helyem. A Wi-Fit viszont nem szeretném állandóan járatni, mert az is csak meríti feleslegesen az akksit. Kézzel meg utálok kapcsolgatni dolgokat
-
Sziasztok!
Olyan app-ot keresnék, ami az akkumulátor töltöttségét %-osan kijelzi, de nem a főképernyőn, hanem az értesítési sávban, akár a gyári akkukijelzés helyett. Rootolás nélkül megoldható ez?
-
-
Sziasztok!
Segítséget szeretné kérni, fizetős alkalmazás letöltéséhez. Meg szerettem volna vásárolni a Beautiful widget alkalmazást, de egyszerhűen nem megy. Nem fogadja el a CIB-es MasterCard internetkártyámat, pedig van rajta pénz. Nem tudom, hogy mit rontok el...
-
Oké, nem voltam pontos. Tehát maga az alkalmazás free, úgy gondoltam. És nem, nem mindegyik ismeri Kerepest. Pl, ami a HTC Wildfire S-en van gyárilag, az nem találja meg Kerepest. Csak néhány Magyarországi nagyváros van benne. Vagy én vagyok a béna
.
Illetve, ha helyileg ott tartózkodom, akkor megtalálja, mint aktuális helyet, de ha hozzá szeretném adni a helyekhez, akkor nem találja. -
Sziasztok!
Olyan (lehetőleg ingyenes) időjárás widgetet keresnék, aminél több várost is be lehet állítani (töbekk között az aktuális helyet) és ezek között egyszerű váltogatni, ismeri a kisebb helységeket is (pl. Kerepes - gyári widget nem találja), és nem zabálja az akksit.
Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Stellar Blade
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Netfone
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest