- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Dottore #47977 üzenetére
lehet azért nem foglalkoztat a fejlesztés, mert nem tudok ilyen módon gondolkozni?
nézd vannak funkciók, melyek egyesek számára hasznosak, mások számára irritálóak, esetlegesen kellemetlenséget okoznak...én most az utóbbi kategóriába estem sajnos. nincs ezzel semmi baj, ez is egy fajta tapasztalat volt.
-
toth_janika
őstag
válasz
Dottore #45992 üzenetére
és Necc:
De látják a szervízben, hogy rootolva volt-e az andoridos telefon.
Van egy flag a telefonban, ami átíródik, ha rootolják. 1-ről 0-ra. Ezt nem lehet visszaállítani semmilyen "unroot" folyamattal... A szolgáltatóknál van egy ilyen szoftver, amivel ezt ki lehet nyerni. Gyakorlatban nem sokszor foglalkoznak vele, de a lehetőség adott. A szolgáltatók ÁSZF-eiben benne van, hogy bármilyen nem hivatalos operációs rendszer kerül a telefonra a garancia ugrik. Ez is egy lehetőség. Mi már adtunk vissza telefont CM7-el, szó nélkül -
randras
veterán
-
atike
nagyúr
válasz
Dottore #44547 üzenetére
Ígéretes. Köszönöm.
Ha nem én "szórom a pénzt" akkor szükségszerű. Sz*r hó végén azt hallgatni, hogy miből lesz már megint pénz, meg megint elment egy "csomó" (na ez jó vicc volt
), meg hogy nincs értéke a pénznek... Épp ezért szeretném papíron alátámasztani, hogy mennyi felesleges kiadás van otthon, meg hogy annak nagy része nem hozzám köthető...
-
Fridok
csendes tag
válasz
Dottore #43946 üzenetére
Nekiestem a dolognak, olyan launchert nem találtam aminek lett volna ilyen áttetsző fekete szürke alapja de találtam mást, így már kissé aggódok, főleg hogy leszedtem mindent a telóról és csináltam egy frissítést. Igaz wipe nem volt csak a progik vannak kilőve és mint írtam a frissítés.
1. képen fehér mégsem látszik hibásnak 2. képen előjön a hiba és ez az alap képnézegetővel vanhttp://kepfeltoltes.hu/120621/screenshot-1340297418885_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120621/screenshot-1340297517177_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
Fridok
csendes tag
válasz
Dottore #43933 üzenetére
Szóval most hogy hazaértem feltöltöttem pár képet, így kicsit jobban érezhető mire gondolok.
http://kepfeltoltes.hu/120621/screenshot-1340288397161_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120621/screenshot-1340288379614_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120621/screenshot-1340288703099_www.kepfeltoltes.hu_.pngAz 1. 2. képeket jól látszik amit írtam is hiba, az utolsó képen viszont semmi hiba nincs mivel az alap háttérben sincs fehér szín, és a két háttér között semmit sem állítottam ugyanazon beállítások alatt volt mind a két kép.
-
spiritex
veterán
válasz
Dottore #43390 üzenetére
Ha nem lenne alkalmas egy-egy játék futtatására, akkor nem lefagyna a gép, hanem vagy akadna, vagy el sem indulna, úgyhogy ebbe kár belemenni..
Ami pedig az aláírást illeti, csak addig tűnik logikailag hibásnak, amíg valaki meg nem érti, hogy minden esetben két személyről van szó egy emberen belül, arról akinek képzeli magát, és arról aki a képzelést végzi.. Hiszen Aki képzel az állandó, Akinek viszont képzeli magát az a mindenkori körülményektől függ..
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Dottore #43327 üzenetére
Beállításoknál van ilyen opció (ma néztem rá, hogy a téma felvetődött, de nem próbáltam).
@ (#43328) TRob1 Igen, így értem. Ebben teljesen igazad van.
-
Sommi
aktív tag
válasz
Dottore #42567 üzenetére
Találtam már többet is aminek volt akkora widgete, csak nem lehetett magyar forrást beállítani, a gyári motorola romban volt egy full egyszerű de nagyszerű 2x2-es widget amin szépen belőttem a hvg-t és minden szuper volt.
Nem igaz h nincs több olyan. A launcheren meg nyilván lehetne állítgtni, de nem azon múlik hanem h a program mekkora widgeteket támogat.
No mindegy. -
-
mkRoland
senior tag
válasz
Dottore #39365 üzenetére
Nem gyakori, valóban, sokszor gondolkoztam már, hogy kellene egy DualSIM-es androidos cucc, de még nem találtam olyat, ami tudna annyit, mint a mostani kettő darab olyasmi árban, mint a kettő együtt számolva. Problémám van, amire megoldást szeretnék, ezért írtam a fórumba. Ha szokványos gondom van, akkor a Google-n keresek rá választ, ha ott nem találok, akkor pedig a fórumokra posztolok. Mint egy magyar háziorvos vs. dr. House.
Ha nem jó a felvetett problémám topic-választása, jelezzétek, vagy ha a megfogalmazással van gond/szabályellenes téma, meg ilyesmi. De ha értelmezhető a kérdésem, elképzelhető olyan élet-szitu, amiben hasznos lenne, akkor legyetek szívesek inkább segítő jellegű válaszok adásával megtisztelni a többi fórumozót.
Miért használok két telefont? Az egyikben a céges számom van, ugyanis középvezetőként kapok alulról is, felülről is telefonokat, amikre szinte azonnal reagálnom kell (ráadásul a cég kötelez rá, hogy ezen legyek elérhető legalább munkanapokon 7 és 20 óra között), míg a másik telefonszámom a magán, erre futnak be a bankszámlás tranzakciós SMS-eim is.
Miért BT-alkalmazással akarom megoldani? Mert hardveresen meg lehet csinálni, és nem szeretem a szoftveres kötöttségeket, ugyanis ez egy nyílt platform. Az ilyen jellegű igényeimet kielégítené egy 5 évvel ezelőtti mobilkommunikációs eszköz, szerintem egy modernebb vas is képes lenne rá, mert minden adva van hozzá - kivéve a szoftvert. Ha két iPhone-om lenne, elfogadnám, hogy azokon nem lehet, de nem iOS fut a gépeimen. -
pomk
őstag
válasz
Dottore #38722 üzenetére
Üdv!
Gondoltam, létezik olyan program, ami kifejezetten bicajos GPS. Biztos vannak olyan utak, ahol kocsival nem lehet közlekedni, de bicajjal igen. Ezért gondoltam, hogy kéne egy ilyen is. iGO-m van, de az is inkább személyautóra van (ha jól gondolom).
Szerk.:
most nézem, hogy iGO-n ki lehet választani kerékpárt.Kipróbálom.
-
-
punky10
addikt
válasz
Dottore #38332 üzenetére
Nem tudom,nekem a tabletten ICS van.A wifi-beállitásnál van olyan opcio,hogy "wifi-direct".Az állitolag erre valo,ugy lehet használni a wifit fájlküldésre,mint a BT-t.De mivel nincs több ICS-t futtato készülék a közelembe,igy nem tudom kiprobálni.
Tehát nem biztos,hogy hülyeség... -
TRob1
veterán
válasz
Dottore #38332 üzenetére
De miért? Mondta azt is hogy ne legyen program? Gondolom hardveresen gondolta hogy ne kelljen más, és nem szoftveresen.
Sztem csak az a lényeg, hogy wifi-n keresztül át tudja tolni a cuccot, router nélkül... Bowdenes neten lóg a lapos, és arról/arra átjuttatni a cuccost a telefonra/telefonról nem bt és nem usb kábel segítségével. -
raziel01
veterán
válasz
Dottore #37400 üzenetére
"Pár nappal ezelőtt oldalakon át ment a vírusirtó fétis. Erre valaki belinkel egy programot aminek ha megadjátok a jelszavatokat tudtok a marketről letölteni direktbe. Szerintetek hányan vannak itt akik letöltötték?"
Chrome böngészőhöz van egy plugin de annak teljesen nyílt a forráskódja, biztonságos, bárki láthatja, hogy nem átverés.
-
darvinya
titán
válasz
Dottore #37400 üzenetére
…egy folytatás a task maneger progiról.
Régi SeX1-mben lévő főzőt rom-ja egy tulajdonsága nagyon hiányzik.
Amit javasolt progival sem megy(vagy én nem tudom beállítani).
Az esemény erkezés(ez lehet hívás, SMS, @, naptár)-éről 20 perc után most nincs semmi, hacsak nem veszem kézbe a telot.
Amit megszoktam, hogy amikor elhaladtam a telo mellett a fényérzékelő érzékelte a fény változást és egyből riasztot.Bocs, ha értetlen az írásom.
-
scream
veterán
válasz
Dottore #36235 üzenetére
Hát nem tudom mit állítgattál, nekem rendesen vált, nem jön elő ez az ablak, schedule-nél rendesen vannak beállítva mikor mi legyen ? (lehet ha van átfedés megzavarja)
-----
Más, esetleg tud valaki olyan TaskManager-t ami kiírja,hogy épp milyen appok/szolgáltatások futnak és hogy mi mennyit "eszik" ?
-
kavics325i
őstag
válasz
Dottore #35489 üzenetére
A battery calibration ilyen adathalász szarságokkal jött. Vírus irtót nem tom, ez a bw-s trágya meg nem tudom a mai napon mikorra melegszik fel 17.5 fokra, mert konkrétan annyi van most árnyékban. Tippelni meg én is tudok. Egyébként nem sértettél meg senkit ugyanis ez az app kibeszélő topic. Pont
-
-
domerator
veterán
válasz
Dottore #33008 üzenetére
Köszönettel.. akkor már ha ketten is állítjátok, ki fogom próbálni... most a fast rebootot tettem fel, ami tulajdonképpen jónak látszik, ki tudom választani, hogy milyen folyamatokat ne rebootoljon. Sokkal többet nem tud, egyelőre meglátom milyen... aztán jön a taskkillerterminátordömper
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Dottore #32761 üzenetére
Esetleg nem tudjátok,hogy itt milyen widget az akku, wifi, stb ki be kapcsolók widgetje?
-
válasz
Dottore #32763 üzenetére
Nem hiszem, hogy belekeveredtem. Mondjuk ennyit nem ér az egész mert úgy sem dobom fel egyiket sem de itt két külön launcherről van szó amik gyakorlatilag ugyanazon célból készültek. Ez nem egy launcher két néven hanem két launcher, két fejlesztővel..... Egyszerűen érdekelt volna mi a különbség közöttük de ahogy utána olvastam igen kevés és egyiket sem igazán érdemes felrakni.
-
-
válasz
Dottore #32758 üzenetére
Magyarul ez azt jelenti, hogy a gingerbread az egy 2.2 re tervezett 2.3 kinézetü launcer az android 2.3 launcer pedig kimondottan a 2.3 re faragott cucc?
...bár ennek ellentmond, hogy az andoid 2.3 launcher leírásánál egy 2.3 kinézetű launcherről beszélnek, tehát nem a 2.3 alá tervezett dolog hanem annak a kinézetével. Így annak semmi értelme, hogy 2.3 ra faragnak egy 2.3 kinézetű launchert. Így az eredeti kérdésem még mindíg nyitott.....
-
RootRulez
félisten
válasz
Dottore #32713 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy tud magyarul is...
KeePassDroid 1.9.8 Hun by RootRulez
További android honosításaim: http://hunapk.uw.hu
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
Dottore #32528 üzenetére
1. Reklámnak reklám, de nem bújtatott, hiszen a Raxco blogján folyik a vita és a válaszoló ismerten a Raxco képviselője.
2. Pont azt hangsúlyozza, hogy nem töredezettségmentesítésről van szó hanem, ahogy írtam "consolidate free space"-ről
3. a "kimásol-formáz-visszamásol" lehetőséget ismerve viszont, sd-kártya esetében, okafogyott a vita
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest