- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
raziel01 #37807 üzenetére
Google mentette már meg a napomat.
Parallel Kingdom-ot ismeritek?
Időigényes elsajátítani? MMORPG-t soha nem próbáltam még (talán EVE online kivételével), nem a műfajom, ez is csak a körítés miatt érdekes. Azért kérdem, mert ha nagy macera, akkor inkább kihagyom. Elég komplikáltnak tűnik első blikkre. -
punky10
addikt
-
F-ECT$
titán
válasz
raziel01 #36838 üzenetére
az IOS korlátolt és csomó funkcióhoz nem lehet hozzáférni
Ezzel már egyetértek.TRob1: nem, kb 60-70 appot használok. Egyébként inkább az a jellemző, hogy egy app már van ios-en és utána megjelenik droidra, mint fordítva. Nagy különbség szerencsére nincs, és az is csökken, de még a store vezet. És persze én is tudom, hogy hiába lenne 6 milliárd app, ha abból mind szar lenne, de egyelőre a jó minőségű appokból is több van a store-on (ami persze drágább is úgy általában).
-
xSide
őstag
válasz
raziel01 #36826 üzenetére
Nem gondolom, tudom
Szutyok és kész, többek közt a korlátolt lehetőségei miatt, indokolatlan adatkérések, buta 4:3 kép támogatás, háttérben futáskor nagy mem használat...
Aki használja egészségére, de miért nem vesz akkor szódás flakont?
Ott lehet hasznos, hisz csak igy tud többek közt a külvilággal kapcsolatba lépni...
Jót röhögtem mikor egy képet is csak mms-ben tudtak átküldeniÉn meg azt küldök, amit csak akarok akár wifin keresztül is függetlenül mi van a másik oldalon pc ave droid
-
-
TRob1
veterán
válasz
raziel01 #36372 üzenetére
Az lehet, de ha csak maradunk a Launcher Pro-nál, és a legrosszabbat számoljuk, akkor is asszem a 49millájából futja évi 22-23ezer Ft-ra.
ui: Egyébként pl. mikor volt a 22-23Ft-os akció, a gugli akkor se fizetett semmi pluszt az akcióban részt vevő appok fejlesztőinek, ugyanúgy a 70%-ot kapták abból a bevételből (ami kicsit sem volt kevésnek nevezhető
) - Ezt csak úgy érdekességképp mondtam, mert akkoriban többen találgattak, hogy biztos fizet vmi kompenzációt a gugli.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Xbox Series X|S
- Vicces képek
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- GTA V
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest