Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
kymco
veterán
Sziasztok!
A jorte naptárprogramban hol tudom beállítani, hogy egy-egy eseményre mást is meghívhassak? Nem találom sehol....
A gyári naptárprogramban megvan a szerkesztésben de ennél nem találom....www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
Sziasztok!
Napok óta böngészem a netet olyan miui téma után, ahol a statusbar-ban az akkumlátor kijelzője szürkés (metál) kör alakú indikátorban kiírja a százalékértéket. Tud valaki ebben segíteni?www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
Rd mute alkalmazást felraktam, mert a fórumon jó hírverése volt.
De nem működik nekem. Bekapcsoltam a notification bar-ra történő értesítést is, és jelzi is, hogy a hangot kikapcsolta, de mégis csörög a telefon lefordított állapotban.
Volt már valakinek hasonló problémája az alklmazással?www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
(speciel a Go-nak most vmiért eltűnt a marketből a magyar csomagja )
Beleszaladtam én is ebbe.
Erre valakinek valami?[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
Milyen gyakran vannak ilyen akciók?... Mert hát fáj a szívem azért, mert csak ma rendeltem meg az internetes bankkártyámat.
www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
Jó reggelt!
Le akarom szedni a telómról az elixir 2 admin add-on-t, de nem lehet. Se a marketen keresztül, se a teló program eltávolítási funkciójával nem megy.
Hogyan tudnék megszabadulni tőle?www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
Köszönöm, a segítségetekkel megoldottam...
Az elixir admin Eszközkezelői beállításban jogot kapott a képernyő zárolására. Amint ezt elvettem tőle, le tudtam szedni....www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
Leht, hogy öregszem, és rosszul emlékszem, de én a go launcher ex-ben pár napja még használtam azt a funkciót, hogy a "vissza" gomb tartós nyomására kilépett az alkalmazásból, és nem kezdett pld a böngésző visszafelé lépkedni... És egy rom csere után most nem megy... Végignéztem a go beállításait, nem találtam, visszaállítottam a go beállításainak mentését, nem működött, újraraktam a go-t, ez sem segített... Tud valaki segíteni?
www.refujvaros.hu
-
-
kymco
veterán
Sziasztok!
A jorte naptárban hogyan lehet résztvevőket rendelni egy-egy eseményhez?
Tetszik a naptár, de ez nekem elég fontos, de nem találom sehol...www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
Sziasztok!
Olyan bevásárló lista érdekelne, amibe nem kell minden alkalommal bepötyögni, hogy pld kenyér stb... hanem megjegyzi, és képes szinkronizálni net-en keresztül. Nem baj, ha nem tud magyarul, de a termékneveket tudja megjegyezni....www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
Én nem használok adfree jellegű programokat. Egyszer egy program telepítéskor problémázott, hogy reklámblokkolóm van, és az neki nem jó, ezért a korábban telepítettet leszedtem, mert kellett a progi. Így most elviselem a nem túlzottan zavaró reklámokat...
www.refujvaros.hu
-
-
kymco
veterán
Feltettem korábban a paper camera-t. Nem fizettem érte. Most szeretném 56 ft-ért megvenni, de nem tudom úgy leszedni, hogy ne írja ki, megvásárolva. Próbáltam titaniummal leválasztani. így sem megy... Tudnátok segíteni?
www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
Teljes kudarc. A google accountomba be van égetve, hogy megvettem a paper camera-t. Az androidos telefonomon hiába mókolok, nem tudom ezt az accounthoz tartozó infót kiszedni. A web-es felület sem teszi lehetővé a törlést, és a google.hu sem a barátom a keresésben.
A paper camera még nem is olyan nagy gond, de tervezek megvenni egy másik alkalmazást, amit hasonlóan "ki akartam próbálni először".[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
Írtam levelet a problémámmal a google-nak. Azt válaszolták, a probléma ismert, egyelőre nincs megoldás rá, dolgoznak rajta, és javasolják, hogy addig is másik account-tal vásároljak, amennyiben muszáj.
A problémám az volt, ha valaki nem olvsta, hogy meg akartam vásárolni egy progit, amit korábban már használtam, de még nem volt megvásárolva. A státusza alapból "purhased", pedig nem vettem meg, és amikor telepíteném, kiírja a google play, hogy nem lehet letölteni, mert nincs megvásárolva. Tehát meg nem tudom venni, le nem tudom tölteni....
Voltak ötletek, (titanium backup pro, maerket fix és társai, sőt factory reset is), de nem működnek. Olybá tűnik, hogy ez az accounthoz kötődő információ, a telefon oldaláról nem lehet megoldani...www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
válasz kavics325i #35336 üzenetére
Pedig az csak az időjárás hibája lehet, azt kéne ez esetben törölni nem az alkalmazást
www.refujvaros.hu
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest