Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Hi!
Aki szereti a walkie-talkie szerű beszélgetéseket, annak ajánlom a Zello nevű alkalmazást.
Nekem szépen megy a háttérben és nem vettem észre plusz fogyasztást. Bármikor lehet vele "rádiózni" az ismerősökkel és a legjobb, hogy van PC-re való program is, így nem csak telefon-telefon hanem szgép-telefon kapcsolat is létre jöhet. Simán működik edge hálózaton is, így egy visszakorlátozott nettel is használható. Van még számtalan egyéb hasonló program is, de számomra ez lett a legmegfelelőbb.
Érdemes kipróbálni, jó szórakozást! -
-
-
-
-
válasz
zeorsdfd
üzenetére
Az androidos szoftverből simán lehet regisztrálni, sőt lehet, hogy webes reg nem is lesz ott. Ezt az oldalt úgy hallottam, hogy kifejezetten mobilokhoz indították. Tehát le kell szedni a MobileVoipot és ott regisztrálni szoftveren belül. Én így csináltam és onnantól be lehet jelentkezni a weboldalon és lehet feltölteni is.
-
válasz
zeorsdfd
üzenetére
Köszi, de 2006. dec. 12. óta használom a Voipdiscountot erre a célra (vezetékes ingyenes, sőt előtte még voipbusterrel kezdtem), viszont mobilra a másik a nyerő.

Sőt erre saját alkalmazás is van a Playen így ha vezetékest hívok akkor ez, míg ha mobilt akkor a másikat indítom hívásnál. Gondolom a mobilszolgáltató örül ennek
-
Ennek van kapcsolási díja! Ez még hozzászámolódik. Ha olcsóbbat akarsz, akkor Voipyo.com , nincs kapcsolási díj, 2 cent a mobil és 0,5 cent a vezetékes hívás, cserébe nincs SIP csak szoftvertelefon. Használható hozzá a MobilVoip androidos telefonszoftver.
-
-
-
válasz
5150head
üzenetére
Szia!
Én a Wifi Manager programot használom erre. Amikor ismert wifit talál, akkor felmászik rá, amikor pedig elhagyom a hatáskörzetét, akkor meg mobilnetre megy át az eszköz. De a rendszer ezt automatikusan kezeli, tehát a mobilnetet nem kell külön kikapcsolni, abban a pillanatban, ahogy a wifire átáll, a mobilnet átmegy pihenőbe. Még az is lehet, hogy mindenféle külön app nélkül is így tenne, de én szeretem az említett programot, mert nagyon könnyen kezelhető vele a wifi rész. -
válasz
flash-
üzenetére
Szia!
Az valami profilállítgató progi lenne? Arra én a LLAMA nevű appot használom. Szépen be lehet állítgatni a profilokat, hozzá lehet rendelni a mobilhálózathoz, így, ha otthon vagyok akkor mást csinál, mintha mondjuk az irodámban vagyok. Időzíteni is lehet. Pl. azt mondom, hogy tárgyaláson leszek 1 órát, akkor belövöm, hogy néma legyen 1 órán át, majd ezután visszaáll az alapra. Nagyon pöpec.
Ha nem ilyet keresel, akkor sorry.
Aktív témák
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Dell Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- GAMER Asus ROG NVIDIA 6gb dedikált / i7-10750h / 16gb ram / 500gb ssd / MAGYAR rgb bill / win11
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest