- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
TOZ
addikt
Opera Mini:
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem az utolso hasznalhato verzio a 6os volt. Az ujabbak valahogy balf@sz modon jelenitik meg a bold modon szedett szovegeket, nem csak felkover, de nagyobb lesz a karakter. Pedig ez az uj next is szep, jo volna, de a szemem kifolyik... -
TOZ
addikt
válasz
hodostamas #12464 üzenetére
Restore lett. Az altalad ird kezenfekvo megoldas eszembe se jutott ugy felkurt... Aszem meg kell venni a Titaniumot a vegin.
-
TOZ
addikt
Frissultnaz Opera Mini. Elkurt egy betutipussal jottek elo. Masfeles sortav, vekony betuk. Sux. Kerem vissza az elozott. Downgradet lehet valahogy?
-
TOZ
addikt
válasz
flushman88 #9933 üzenetére
Ez nem bug, hanen feature. Nekem is 2 business dayt bir nagyjabol. Ejjel kikapcs, masodik nap estere mar tolto. Es? Ha egy uzleti napot birnekem az mar oke. :-)
Elotte egy OSFet hasznaltam, az sem birta jobban. -
TOZ
addikt
válasz
flushman88 #9929 üzenetére
Akkuproblemat?
-
TOZ
addikt
Frissult a Dialer One. Vegre lehet a vezetek nev elol a kapcsolatoknal, ahogy megszokuk a magyar nyelvben.
-
TOZ
addikt
A lonelycatgames.com fejlesztoi kiadtak a profimail androidos betajat. A Symbian legjobb mailkliense lett portolva!
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest