- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Lefty
addikt
Van pl. ez a night camera, ami miután lenyomtad a gombot, hogy készítse a képet, még ráfókuszál az adott helyzetben képkészítés előtt, így nem lesz homályos a kép ha bemozdul az ember keze sem (annyira). Csak nálam nem működik. Valami ilyesmi kellene, mert nem tudok éles képet készíteni egyszerűen semmivel és megőrjít. Most a ProCapture-t használom amúgy.
-
St3ven
addikt
Igen, az Adatbarangolás is egy külön kapcsoló itt.
Akkor ezek szerint itt állíthatom be azt, mint a "régi" Nokiáknál, hogy csak akkor legyen adatkapcsolat, ha ténylegesen szükség van rá. Mondjuk sok értelmét nem látom az akksikímélésen kívül, mert pont azért vettem androidos telót, hogy folyamatosan a neten lógjon.
-
Pajoz
őstag
Anno volt olyan, hogy átalánydíjas wap előfizetés. Röviden 2K, mert a végén kétezer huf volt. Axxem ez a 9020-as porton ment át. Valami pannonos malőr miatt megnyílt a 8080-as port. Simán leneteztünk wapos simmel havi több gigát. Volt aki több, mint 10 Gb-ot lehúzott gprs-en, edge-n. A lényeg, hogy jó hosszú időbe -cc 1 év- telt a panninak mire javították a hibát. Reméljük most sem gyorsabbak
-
chab7
addikt
Ez most hogy van akkor? Én vodás vagyok és 100 megás forgalom után lassítós netem van a csomagra téve. Már volt hogy áramszünet alkalmával (meg egyszer kerti partin a szabadban) a mobilnetet osztottam a laptopra (mobil hotspot). De nem lettem se korlátozva, se semmi. Vagy ez nem erre vonatkozik?
-
TRob1
veterán
Ha vmi 5 percenként frissít, az 5 percenként fogyaszt is... a gmail meg olyan ha kapsz a fiókodba 1 üzenetet, azt akkor továbbküldi és kész. Tehát ha 1 nap kapsz 2 üzenetet, akkor 2szer küldi, az 5 perces frissítés meg fogyaszt 288szor egy nap alatt.
Természetesen ha minimum 289 mélt kapsz napi szinten, akkor már hajszálnyival (vagy még kevesebbel
) jobban jársz egy 5 perces frissítéssel.
ui: Nekem egyébként nincs más mél app a telefonon (eleve nincs semmi baj a gmail appal, és már az "összes" nem gmail-es mélcímem is lecseréltem/átköltöztettem 1-1 gmail-esre
)
-
M4L@y
tag
Holnap délután megnézem, és megírom!
(#28709) tomy86:
Megpróbálhatom majd, de csak holnap. Igazából azt sem tudom, milyen az a SIP hívás, ahogyan még nem is próbáltam komolyabban beállítani, ti mennyire értetek hozzá?Ennyit szeretnék beállítani:
16 Ft a hívás percenként a 3 hálózatba + sms is 16 ft akárhova.
Van egy külön csoport akiket ingyen hívok és csoporton belül 40 ingyen sms küldhető, ezen felül szintén 16 Ft
1500 Ft a havidíj ami lebeszélhető és ezen felüli percek is 16 forintba kerülnek.+ Ezen felül (ha lehetséges), hogy egy számnál elkülönítse vagy rákérdezzen, hogy GSM hívás-e vagy voip-e.
-
M4L@y
tag
Alapból nem különbözteti őket meg az tuti és abban sem vagyok biztos, hogy be lehet állítani, hogy megkülönböztesse vagy hogy rákérdezzen. De a beállításába nem mentem bele mélyebben, mert elég bonyolult, de muszáj lesz, mert be akarom állítani, hogy jól működjön! De ha van aki segítene, azt is megköszönném!
-
chab7
addikt
Ebben lehet igazad is van, de a koponyeg meg egyéni észlelések adatait használja,ami Pest környékén lehet jó mert sokan küldenek be adatot, de itt kelet MO-n kevés adat megy hozzájuk. Ebből adódóan nem pontos nálam sem,mert mindig a legközelebbi észlelést mutatja,ami sokszor majd 100 km-re van. A BW-ben az accuweather sokkal pontosabb. Na meg a Foreca csak arra meg várok még hátha legalább háttér szín váltás lehetőséget tesznek bele. Legjobb az lenne,ha az idokep hozna ki egy koponyeg jellegű widgetet. Na az pontos lenne.
-
R19
senior tag
Maximálisan egyetértek Veled!
Ezért használom én a következőt:[link]
Grafikában van hová fejlődnie, de az előrejelzések pontossága magasan a legjobb!
Hasznos funkció benne a napi részletes bontás is.Ez sem rossz, pontosabb mint az Accuweather-es adatok.[link]
Animált, napszakonkénti előrejelzés, de pontatlanabb, mint a Foreca. -
dokee78
félisten
Én speciel nem szeretem,mert félremér.
Beautyful W-t használom erre a célra,
de ha visszakapom a telom akkor kipróbálom ezt---->AccuWeather for Android
-
domerator
veterán
It's shortcut (blame google for that) for network system settings which allows you change 2G-3G and data roaming mode with 2 clicks instead of 4
Ez is a settingsbe visz. Az eredeti kérdező óhaja egy közvetlen 2G/3G kapcsoló, ami csak CM romban létezik és ezt kismillió helyen leírták már, csak épp kényelmesebb +1x megkérdezni...
VD... fene a gyors kezedet...
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest