- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
porse
őstag
-
Watson25
tag
Olyan programot keresek ami megmutatja,a hálózati torony elhelyezkedését!
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Comodo frissült: bekerült az Anti Theft funkció
Comodo Security Solutions - Antivirus Free
-
sai
aktív tag
válasz
stefi68 #34292 üzenetére
nem Total Recall S2 csak nem market-ról szedtem le.
-
stefi68
addikt
Csak nem a CallRecorder? A legjobb minőségben ez vesz fel azok közül amiket eddig láttam.
-
sai
aktív tag
Helló!
Tudtok ajánlani olyan programot ami hívás közben tudja rögzíteni a beszédet?nem csak a saját beszédemet, hanem a hívott félét is.
Köszi! -
V.Stryker
nagyúr
válasz
szentkuti11 #34287 üzenetére
Ezt tudja pl az Avast androidos verziója is.
-
szentkuti11
addikt
Üdv!
Melyik az az app, amelyikkel be tudom állítani, hogy melyik app mehet wifin és 3G-n?
-
Canonfan
senior tag
Nekem tegnap este frissült a Market Play-re, eddig nekem tetszik, szerintem gyors lett
-
xSide
őstag
válasz
macimeister #34277 üzenetére
Miért, ha más app sem fut az fog logolni?
Napra, helyre, időre visszanézhető cella alapján hol járt a teló...
A maps elvan a háttérben és már nem merít (nem ragad be) úgy, mint régen! -
decoati
aktív tag
Torkig lettem a GDocs-al (val/vel/től), szóval:
SugarSync, vagy Dropbox? Szigorúan mobil oldalról, ami a Dropboxban kihagyhatatlan: "share to" szinte bárhonnan (alap), saját alkalmazásából pl. task/naptár(/akármi) bejegyzés létrehozása, ahol a file linkjét berakja contentnek, valamint találtam egy ilyet (bejövő levelek csatolmányait átpasszolni letöltés nélkül), bár még nem próbáltam, de nagyon jól tudnám használni. Ja, és elég gyors. (hogy az alap szinkron funkciókat kihagyjam) Viszont desktop oldalon ugyanezek a funkciók eléggé nyögvenyelősek.
SugarSync tud ilyeneket? -
doddencs
senior tag
Az endomondo-ról milyen véleményetek van?
Nem igazán használtam ilyen appokat, szóval nincs viszonyítási alapom. De az akció miatt elgondolkoztam rajtam, na meg hátha még jól jön.
-
xSide
őstag
válasz
macimeister #34273 üzenetére
Az alap maps tudja!
http://www.google.com/latitude -
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #34269 üzenetére
Jah, épp most is együtt sörözünk.
-
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást kersnék ami képes logolni, hogy merre járt a telefon és amint nethez jut azt feltölti egy privát google térképre. Mint amit az alma is csinált a szifonba -
punky10
addikt
válasz
bocs...dupla...
Beleremegett a kezem a gondolatba.... -
punky10
addikt
válasz
Az operaháznak fantomja van,a MA-nak mumusa...
De inkább ne is emlegessük.Még megjelenik... -
punky10
addikt
válasz
kavics325i #34263 üzenetére
Neeee!
Mindjárt megjelenik...Jön a basszusával,az akksikimélésével...stbBiztos ezt akarod? -
fatal`
titán
válasz
kavics325i #34263 üzenetére
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Olyan zenepörgetőt keresek ami az autó fejegységhez hasonlóan tud folder randomot valamit all randomot. mivel lehetne ezt kivitelezni ?
-
punky10
addikt
Nálam a dockban lévö market ikon nem müködött.Az appdrawerben lévö Playt kellett betenni helyette.De hogy mikor frissitett?Passz...Fel sem tünt.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kavics325i #34254 üzenetére
Pedig pont így frissítettem fel ma napközben a Google Play-re.
Mika1227: a neve és az ikonja változik, a külseje ugyanaz marad mint az eggyel korábbi Marketnek.
-
baandii
senior tag
auu vki segítsen...vhogy letöröltem a market frissítését és vissza jött a windows-os ablakos
előtti kinézet...hogy tudom frissíteni vagy vmit csinálni..???a segítőknek előre is nagy köszönet!!
-
attilav2
őstag
Próbáltam a QR Droidot is a Barcode Scannert is, mindkettő lassan olvassa a kódokat, de a NEO Reader nagyon gyorsan beolvassa és megjeleníti az eredményt, ezt tettem fel elsőnek, azt hittem van nála jobb de nincsen, így én ezt ajánlom qr olvasónak.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #34034 üzenetére
UP
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
fatal` #34234 üzenetére
Olvastam, csak nem láttam, ezért kérdeztem..
A swift-ben nem lehet kikapcsolni a szótárat. Annó Én is kérdezgettem, és azt a választ kaptam rá asszem pont ebben a topic-ban, hogy meg kell szokni.. Mondjuk Én már megszoktam. Az elég jó benne, hogy lehet tanítani sms-ekből.
-
fatal`
titán
válasz
V.Stryker #34240 üzenetére
Szerintem mindegyik billentyűzetben ki lehet kapcsolni a szótárat.
Én smart keyboardot használok, ez jött be a legjobban és ez kezeli a legjobban a fizikai billt is.
(#34243) atila4: Total Commander (még RC, fejlesztő oldalán van csak fent, később kikerül marketre is), Pure News Widget (scrollable)
-
atila4
senior tag
Sziasztok! Egy jó fájljezelöt és egy rss widgetet tudtok mondani? Elôre is köszönöm
-
F-ECT$
titán
válasz
molnarpeter #34239 üzenetére
Azt használtam eddig, gondoltam kipróbálom a swiftet
-
zoli62
addikt
Van valami jó skydrive alkalmazás? Azt tudom, hogy hivatlos kliens még nincs, amiket láttam, azokat nem ismerem, illetve nem kimondottan csak a skydrive-t kezelik.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
hackeeeee #34233 üzenetére
Tök mindegy hogy működik, nekem mindkettő megvan, mindkettőt használtam és hosszútávon arra jutottam,hogy a Thumb Keyboard lényegesen jobb. Tableten biztos.
-
Köszi mindenkinek, kipróbálgatom őket.
-
F-ECT$
titán
A world of goo úgy magyar, hogy nincs benne ő meg ű betű?
-
Coleszi
tag
sziasztok!
GTAIII-ban tud róla valaki, hogy be lehet írni kódokat? és ha igen h?
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
Chosen #34221 üzenetére
Ennél egyszerűbb sztem nincs: https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.ustream.ustream
-
Sziasztok!
Van olyan app amivel a kamera képét lehet streamelni PC-re? Ergo webkameraként működne a telefon, csak wifin keresztül.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
superTibcsi #34208 üzenetére
milyen telefonod van, mert ez gyártónként eltérő.
Esetleg próbáld megkérdezni a telefonod topikjában...Nekem a Motorolában itt van:
Calendar -> Settings -> Set Alert & notifications: ALERT
Calendar -> Settings -> Select ringtone: A kívánt hang -
pokbubi
tag
Köszi.
Kipróbálom -
Melack
veterán
válasz
kavics325i #34213 üzenetére
Miért kellene elriasztanom? Eleve gyorsabb egy kutya, mint hogy bármit is elő tudjak venni a zsebemből - marad az, hogy nem fordítasz neki hátat. Ha meg előre rákészülsz, akkor rettegsz, akkor meg mindegy, mi van a kezdben. De ez szerintem nem ide tartozó téma.
dokee78: ez már nekem is sok. Már csak a wc-papír app hiányzik, de tényleg....
-
dokee78
félisten
-
pokbubi
tag
Sziasztok.
Létezik olyan app, ami a kutyát elriasztja? -
rum-cajsz
őstag
válasz
superTibcsi #34203 üzenetére
Az alap naptárban is szokott lenni ilyen funkció, csak alapból hangtalanra van állítva.
-
Jadro
veterán
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek megoldható-e a market szerint telepített alkalmazások szinkronizálása a valós állapottal. A market szerint sok olyan alkalmazás van ami "installed" állapotú nálam. Persze fent is volt még anno valamelyik telefononom, de nem szabályszerűen uninstalláltam, hanem pl romcserekor eltűnt a telefonról és nem került vissza.
Megoldás lehetne ha ezeket újra felrakom és szépen uninstallálom ,de ez a sok alkalmazás miatt baromi macerás lenne. Más megoldás nincs erre?
-
superTibcsi
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan naptár alkalmazást ajánlani, ami az aktuális bejegyzést nem csak kijelzi a képernyőn, hanem hangjelzéssel is figyelmeztet?
ui. esetleg ingyenes is
-
raziel01
veterán
A megvett alkalmazásokat akkor ezentúl bármennyiszer letölthetem a végtelenségig?
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Synology NAS
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest