- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
válasz
barnam_ #44366 üzenetére
Én kb. másfél éve használom a slideit billentyűzetet, még akkor vettem meg, amikor még nem is lehetett vásárolni a marketen, így paypal-lal vettem meg. Mégis számomra nem volt kérdés, hogy lecseréljem swype-ra, nekem annyival jobb. Gyorsabban jön fel a billentyűzet, és a magyar szótár sokkal jobb, ez elég gyatra a slideit-ban. abc módban is könnyebb vele gépelni. szóval lehet hogy csak megszoktad...
-
Cyrin
addikt
köszönöm a swype billentyűzetet, a slideit nyugdíjba vonul asszem, végülis megszolgálta már az árát...
-
Cyrin
addikt
válasz
Cartman023 #39979 üzenetére
vajon ezt régen hogy oldották(tuk) meg?
-
Cyrin
addikt
válasz
jackbacsi87 #39835 üzenetére
törölni magad a f@szbukról?
-
Cyrin
addikt
válasz
junkpod #35211 üzenetére
Nálam ahhoz, hogy adatvesztés legyen (pl. A családi videók terén) tönkre kellene mennie 3 winchesternek, 1 dvd lemeznek, és egy dv kazettának. Erre azért elég kevés az esély. Persze egy fullos lakástűz elég lehet hozzá. De azt meg egy társasházban elég hamar észre lehet venni. De nem is ezért írtam - nekem is van más online tárhelyem is - hanem az epenis miatt...
-
Cyrin
addikt
Nálam a next nem működik, azt írja hogy nem sikerült kapcsolódni az internetre.
-
Cyrin
addikt
nekem ez volt az legelső app, amit megvettem anno.
viszont ezt olvassátok el:
[link]mondjuk droidwall-ban letiltható.
-
Cyrin
addikt
válasz
F-ECT$ #33255 üzenetére
igen, akkor csak addig írod slide-ban a szót ameddig ugye tudod hogy benne van, majd hozzápötyögöd a ragot, viszont így nem tudod felvenni ragozottan a szótárba, mert a ragot úgy kezeli, mint egy új szót, tehát ragozott szót csak úgy tudsz felvenni, ha az elejétől kezdve bepötyögöd.
másik dolog ez a pötyögés, először nagyon nem megy, állandóan félreütöd a betűt a kis billentyűméret miatt, viszont idővel ez is pontosabb lesz jóval, de még nálam is párszor előfordul. persze ha pl. galaxy note-od van, akkor ez nem probléma -
Cyrin
addikt
Én a SlideIT-ot, már elég rég óta használom, még paypal-lal vettem, amikor még nem lehetett vásárolni a marketről programokat hivatalosan.
A telefonomon gyárilag van/volt swipe, de csak angolul tud, és nem upgade-elhető, csak ha a Motorola kiadná egy rom-frissítéssel, az meg ugye...
Szóval a billentyűzet megszokása, begyakorlása időt vesz igénybe, egy darabig nem egyszerű, de miután megtanulod készség szinten hogy melyik betű merre van, kényelmes és gyors lesz használni. Akár egy kézzel még hüvelyk ujjal is használható, mert nem kell pontosnak lenni. De szerintem ez a billentyűzet angolul telitalálat. Magyarul túl sok a betű 3 sorban, jobb lenne talán egy 4 soros elrendezés, de olyat nem lehet. A túl sok betű akkor gond, amikor főleg a ragozott szavakban hiányos szótár miatt gépelni kell, (angolban ugye ez sem probléma). És ez nem olyan ritka azért. Persze a szótárba lehet felvenni szavakat, és a szótárat le lehet menteni, és vissza lehet állítani. Így pl. szerintem mások által bővített szótárat is lehet használni. Vannak trükkök amikre rá kell jönni, és az segíti a részben bent lévő szavak gépelését. Érdekes és zavaró dolog, hogy én pl két szótárat használok, magyart és angolt, ezek között egy billentyűvel lehet váltani, de a magyarba is belekeveri az angolt a szójavaslatolnál. -
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
válasz
supercharley #13391 üzenetére
Én már több programmal találkoztam, ami ezt a fehér alapon fehér betűt produkálja defy-n. Van amit javíttattam is a fejlesztőjével, ez valami defy specifikus dolog lehet.
-
Cyrin
addikt
válasz
atillaahun #12684 üzenetére
nem, én se tudok mást, minthogy annyit rakok rá, amennyibe kerül a progi.
épp most vettem meg a DocsToGo-t is, mert most olcsóbb, ezzel se volt probléma. -
Cyrin
addikt
válasz
atillaahun #12671 üzenetére
már vettem pár alkalmazást, de még sose történt ilyen, persze nem is tudná megtenni, mert webkártyát használok netes fizetésre.
-
Cyrin
addikt
Azoknak akiknek androidos mobiljuk és Synology NAS-uk van:
Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- PlayStation 5
- Gamepad
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged