Aktív témák
-
sparks
senior tag
Hi!
Aki szereti a walkie-talkie szerű beszélgetéseket, annak ajánlom a Zello nevű alkalmazást.
Nekem szépen megy a háttérben és nem vettem észre plusz fogyasztást. Bármikor lehet vele "rádiózni" az ismerősökkel és a legjobb, hogy van PC-re való program is, így nem csak telefon-telefon hanem szgép-telefon kapcsolat is létre jöhet. Simán működik edge hálózaton is, így egy visszakorlátozott nettel is használható. Van még számtalan egyéb hasonló program is, de számomra ez lett a legmegfelelőbb.
Érdemes kipróbálni, jó szórakozást! -
sparks
senior tag
válasz
zeorsdfd #35446 üzenetére
Az androidos szoftverből simán lehet regisztrálni, sőt lehet, hogy webes reg nem is lesz ott. Ezt az oldalt úgy hallottam, hogy kifejezetten mobilokhoz indították. Tehát le kell szedni a MobileVoipot és ott regisztrálni szoftveren belül. Én így csináltam és onnantól be lehet jelentkezni a weboldalon és lehet feltölteni is.
-
sparks
senior tag
válasz
zeorsdfd #35442 üzenetére
Köszi, de 2006. dec. 12. óta használom a Voipdiscountot erre a célra (vezetékes ingyenes, sőt előtte még voipbusterrel kezdtem), viszont mobilra a másik a nyerő.
Sőt erre saját alkalmazás is van a Playen így ha vezetékest hívok akkor ez, míg ha mobilt akkor a másikat indítom hívásnál. Gondolom a mobilszolgáltató örül ennek -
sparks
senior tag
Ennek van kapcsolási díja! Ez még hozzászámolódik. Ha olcsóbbat akarsz, akkor Voipyo.com , nincs kapcsolási díj, 2 cent a mobil és 0,5 cent a vezetékes hívás, cserébe nincs SIP csak szoftvertelefon. Használható hozzá a MobilVoip androidos telefonszoftver.
-
sparks
senior tag
válasz
5150head #22485 üzenetére
Szia!
Én a Wifi Manager programot használom erre. Amikor ismert wifit talál, akkor felmászik rá, amikor pedig elhagyom a hatáskörzetét, akkor meg mobilnetre megy át az eszköz. De a rendszer ezt automatikusan kezeli, tehát a mobilnetet nem kell külön kikapcsolni, abban a pillanatban, ahogy a wifire átáll, a mobilnet átmegy pihenőbe. Még az is lehet, hogy mindenféle külön app nélkül is így tenne, de én szeretem az említett programot, mert nagyon könnyen kezelhető vele a wifi rész. -
sparks
senior tag
válasz
flash- #13201 üzenetére
Szia!
Az valami profilállítgató progi lenne? Arra én a LLAMA nevű appot használom. Szépen be lehet állítgatni a profilokat, hozzá lehet rendelni a mobilhálózathoz, így, ha otthon vagyok akkor mást csinál, mintha mondjuk az irodámban vagyok. Időzíteni is lehet. Pl. azt mondom, hogy tárgyaláson leszek 1 órát, akkor belövöm, hogy néma legyen 1 órán át, majd ezután visszaáll az alapra. Nagyon pöpec.
Ha nem ilyet keresel, akkor sorry.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest