- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
YxVs
senior tag
sziasztok,
friendcaster for facebook alkalmazással kapcsolatban lenne 2 kérdésem,
- hogy lehet másnak üzenetet írni? send message-re kattintva hibaüzenetet kapok
- hogy lehet a falamról eltávolítani egy olyan képet, amin meg lettem jelölve? -
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Új romot szeretnék feltenni a telómra.
A Titanium Backup-al készített mentés tartalmazza az Operában elmentett kezdőlapjaimat, könyvjelzőimet, játékmentéseimet, kirakott widget-jeimet is? Tehát minden alkalmazásom mentéseit is? -
YxVs
senior tag
hogy lehet azt beállítani, hogy ha új gmail levelem jön, ne legyen értesítési hang? tehát sms-re legyen, de email-re ne.
-
YxVs
senior tag
-
YxVs
senior tag
válasz
St3ven #34966 üzenetére
@St3ven
Szia,
Phone-to-Phone hívás esetén a CallingCredit szolgáltatónál nem tudod mennyi a kapcsolási díj?
Jól értelmezem, hogy mobil-mobil hívás esetén nekem kell fizetnem mindkét hívás díját? (bejövő-kimenő)
Ha ehhez hozzájön még a kapcsolási díj, akkor már nem olyan nagy buli.Valamint minden hívást a local access number (018088232) tárcsázásával kell kezdeni? Ennek hívásáért milyen díjat számít fel a szolgáltató? azt tudom, hogy helyi hívásnak számít, de helyi mobilhívásnak vagy helyi vezetékesnek számít-e vajon?
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Van egy HD-s kamerám, megoldható az, ha külföldre megyek, a kamerával készített felvételeket telóval egyből fel tudjam tölteni a netre valahogy, anélkül, hogy a notebookomat magammal kellene cipelnem. A kamerán egy USB csatlakozó van, ezen keresztül szoktam feltölteni a notebook-ra a képeket.
A kamerában egy normál (nem micro) SD kártya van, és wifizni természetesen nem tud. -
YxVs
senior tag
szia,
két sugarsync-es kérdés:
1. hogyan lehet egyszerre több local file-t feltölteni a sync folderbe? felül rámegyek az edit gombra, és ha több file-t egyszerre kijelölök, akkor alul a sync gomb inaktívvá válik.
2. ha fotót szeretnék a sync folderbe tölteni, miért nem jelenik meg kis kép, vagyis thumbnail a feltöltendő fotóról? csak annyit látok, hogy jpg file, viszont nem látom magát a képet..
-
YxVs
senior tag
sziasztok,
tudtok olyan képernyözár alkalmazást ami betü és számkombinációt is használ, és nem csak a hagyományos húzogatós megoldást?
-
YxVs
senior tag
sziasztok,
tudtok olyan theme-t go launcher ex-re, ahol a legalsó sorban egyszerre 6 ikon látszódik, és nem csak a szokásos 4? (hasonlóan a zeam launcher-hez)
-
YxVs
senior tag
gmail beszinkronizálta a névjegyeim közé az összes olyan email címet, akiknek valaha is írtam mailt. hogy lehet ezeket úgy eltüntetni a névjegyek közül, hogy a gmail-es fiókomból ne törlődjenek, hanem ott megmaradjanak, csak a névjegyek közül tűnjenek el?
Aktív témák
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest