- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
laleeee
őstag
-
punky10
addikt
Sima Play-en is működik.Két gmailes cimem van,egy régi,és egyet csináltam a tablettnek.A tablettel felléptem mindkettőre.Belépek a Play-re,kiválasztom a telepiteni kivánt appot,alul már ki is irja,hogy mindkét készülékkel kompitibilis-e a program,vagy csak az egyikkel.Ha mindkettővel,akkor a telepités gomb megnyomása után felugrik egy ablak,ahol kiválasztom,hogy melyik készülékre telepitse.Ja,és azért kellett mindkét cimmel bereggelni,mert bankszámla csak a régihez van rendelve,és nem akartam az ujjat is bevonni.Viszont vettem már a tabhoz is alkalmazást.
46791:Xside:nem csak a widgettel kell vigyázni.Launcherek,ébresztő,file-kezelők...ezekkel ovatosan,mert nem mind szeret kártyárol dolgozni.Én még az X10Minis időben majdnem leiéstem a vonatot emiatt...
-
blt.62
őstag
Igen ilyesmi gond lehet,mert a játékot folytathattam,de a pontjaimat nem írta jóvá,így 10 hónapnyi játék 91 millió pontja ugrott. Szerintem az is a gond,hogy mivel nem kellett jelszó,csak egy választható név,így biztos a telefont azonosította a játék. Mivel lecseréltem a mobilt,így már hiába folytattam a játékot a megváltozott mobil azonosítója miatt,nem írta tovább a pontokat. Kezdem elölről.
-
vadkörte
addikt
No. Kipróbáltam. Semmi...
Elolvastam RootRulez ES FileExplorer-es leírását is. Semmi eredmény. Akárhogy is próbálom, nem csatlakozik. Feladom. Marad az USB, a BT, vagy az SD adapter...macilacus #42937:
Dettó. A különbség annyi, hogy nekem még az új megosztott mappát sem látja. (W7) Én feladtam. -
-
wiggen123
senior tag
Nem fogom rootolni más telefonját. (sajátomat se tartottam fontosnak) Így ez a lehetőség ugrott. Egyéb AD blokkoló létezik, amihez nem kell rootolni?
Ahogy a keresésből látom, csak a Handcent konvertálja át az ékezetes karaktereket tökéletesen 160 hosszú SMS-ekhez való formába. Így marad az a lehetőség, hogy a reklámokkal kell kezdjek valamit.
-
xSide
őstag
Az bizony még akkor volt
A kezdet kezdetén...
Pajoz? Te sem ezen a néven kezdted, jól gondolom?ui.: a gsmplanet.hu-ért meg is büntetettek nem kis összegre a feltöltött mintegy 500 saját készítésű csengőhangért és kaptam figyelmeztetést a symbian cuccok miatt
A vendégkönyv rendszer php átírásom meg tán még most is fut a tvn rendszerén, az meg tuti amit fzr-éknek írtam
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged