- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Pajoz
őstag
válasz
desirehd #47355 üzenetére
A telo beépített modemje határozza meg a net és a wifi sebességét. Ezt szerintem appal nem tudod überelni.
Forgalom mérőt a telora, mivel az szórja a netet a többi kütyüre.
Ha a wifi megosztás mellett nincs usb megosztás is, akkor a PdaNet nevű programmal tudod kábelen megosztani a netet. Ez a prog kell a gépre is meg a telora is. De szerintem kábelen se lesz gyorsan a már leírtak alapján. -
Pajoz
őstag
válasz
Cartman023 #47003 üzenetére
-
Pajoz
őstag
válasz
LordRajZoL #46775 üzenetére
Hát,ja!
Ha egy emailre vásárolsz, akkor tudod telepíteni mindkét eszközre. -
Pajoz
őstag
válasz
Melack #46771 üzenetére
Netes playen jobbra fent a fogaskerékre katt->My osders & settings->settings-ben tudsz nicket adni a készülékeknek. Innentől kezdve ha gépen, vagy tabon lépsz fel a netes playre a telepítés jóváhagyása előtt a felugró ablakban ki tudod választani, hogy melyik kütyüre telepítsen. Külön mutatja, hogy mi van telepítve telon és tabon.
Ha meg appból telepítesz csak az adott készülékre fog települni az app.
Én így használom , de a két email cím is megoldás. -
Pajoz
őstag
válasz
Bone123 #46572 üzenetére
Lehet, hogy nem a legfrisebb... de ez van
meg a gépemen.
Adobe_FlashPlayer_11.0.1.152 -
Pajoz
őstag
válasz
body007 #43713 üzenetére
A másik: Hogy tudom elhitetni a
market-al, h a készülékem
kompatibilis az app-al?Talán úgy, hogy átírod a system/build.prop fájlban a telo adatait egy másikéra és ki-bejelentkezel a playban. De nem biztos.
Az se, hogy ez jót tesz a telonak hosszabb távon.
Inkább töltesd le olyannal, akinek kompatibilis a gépe az appal és kérd el tőle az apk-t. Persze még így sem biztos, hogy menni fog a telodon. -
Pajoz
őstag
válasz
vadkörte #42875 üzenetére
Pont nem. Nekem a routerem címe .1-re végződik. A miazip-é meg .4-re és csak ezzel működ.
(#42872) macilacus
Nincs itthon XP-m de sztem azon is működnie kéne, ha minden jól van beállítva.
Ajánlanám még RootRulez leírását, de ez is win7-re van. -
Pajoz
őstag
válasz
vadkörte #42859 üzenetére
Én a megosztott helyett az egyik megjajtó Dokumentumok mappáját adtam meg. Így hozzáférek az egész meghajtóhoz. Ha már él a kapcsolat a vissza nyíllal elérhető a többi meghajto és a C-n a saját fiókom. Mindez win7-en. Természetesen a gépen meg kell osztani a mappákat.
Ha nem tudod az ip címed futtasd le a miazip progit. Valszínű, hogy a virnyákölő ráugrik, de nem káros prog. -
Pajoz
őstag
válasz
cintula187 #41258 üzenetére
Beállítások-alkalmazások-alk. kezelése a böngészőnél törlöd az alapértepmezéseket.
Az elérési útvonal változhat valamicskét telónként, de meg fogod találni. -
Pajoz
őstag
Anno volt olyan, hogy átalánydíjas wap előfizetés. Röviden 2K, mert a végén kétezer huf volt. Axxem ez a 9020-as porton ment át. Valami pannonos malőr miatt megnyílt a 8080-as port. Simán leneteztünk wapos simmel havi több gigát. Volt aki több, mint 10 Gb-ot lehúzott gprs-en, edge-n. A lényeg, hogy jó hosszú időbe -cc 1 év- telt a panninak mire javították a hibát. Reméljük most sem gyorsabbak
-
Pajoz
őstag
Hát már ott marad a link, mert lejárt a szerk idő
Marketen még nem találtam délelőtt. Lehet nem is lesz fent, míg beta.
Itt van a hivatalos oldal. -
Pajoz
őstag
Megjelent Go Launcher Ex 3.00 beta. Nemrég kérdezte valaki, hogy lehet-e a dokk ikonok számát csökkenteni, mert kis kijelzőn túl sűrű. Ebben a verzióban már megoldották ezt, sőtt mappákat is létre lehet hozni a dokkon. A többi újítás a link alatt.
-
Pajoz
őstag
válasz
Pharaoh #37650 üzenetére
A QQPlayerben van ezekre lehetőség.
Ajánlom, hogy első indításnál ne engedd neki az auto scant, ha nem akarod az összes videot egy kupacban látni. A menü gomb->Settings->Scan all video files under-ben ki lehet választani egy adott mappát amiben keresgélhet majd. Én a választott mappába másolom a filmeket. -
Pajoz
őstag
válasz
wiggen123 #37423 üzenetére
Ezt az AdBlockert találtam root nélküli telóra, bár ennek van más funkciója is.
Handcentről annyit tudok,amit itt olvastam. Az évi kb 2-4 sms-hez nem használok semilyen appot. -
Pajoz
őstag
válasz
atillaahun #37126 üzenetére
Azt nem tudom. Nem kerestem benne ilyen funkciót. A kezdőnapot be lehet állítani, pl számlazárásra. Ha ezt átállítod talán lenulláz.
-
Pajoz
őstag
Magyar(ított) alkalmazások gyűjteménye app-ban.
Made in Hungary
Sajnos ebben nincs benne RootRulez és a többiek munkája. -
Pajoz
őstag
-
Pajoz
őstag
válasz
kavics325i #35081 üzenetére
-
Pajoz
őstag
válasz
jobbacsabba #34911 üzenetére
Próbáld ki a Boat Browsert. A teló álló helyzetében az oldal görgetésnél eltűnnek ugyan a fülek fentről, de az alsó menü sávon ugyanúgy lehet váltani a megnyitott oldalak között, mint az opera miniben. Ám ha oldalra fordítom a telót akkor fent megmaradnak a fülek görgetés közben is. Nem tudom ez hogy működne tableten?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Egyedi ékszerdobozka
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged