- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
mandras81 #38623 üzenetére
ahogy Magnat mondja. Akkor van "Freedays-ed" ha feltöltesz 10 eurót, ekkor 4 hónapig ingyen hívsz vonalasakat kb akárhol, akármilyen hosszan. Ezután az egyenlegedből vonódik le az egyébként alacsony összeg, de ha rátöltesz akkor újra van 4 hónapod + a megmaradt egyenleg. Van magyar behívószám tehát pc és internet nélkül is megy, persze a helyi hívást ki kell fizetni.
-
zeorsdfd
senior tag
Tegyük hozzá, hogy elég jó a hangtömörítése vagyis 1 óra beszélgetés kb 14MB adatforgalommal jár (szerintük).
Bizonyos tarifákkal tkpn a 3G is ingyenesnek mondható, akár. -
zeorsdfd
senior tag
válasz
csibusz0314 #37430 üzenetére
Attól függ milyen adatot akarsz böngészni.
Multimédiára én az emitet ajánlanám, egyébként es file explorer és windows megosztás.. -
zeorsdfd
senior tag
Bármelyik voip-szolgáltató tud ilyet, bármelyik kliensprogrammal, némelyik egy ideig ingyen is.
-
zeorsdfd
senior tag
Az eddig említetteken kívül, amiket mindennap akár többször is használok:
Swipepad
Aphupper
Emit
Moonreader
valamelyik screenoff widget
dualmount sd widget
tunein radio pro
gentle alarm
torrent-fu
skyrim pro guide:-) -
zeorsdfd
senior tag
válasz
petipetya #37320 üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Android_e-book_reader_software
Nálam a Moonreader az ász, bár a pdf hiányzik, viszont azt meg lehet könnyen "epubosítani" -
zeorsdfd
senior tag
válasz
atillaahun #35467 üzenetére
Igen, négy éve ingyenes:-) Ezt használtam
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
sparks #35440 üzenetére
van "ingyen" is vezetékes
(4 éve használom, több százezret takarítva meg) -
zeorsdfd
senior tag
válasz
Chosen #34221 üzenetére
Ennél egyszerűbb sztem nincs: https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.ustream.ustream
-
zeorsdfd
senior tag
Nekem is pont ez a tarifa van, sokszor nekifogtam a beállításnak, úgy tűnt sikerült is, de pár nap után kiderült, hogy nekem ez túl bonyolult (hülyeségeket számolt a program) Nálam vezetékes 5ft és havi +25 hálózaton belüli is van. A 3g mérés beállítása sztem reménytelen, már csak azért is mert a cég IP cím alapján szűri, hogy mi a hagyományos böngészés, ami ugye korlátlan.
Ezért is döntöttem úgy, hogy uninstall, kiteszek egy könyvjelzőt a homescreenre és ott nézem mi a helyzet. Ugyan 1-2 napos késéssel dolgozza fel az adatot, de az egyrészt tuti biztos és másrészt nem nálam fut a számláló progi.
3G watchdog viszont van de csak azért, hogy tudjam mennyit tudok tölteni korlátozás nélkül:-) -
zeorsdfd
senior tag
válasz
lsebestyen #33404 üzenetére
Mi volt a gond tkpn az eddigiekkel?
-
zeorsdfd
senior tag
Kell-e időjárás widget vagy nem?
Mielőtt eldöntjük a kérdést (mások helyett) érdemes belegondolni, hogy annak ellenére, hogy a meteorológia ma már csúcstechnologiát használ(műhold, szuperszámítógép, stb..) előrejelző ereje max 1-2 nappal javult az elmúlt 10000 évben.(vagyis 5+ napra előre hasonló pontossággal tudott jósolni az egyiptomi paraszt is). Ez az a "tudomány" amelynek sem sikere sem pedig kudarca pont nem jó/rossz számítás miatt van hanem a véletlen okozza. Sosem lesznek számonkérhetők.
Egy helyi infot mutató widget, mindig csak közelítő értéket fog mutatni, meglepő módon kb annyira lesz pontos, mint egy egyéni becslés ablakon kinézés után. Ablakmentes helyen dolgozóknál tehát máris van értelme. Egyébként a "becslési képességet" nagymértékben károsítja a widget gyakori figyelése, jó tudni.
Továbbá ahány meteorológiai oldal annyiféle adat létezik tehát egy átlagot kellene számolni..hogy kiderüljön, melyik a legpontosabb, mi is?..hát legpontosabb közelítő érték:-)
Amire ezek viszont sokkal jobbak az a távoli helyek időjárásai. Pl megnézni kb milyen idő lehet ott ahova utazom. (természetesen csak akkor ha nincs időm megnézni pontosan PC-én vagy böngészőben a helyi információkat...gondoljuk csak végig)
Érv a widgetek mellett: vannak jól kinézőek, amelyek ellátnak minket azzal a tudattal hogy, mi valójában gazdag, modern gondolkodású technikai zsenik vagyunk, sőt ez még a csajoknak is tetszik.
Hátránya viszont hogy minél szebb és minél gyakrabban frissít annál jobban eszi az akkut. -
zeorsdfd
senior tag
válasz
Dottore #32528 üzenetére
1. Reklámnak reklám, de nem bújtatott, hiszen a Raxco blogján folyik a vita és a válaszoló ismerten a Raxco képviselője.
2. Pont azt hangsúlyozza, hogy nem töredezettségmentesítésről van szó hanem, ahogy írtam "consolidate free space"-ről
3. a "kimásol-formáz-visszamásol" lehetőséget ismerve viszont, sd-kártya esetében, okafogyott a vita -
zeorsdfd
senior tag
válasz
atillaahun #32270 üzenetére
Ma frissült az imo, -bár nálam eddig is ez jött be- csekkold le, hátha mostmár neked is jó.
Whats new:
use less data and battery
improved user interface
fixed connection issues and crashes
beta feature: voice calls, only works on imo android for now -
zeorsdfd
senior tag
válasz
Bencsi89 #32182 üzenetére
3G Watchdog pro (fizetős) ki lehet zárni alkalmazásokat és így kétféle összesítést kapsz, összes forgalom és számlázható forgalom.
-
zeorsdfd
senior tag
-
zeorsdfd
senior tag
Van itt valaki, aki telenoros Okostarifával netezik? Ha igen, van valami ötlet a hívás és forgalomszámlálásra?
Nem egyszerű számlálóra gondolok, hanem, ami figyelembe veszi a díjcsomag sajátosságait.
(Lehet, hogy végül sikerül beállítanom a Call Meter 3G-t, de hátha valaki tud jobbat.)
A vicc az, hogy a Telenornál egyelőre nincs mód az adatforgalom megtekintésére (sic!) leszámítva a számlát a hó végén. -
zeorsdfd
senior tag
válasz
molnarpeter #8120 üzenetére
Na igen. Semmi sem tökéletes:-)
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
Jeanne99 #8114 üzenetére
Nem lehet elégszer belinkelni:
Ne használj task-killert!(magyarul)
Ne használj task-killert!(magyarul)
Ne használj task-killert!(angolul)
Ne használj task-killert!(angolul,a végső csapás)."De szerencsére ritkán van olyan, hogy van wifi és én nem akarnám használni:"
Jól értem, ha valahol wifi van, akkor te leülsz egy sarokba és wifizel végig?(bocs)
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
RootRulez #7043 üzenetére
Minél gyakrabban használod annál gyorsabban. Ha egy órára kikapcsolom akkor mondjuk 10mp alatt, ha pár napig nem használom akkor pár perc, néha még több talán 5 perc volt a max eddig. (optimus one) AGPS-el kicsit gyorsabban, bár nem vagyok meggyőződve róla, hogy pl. az igo használja az agpst, egyáltalán. Valaki okosabb kideríthetné.
-
zeorsdfd
senior tag
Ez jó info! És választ kaptál az eredeti kérdésedre is, szerintem:-) innen származott a tömörítéssel kapcsolatos -általam nem tesztelt- hír
-
zeorsdfd
senior tag
Nem próbáltam, de sztem ez lesz a te appod
-
zeorsdfd
senior tag
Ha az a kérdés mekkora helyet foglal a program telepítés után a memóriában (a belső tárban) akkor lehet látni, hogy a tinyPlayer 100kb-ot a Poweramp 5,6 Mb-ot. Kb "ennyivel többet" is tud a Poweramp persze. Attól is függ, hogy mit játszasz le éppen..
De ha az a kérdés, hogy melyik használ több processzoridőt, akkor úgy tűnik a Poweramp nyer (azaz kevesebbet használ->kevésbé lassít be->kevésbé meríti az akkut). -
zeorsdfd
senior tag
válasz
hargimalac #6562 üzenetére
Ez erősen warez, viszont fantasztikus látni, hogy a poweramp fejlesztői komolyan végiggondolják, hogy milyennek kéne lennie egy zenelejátszónak. Az, hogy lockscreenen egy teljesen működő poweramp widget van, na, ott kezdődik a használhatóság
hodostamasnak: ez is tud folderview-t -
zeorsdfd
senior tag
válasz
Hosiminh #6548 üzenetére
Nálam az LG Optimusban ez alapból van(bármelyik gomb behozza a lockscreent).
Ami engem érdekelne, -valószínűleg nincs ilyen- hogy hardver gomb nélkül felébresszem a telefont. Nyilván valamilyen bonyolultabb nyitó kombináció kell, nehogy zsebben is kinyíljon. A gond az, hogy ha elsötétült a touchscreen, akkor az ki van kapcsolva, tehát vmi félig kikapcsoló kéne...A lezárás már megy hardvergomb nélkül, bármilyen alkalmazásból, egy mozdulattal!(Swipepad+lock sceeen button)
-
-
zeorsdfd
senior tag
-
zeorsdfd
senior tag
-
zeorsdfd
senior tag
-
zeorsdfd
senior tag
Beállítások-hangbeviteli beállítások-szövegfelolvasás, hangadatokat telepíted majd egy megfelelő olvasóprogrammal (nálam a moon reader az ász, megrázod és mondja) felolvastatod. Egyelőre magyarul nincs:-(
-
zeorsdfd
senior tag
-
zeorsdfd
senior tag
Ha tudsz angolul akkor olvasd ezt:
http://geekfor.me/faq/you-shouldnt-be-using-a-task-killer-with-android/
Ne használj! -
zeorsdfd
senior tag
válasz
szőröscica #6125 üzenetére
-
zeorsdfd
senior tag
-
zeorsdfd
senior tag
Mai app:
Wifi Analyzer router beállításhoz, wifi vadászathoz alap. -
zeorsdfd
senior tag
Smart Rotator(eddig nem is tudtam, hogy szükségem van rá, kösz)
-
zeorsdfd
senior tag
Működő, kipróbált sip telefonáló (wifin keresztül "ingyen" telefonálás).
-
zeorsdfd
senior tag
-
zeorsdfd
senior tag
Üdv!
Tudtok -e olyan szövegmegjelenítőt, olvasót (doc, pdf, vagy csak txt), ami fekete háttéren fehér vagy más színű betűkkel (is) meg tud jelentetni szöveget? Tehát negatívban, na.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest