- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
Rootoláskor nem veszik el a garancia. A szoftverre is van garancia ami akkor veszik el ha bootloadert nyitsz. Olyan nincs, hogy gyártó válogatja. Olyan van, hogy megpróbálnak megvezetni de ez ugye nem ugyanaz.
-
Dottore
addikt
válasz
q13579 #45476 üzenetére
A Google Play közvetlenül nem tud illetve nem lehet vele az alkalmazásokat a gépre (telefonról lehet számítógépre, de a kérdés nem ez volt) menteni.
Ezt csak nem ellenőrzött forrásból tudod megtenni (Warez). Vagy ezzel a programmal, de csak az ingyenes alkalmazásokat tölti le. -
Dottore
addikt
válasz
NeRo28 #44550 üzenetére
Ez történik ha a Play keresőjébe beírod a "fighting" szót. Vagy legyen a YouTube. Oda meg a "fight game android" mondatot.
-
Dottore
addikt
válasz
droti25 #44476 üzenetére
Töröld. Pontosabban szólva backup vagy fagyasztás. Azokat jelöltem pirossal amiket, nem kell piszkálni ha valaki nem ért hozzá.
Amit említesz viszont, nyugodtan mehet.
-
Dottore
addikt
Lehet én vagyok a hülye de nem jövök rá hogyan tudom a Google Reader RSS feedjeimet olvashatóvá tenni a Flipboardban.
-
Dottore
addikt
válasz
Fridok #43932 üzenetére
"akkor a bal oldalról, addig a pontig míg ikonba sötét részbe nem ütközik az alap háttér, akkor az előtte lévő program csíkozott rendszerrel fehéredik ki az előtte lévő fekete alapú program is."
Ezt már nem értem. Ami előtte van azt talán, de esküdni nem mernék rá. Azt hiszem mindenkinek jobb lenne ha mutatnál egy képet illetve pontos fogalmakat használnál. Értem ezalatt, hogy a "kiteszem a widgeteket fekete alapon" az tartalmilag widget, fekete háttéren.
Amúgy qrva jó kis rejtvény.
-
Dottore
addikt
Egy olyan programra lenne szükségem amivel ismétlődő jelzést, jelzéseket tudok beállítani adott időpontokra.
Tehát teszem azt reggel 07:30 és szimpla csipogással jelez egyet, aztán 08:00 és így tovább.Rengeteg mindent próbáltam, de az nem jó ha a jelzést nekem kell manuálisan leállítanom. Pont ez lenne a lényege. Csipog, hallom, ennyi volt, következő. Ne kelljen már telefont előszedni, odamenni, eltenni, ilyenek.
-
Dottore
addikt
válasz
spiritex #43391 üzenetére
Ha van egy eszközöd amivel kapcsolatban reklámszöveg hivatkozik arra, hogy alkalmas a letöltött játékok futtatására (nem írja, hogy mindre), ennek ellenére van ami nem működik, lefagy, újraindul, akkor fordulhatsz szervizhez, de jogalapot a garancia érvényesítésére ebben az esetben nem a marketing szöveggel ellentétes viselkedés fogja jelenteni, hanem önmagában a hiba jelenléte, gyakorisága.
Ha érted mire gondolok.
Engem nem érdekel mire gondolsz csak arra tudok válaszolni amit leírsz.Pont emiatt logikátlan. Nem értünk egyet ebben . Ne feszegessük.
-
Dottore
addikt
válasz
spiritex #43386 üzenetére
Pont nem írták rá, hogy milyen játékok futtatására kell alkalmasnak lennie.
A mondat helyesen így hangzana akkor:
Köszönhetően az erős processzornak a NAVON PLATINUM tablet képes minden, az Androidra fejlesztett legújabb játékok futtatására. Az Android Market™-ről akár ingyenesen is letölthető játékokkal lehetőséged nyílik arra, hogy NAVON tableted valódi játék konzollá alakítsd."
Másrészt az nem specifikáció hanem marketing. Lehetne emiatt perelni, amcsiknál nagy hagyománya van a hasonló jellegű pereknek de ebben az esetben nálunk ezen nehéz fogást találni.
-
Dottore
addikt
válasz
spiritex #43372 üzenetére
Az Extreme Digital lehet, hogy csupán forgalmazó és a javítás márkaszervizben történik (ez az esetek nagy részében így van), de neked mint vásárlónak ehhez semmi közöd. A jelenlegi fogyasztóvédelmi törvények alapján az érvényes jótállással rendelkező termék garanciáját kötelesek a vásárlás helyén érvényesíteni és ezután az ED lezongorázza a szervizzel. Ellenben javasolhatják neked (ahogy az meg is történt), hogy egyenesen fordulj a márkaszervizhez, de ezt nem vagy köteles elfogadni.
Összefoglalva tehát ami a kérdésed illeti, a garanciás feltételekkel kapcsolatban nem követtek el semmiféle hibát. A ködösítést és a hiányos tájékoztatást egyenlőre nem büntetik.
Cserekészüléket kötelesek biztosítani számodra, ha az szerepel a jótállás feltételei között, semmiféle indokot nem kell meghallgatod arról, hogy miért nem tudják ezt megtenni. Ami nagyon fontos. Minden panasz esetén jegyzőkönyvet kell írni, vagy panaszkönyv, de ha nincs írásos nyoma a problémának akkor az kezelhetetlen.
Ami az aláírásodban lévő kérdésre illeti.
Elsőre ötletes szójáték de másodikra már logikailag hibás. -
Dottore
addikt
válasz
baal-amiga #43329 üzenetére
Azért kérdeztem mert kerestem én is de nem találtam.
-
Dottore
addikt
válasz
baal-amiga #43326 üzenetére
Hol tudom lockolni a playen belül a vásárlásokat?
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
válasz
Melack #39933 üzenetére
Kapcsold ki a telefonodon az internet elérést.
A Gmail fiókodból mentsd el a névjegyeket és utána töröld (a telefonodról is) őket.
A contacts apk elmentett adatait töröld.
Szinkronizálj (gyakorlatilag nincs névjegy nincs egyik oldalon sem).
Kapcsold ki a telefonodon az internet elérést.
A Gmail fiókodban az elmentett névjegyeket importáld vissza.
Szinkronizálj. -
Dottore
addikt
válasz
fatal` #39558 üzenetére
Pedig úgy értettem, mindegy ez már elég információ ahhoz, hogy eldöntse mit akar.
-
Dottore
addikt
válasz
mkRoland #39362 üzenetére
Vajon mennyire életszerű, két telefonnal közlekedni, miközben az egyikkel zenét hallgat valaki, a másikkal pedig a beérkező üzenetekről értesítést küld az előző készülékre? Annak a valószínűsége, hogy száz emberből legalább egyet érdekel ez a megközelítés, túl kevés ahhoz, hogy bárki is írjon rá bármiféle alkalmazást.
-
Dottore
addikt
Értem. Mindenesetre akkor nektek kell tudni mi fontosabb ha Exchange a prioritás akkor WP7.
A névjegyeket, naptárbejegyzéseket, leveleket, természetesen az Android automatikusan képes szinkronizálni. Nagyon szoros az integráció a Google termékeivel, ezt természetes, de az is, hogy mással már nem annyira gördülékeny.
Ellenben nézhetsz programokat hozzá marketen, amivel ki tudjátok bővíteni a szolgaáltatásait. Ebben sokkal jobb egyenlőre mint a WP7.
-
Dottore
addikt
Hát ja.
Lehet, hogy a Go nagyon baba (szerintem túl candy, de ez relatív ugye) meg minden, de, hogy nem egy pille launcher az biztos. -
Dottore
addikt
válasz
helixP #38570 üzenetére
LauncherPro. De már nem fejlesztik. Arra azért figyelj, hogy nem véletlen light egy launcher. Ha sok csillivilli kell akkor nincs sok alternatíva.
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
válasz
#40993792 #38331 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá mit akar valójában.
Ha konkrétan azt szeretné Wifivel, hogy mint BT, kattintok egy fájlon a gépen és másolja telefonra, akkor nem. Illetve igen. Ha van a gépen SDK, akkor lehet. De az már egy program.
Valójában az zavar meg igazán, hogy ennél semmivel sem bonyolultabb módszerrel is lehet, mondjuk SwiFTP FTP vagy akármilyen megosztás, csak az nem jó.
-
Dottore
addikt
válasz
S_xperia_S #38323 üzenetére
Nem lehet.
Program az kell hozzá. De elég hülye kérdés mert ha kékfoggal másolod a fájlokat ahhoz is kell program. Pl. illesztőprogram.
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
válasz
dokee78 #37381 üzenetére
Felfújják?
Ha tudom a Gmail jelszavad megvan a bankkártyád is amivel vásárolsz. Nem mellékesen olyan személyes adataidhoz férek hozzá amiről már csak akkor tudod, hogy számít valamit mikor megzsarollak vele. Vagy nem zsarollak meg, hanem szimplán egy pszichopata vagyok aki egy heves szóváltás miatt reggel mikor csengetnek, egy baseball ütővel áll az ajtód előtt. Mindenki akivel levelezel, a kapcsolataid, telefonszámok, potenciális információ forrás és ez csupán az illegális oldala a dolgoknak. Még csokorba sem kötöttelek titeket, hogy a vásárlási szokásaitokból készült adatbázist eladjam. Igaz ez felesleges, hiszen a közösségi oldalakon ingyen hozzá lehet jutni.
Az a helyzet, hogy el sem tudjátok képzelni mi mindent lehet kezdeni azzal az élettel amit éltek és azt hiszitek róla, hogy nem lehet pénzt csinálni belőle. Figyelmetlenek vagytok és nem gondolkodtok összefüggésekben.
Pár nappal ezelőtt oldalakon át ment a vírusirtó fétis. Erre valaki belinkel egy programot aminek ha megadjátok a jelszavatokat tudtok a marketről letölteni direktbe. Szerintetek hányan vannak itt akik letöltötték?
Na mindegy. Elkalandoztam. A lényeg, hogy ne lazáskodjatok.
-
Dottore
addikt
A QR kódról jut eszembe, én ezzel az oldallal kombinálom. Hatékonyan lehet vele szövegeket felvinni a telefonra.
-
Dottore
addikt
Azt gondoltam volna kb. azonos appokat használ mindenki. De nem.
-
Dottore
addikt
Na akkor lássuk:
Advanced Task Killer Pro
Autostarts
CheckItOff
Handy Converter
Handy Currency
Imo
KeePass Droid
Launcher Pro
Missed Call Reminder
My Measures Dimensions
MyBackup
NeoCal Advanced Calculator
Notepad
Organized Drawer
OS Monitor
Profile Scheduler Plus
Profimail
QuickPic
Root App Delete VIP
SpeedView Pro
Sports Tracker
Stopwatch
SwiFTP
Total Commander
Total Commander / Android plugins
ZXing Barcode ScannerÉrdekes. Kevesebbre számítottam.
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
Van ugye a közkedvelt Profile Scheduler+.
Bármit csinálok, ha profilt vált, megjelenik az alkalmazás ablaka. Most én vagyok hülye, vagy ez ilyen?
-
Dottore
addikt
Nem akarok megbántani senkit de hőmérséklet az egyik legnagyobb bullshit, szorosan a vírusirtó és a battery calibration mögött. Azért csak mögött mert legalább jól néz ki.
-
Dottore
addikt
válasz
TazLeacher #33396 üzenetére
A Tasker az egyik leghasznosabb app az androidos programok eddigi történelmében.
Ha nem vagy lusta kicsit jobban belemélyedni, akkor utána sok eddig használt programra nem lesz szükséged. -
Dottore
addikt
válasz
domerator #33002 üzenetére
Advanced Task Killer Pro, ahogy porse is írta.
Megközelítőleg olyan bonyolult mint egy vágódeszka. Ha kikapcsolod az automatikus memóriatisztítást és teszel egy pipát a Task Killer mellé, mikor kilövöd a programokat, akkor ez sem fog futni a háttérben.
-
Dottore
addikt
válasz
atillaahun #32796 üzenetére
Akkor az új verzióknál már ezek szerint ez megoldódott.
-
Dottore
addikt
válasz
jegenye77 #32786 üzenetére
Gyorsabb, nem fut a háttérben ha nem akarod, sokkal kevesebb memóriát fogyaszt, kisebb sávszél mellett is stabil, tud egyszerre több klienst is futtatni és nincs tele bugokkal mint a Skype Ezért szeretem.
Ellenben te ha jól látom egy külön programot is használsz, csupán azért, hogy ki ki tudd lőni.
-
Dottore
addikt
válasz
mefistofeles #32766 üzenetére
Hát akkor nem egy fejlesztő készített backportolt launchert, hanem kettő. Ennyi.
-
Dottore
addikt
válasz
mefistofeles #32762 üzenetére
Nem lehet, hogy ebbe te kicsit belekeveredtél? Ez jobb és logikusabb megoldás lenne.
-
Dottore
addikt
válasz
mefistofeles #32760 üzenetére
-
Dottore
addikt
válasz
TazLeacher #32755 üzenetére
Valószínűleg a hivatalos Android 2.3 alá backportolt launcher appra gondolt, amit azoknak készítettek akik nem bírják kivárni a hivatalos frissítést.
Szóval az eredeti kérdésre válaszolva, a dolog lényege pont az, hogy ne legyen különbség.
-
Dottore
addikt
Ja és ha már jelszó akkor KeePassDroid.
Miért? Mert ki lehet tölteni vele a beviteli mezőket. Az PC verziója tudja menteni és beolvasni az android alatt használt adatbázisfájlt és mert nyílt a forráskód.
Biztonságosabb egy mesterjelszót megjegyezni mint fejben tartani egy tucatot.
Az az egy lehet akár húsz, logikátlan, szimbólumokat kis és nagybetűket egyaránt tartalmazó karaktersor is (4P_GRODqyeg2uY2kixu5iv), amit a büdös életben nem tör fel senki.Ellenben ha sokat kell megjegyezni az természetesen ennél jóval kevésbé lehet bonyolult. Mi több, a legtöbb ember ugyanazt a jelszót használja mindenhez. Leírni persze lehet, de akkor már megint valami program kellene, mert biztonságosabb egy mesterjelszót megjegyezni mint fejben tartani egy tucatot.
-
Dottore
addikt
válasz
Potyka03 #32709 üzenetére
Bárhonnan megnyitsz egy képet (pl. fájlkezelő), akkor ha több, az adott program megnyitására képes program van a telefonodon, választhatsz melyikkel nyissa meg. A kérdés alsó részén ott egy checkbox, ha kipipálod többet nem kérdezi meg, a kiválasztott lesz az alapértelmezett.
Visszaállítani is lehet. Elnavigálsz a telepített programokhoz, megkeresed a Quickpic appot, és törlöd az alapértelmezett státuszt.
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged