- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
Jarod1 #46136 üzenetére
(#46143) St3ven: Hír24 (1.2.1)
-
Melack
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz
Jarod1 #45068 üzenetére
Ha ragaszkodsz hozzá, az Avast elég komoly cuccnak tűnt mikor én próbáltam - legalábbis a theft aware részét - de egyébként én sem használok semmit. Még PC-n se. Szerintem csak feleslegesen lassítja a rendszert, és vagyok már elég tapasztalt, hogy ne szedjek össze minden szemetet a netről. Úgyhogy nincs is baja a gépnek évek óta.
-
RootRulez
félisten
-
Melack
veterán
válasz
Jarod1 #34795 üzenetére
Valami spanyol nyelvű van, de az gondolom nem a Visa sajátja.
-
válasz
Jarod1 #24331 üzenetére
A kérdésedre nem tudom a választ, de a MyPhoneExplorer androidos naptár funkció nagyon el van baszarintva. Eleve rosszul szinkronizálja a hetek számát, amit a készüléked is át fog venni. A szinkronizálás lassú, sokszor le is fagy a program.
Ezért én azt javaslom, hogy használd inkább a gmail naptárat.A Sony Ericsson zárt OS rendszerrel kitűnően működik ez a naptár funkció, de androidon kritikán aluli. Bíztam a frissítésben, de nem oldották meg a problémát.
-
HollyBoni
veterán
-
Mauzes
addikt
válasz
Jarod1 #17793 üzenetére
A legegyszerűbb és ingyenes az talán a Netcounter, de ami nekem jobban bejön, az a My Data Manager (az ingyenesben van reklám), mert az még azt is nézi, melyik program használja az adatforgalmat, és beállíthatsz időszakos limiteket is. Pl. akkor hasznos, ha Vodafone-os vagy, mert ott a Facebook adatforgalma nem számít bele a limitbe.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Jarod1 #11768 üzenetére
Vagy, ha már Remote Desktop-ról beszélt, akkor lehetne ajánlani neki olyat. Én a Wyse PocketCloud RDP/VNC Pro-t használom, de a linkelt ingyenes is ugyanazt tudja, de csak egy kapcsolatot jegyez meg.
Természetesen megfelelő windows verzió kell hozzá (home-okban nincs távoli asztal)!Cholard:
Biztos van valami beállításod, ami szerint ne a gmail-t használja a kapcsolatok tárolására, ezt keresd meg. Gmail program jó, de csak a gmail-es postafiókokat kezeli, ezért ha van másmilyen e-mail címed is kell egy másik levelezőprogram is. Alapból telepítve van (általában?) egy Mail nevű program is (android tartozék?), de ennél a K9 sokkal több beállítási lehetőséggel rendelkezik és a Mail működésében korábban (?) komoly hibák is voltak(?). -
volvoguy
addikt
A hiba nem egyedi. Nálam is ugyanez volt. Amikor megvettem a 2.1-es Blade-m, 20 SMS után már dobálta a hibaüziket, hogy nincs több hely. Hiába töröltem ki minden SMS-t, akkor sem volt jó.
A megoldás, a Handcent SMS nevű app. Ez SMS kezelő. Én is feltelepítettem, és most már minden okés, vagy 600 SMS van a telómban.
Üzenetkezelésre továbbra is a gyári Androidos progit használom. Hogy akkor minek a Handcent? Szerintem lehet vmiféle bug az oprendszerben, és azzal hogy feltelepítesz egy SMS kezelőt, mind pl. a Handcent "felülvezérled" az Android üzenetkezelőjét.
A lényeg, hogy nálam bevált!
-
-
drzsoo1
aktív tag
Mit akarsz szinkronizálni?
Nem egyszerű kérdés, én sokat kutakodtam utána, igazából egyik megoldás se tökéletes, talán csak a HTC saját fejlesztésű szinkronizálója az.
wan egy android sync program link , ez a gépre kötött telefonon szinkronizál.
Aztán ha a naptárt akarsz szinkronizálni, akkor a google calendar sync nevű google saját alkalmazás fel tudja szinkronizálni az outlook-ot a google calendarral, ez korrektül működik, oda vissza is.
A névjegyzék sajnos a legnehezebb, én anno 600 nevet vcf formátumban töltöttem fel a google névjegyzékbe, mert ez volt az egyetlen megoldás, ahol a vezetéknevek jó helyre kerültek, és az ékezetes betűk is megmaradtak.
Aktív témák
Hirdetés
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Mobil flották
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest