- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
Aktív témák
-
nimfas
addikt
Köszi, értem.... és ha felteszek az újdondás kedvéért 100 appot, akkor az örök életemben ott fog lenni a Play-en az My apps alatt?
RootRulez:
Leszedem a gépre.... csináltam egy ftp hozzáférést a gépemhez... erre felmásolom az appokat, és ha kell valamelyik akkor fel tudom telepíteni.
A kérdés az lenne, ha így teszek fel egy appot, akkor az is felkerül vajon a Play-es My appok közé? :-D
-
RootRulez
félisten
-
Mr X
veterán
-
nimfas
addikt
válasz
Oldman2 #35794 üzenetére
Sziasztok!
Hülye kérdés következik!
GooglePlay-ről csak telefonra lehet letölteni-installálni appokat, vagy vhogy a számítógép wincsijére is megoldható?Ha megunok, vagy nem tetszik egy-egy game-app amit feltettem a telóra, azt hogy tudom úgy leszedni, hogy a googleplay-ről is eltűnjön?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
dokee78
félisten
Nem tudom volt-e,de jó kis Western játék.
-
dokee78
félisten
Aki nem használja a Navigont-t,az tegyen egy próbát.
A Reality Scanner-e nagyon hasznos gyalogos navinál.Köszi megnézem őket,bár a T.E.A.M. Battery Bar-t,már korábban használtam.
-
petipetya
nagyúr
-
dokee78
félisten
Olyan battery Widgetet keresek amelyik nem épűl be az értesítési sávba ellenben informatív.
-
tboy72
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tudna valaki ajánlani nekem egy olyan ingyenes alkalmazást mini pro-ra, amivel biciklizés közben autómatikusan felvenné a bejövő hívást, és a headset-en keresztül tudnék beszélni. Akárhol keresem, nincs benne olyan beállítási lehetőség, ahol a csatlakoztatott audio eszközöket be lehetne konfigurálni. Köszönettel:
tboy -
dokee78
félisten
válasz
cintula187 #35781 üzenetére
+ 1
Jó kérdés,nálam is beadja pár napja az ANT Radio service-t.
Várjuk a választ. -
St3ven
addikt
válasz
cintula187 #35781 üzenetére
Aztarohadt, 100%-ig egyetértek az aláírásoddal.
-
cintula187
addikt
Hi!
Google play a kézi frissítésekhez berakta az ANT radio services és office suite viewert frissitésre, de egyikre sincs szükségem.
Hogy tudom "kitörlni" hogy ezek miatt többet ne értesítsen, ha jött frissités? -
St3ven
addikt
Melyik az a legegyszerűbb progi (kis fájlméret, alacsony RAM-használat, kevés beállítás), amivel a telóm néma állapotában lehet néhány számról érkező hívást mégis "átengedni"?
Azaz adott számok mindig kicsörögjenek - mindenféle időzítés, szabályok, profilok definiálása nélkül.
-
dokee78
félisten
Tesztelgetés után nekem a Dropbox jobban bevált,mint a Sugarsync
A Launcher7-nél lehet élő csempét beállítani,mint a WP7-nél?
-
Edi77
őstag
Jó reggelt!
A kérésem az lenne, hogy SGS 2-re miért nem tudom feltenni a Google Earth-öt?? Elvileg mennie kellene rajta... elnézést, ha ez egy off és ezen felül láma kérdés
-
poller
tag
Sziasztok! Lenne egy gyors kérdésem:
Adott egy apple alkalmazás, neve szókirakós. Nagyon jó. Unalmas előadásokon szaktársam telóján szoktam nyűni. Mennyi esély van rá, hogy átportolják androidra? -
rtzmp
aktív tag
válasz
kiskaktusz #35739 üzenetére
Pl.: eCID, announcify
De a SVOX-nál van egy link, ami felsorolja ezen progikat (ha nem is az összeset)
-
tbalint3
tag
Hello,
Az [Astro File Manager] működik nem rootolt telefonokon is? -
baandii
senior tag
megtudná nekem mondani vki hogy az angry birds pályái hol vannak elmentve...kiszeretném törölni az eddigi mentéseket
-
barnam_
nagyúr
A Google Contacts megeszi az excel formátumot, a telefonon pedig szinkronizálod a névjegyeket, s voilà
-
dokee78
félisten
Jó lejátszó nagyon,hunfatal már szerintem minden porcikáját ismeri.
Én azt használtam az N7Player előtt,most meg PowerAMP.
Viszont igazak a mendemondák: PowerAMP a BEST. -
r0besz
csendes tag
Player Pro Music Player mennyire jó lejátszó ... használható vagy van jobb is ?
-
decoati
aktív tag
válasz
atillaahun #35746 üzenetére
"ha csak van magának, és úgy is MB-okat forgalmaz a háttérben percenként"
2x8 órát ment eddig, gyorsan néztem is egy összegzett forgalominfót
szerk.: csak im-re használtam csak munkaidőben, kb. 10-15 üzenetváltás, de a fogyasztásban a 2. helyen állt a screen mögött, elfogadhatatlan. (ma reggeltől d.u. 5-ig) -
dokee78
félisten
Tudtok valami jó Contact Widgetet,ami hasonló a SonyEricsonoshoz?
-
THomas007
senior tag
válasz
atillaahun #35746 üzenetére
Köszi, kipróbálom. A telefon garanciális, már egy hangszórócsere történt, de láthatólag nem ez lehetett a probléma...
-
Sziasztok!
Volt egy iphone-om, amivel a kontaktjaimat exportáltam excel file-ba. Létezik valamilyen program Androidra, ami excelből tud importálni kontaktokat? Gondolom olyan úgysem lesz, ami "Excel Contacts" struktúráját beolvassa, de ha már valamilyen excelt olvasna, akkor átalakítanám arra formátumra a forrást és tudnám importálni.
Csak bizakodom, hogy valakinek van erre bejáratott programja. -
atillaahun
veterán
válasz
THomas007 #35745 üzenetére
Értem.
Nekem ugyan nem jött be a program a lokaláziciós bakijai miatt, de ezt talán még ki tudja védeni a Llama. Lehet benne feltételeket megadni eseményekhez. Próbálj meg csinálni egy olyat, hogy amikor fut/előtérben van a tárcsázó program, akkor a WCDMA-t részesítse előnyben. Mintha láttam volna benne ilyesmi beállítást.Egyébként ez nekem garanciális hibának tűnik, nem próbáltad még javíttatni, vagy cseréltetni?
(#35743) decoati
Mikor videótelefonáltam vele, nekem is lezabálta közel maxról, olyan 1,5-2 óra alatt, bár az szerintem még nagyjából természetes. Az persze tényleg gáz, hogy ha csak van magának, és úgy is MB-okat forgalmaz a háttérben percenként. -
THomas007
senior tag
válasz
atillaahun #35741 üzenetére
Van egy Lg Optimus 3D-m és, ha 2G-s hálózaton telefonálok, akkor egy olyan zaj van a háttérben, mint, amikor a telefont egy hangszóróhoz közel teszed. Namost, ha átteszem a WCDMA opcióra, amikor 3G-s hálón van a telefon, akkor megszűnik a jelenség. Ezért gondoltam azt ,hogyha nagyrészt városban vagyok, ahol van 3G lefedettség, akkor menjen 3G-n és, ha kilépek belőle tegye át magát 2G-re. Most ez úgy működik, ha automatán hagyom, hogy hiába ír ki 3G-t, pontosabban HSDPA-t, amint elindul a hívás átvált 2G-re...
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Biztos volt már olyan aki találkozott hasonlóval, és abban is biztos vagyok, hogy van rá megoldás. Alkalmazást akarok vásárolni, és hát nem sikerül. Ennek oka az, hogy előtte külső forrásból megszereztem és telepítettem, aztán arra döntöttem, hogy megveszem, ám ez nem sikerül, ugyanis playen azt írja, hogy megvásárolva, és csak a telepítés gomb van ott, olyan nincs hogy megvásárlás. Természetesen a telepítés nem sikerül. Az alkalmazás persze el lett távolítva a telefonból, de ez sem segített. Mi lehet a megoldás?
üdv: mraco
-
decoati
aktív tag
válasz
atillaahun #35741 üzenetére
1% az nudli, a Skype olyan mintha koppon tekerné a procit amikor előtérben van.
Köszi, próbálom. -
-
helixP
nagyúr
Sziasztok, nem app jellegű kérdés, inkább szakmai,de az a topic aluszik. Szóval innentől off, de megköszönném a segítséget!
egy olyan kérdésem lenne, hogy nandroidos backupot állítanék vissza (amon recovery), viszont nem járok sok sikerrel.
A kártyán milyen könyvtárszerkezetben kellene lennie a tartalomnak?Jelenleg E:\nandroid\BDS-20120228...\3 image és egy m5 file.
Youtube-os videón láttam, hogy elég lenne a BDS-ses mappára rákattintanom a recovery-nél és automatikusan elkezdődne a backup. Nekem nem, hanem megkérdezi, hogy melyik file-t akarom megnyitni backup céljából (system, data, boot, vagy a nandroid) egyikkel sem indul el a backup.
Segítenétek? Köszönöm!
-
kiskaktusz
addikt
Sziasztok!
Tud valaki olyan alkalmazást, ami bemondja a hívó fél nevét, ha hívásom van?
-
(jan)
őstag
Én ezt használom! egyszerű nagyszerű
valamint a 3g watchdog data switch widgetet
-
barnam_
nagyúr
válasz
THomas007 #35731 üzenetére
Esetleg próbáld meg ezt: Toggle2G
Folyamatosan 3G-n használni szvsz nem jó ötlet, mert többet fogyaszt mint 2G-n. Kivéve ha sokat vagy fenn mobil neten, akkor megértem. Én szinte csak 2G-n használom folyamatos adat kapcsolattal, email-re, szinkronizálásra az is elég. És ha netezni akarok, átváltom 3G-re. -
Teasüti
nagyúr
Hogy tudok taskerben google naptár bejegyzést megadni feltételnek?
-
THomas007
senior tag
válasz
barnam_ #35729 üzenetére
Ha beállítom, hogy csak 3G-t használjon, akkor nem vált át, ez igaz. Csak az a probléma, hogy amint elhagyom a 3G-s területet, elveszti a hálózatot is...
Ezért gondololtam egy olyan megoldásra, hogy, ha elérhető a 3G, akkor azon megy a telefonálás is, és ha csak Gsm áll rendelkezésre automatikusan átlép arra.
-
fatal`
titán
-
Linkin
senior tag
Oké köszönöm most olyan naptár és Facebbok widgetet keresek ami Hasonlít a HTC-ken lévőkre és a go launcheresre
-
TazLeacher
nagyúr
Szépen összekapcsolgattam a FB-ok és a Google-s névjegyeimet. Valahogy le tudom fixálni, hogy ez így is maradjon? Tehát, ha holnap újrarakom a telefont, és netről "berántja" a telefonkönyvet, akkor ez ugyan így egybe maradjon? Vagy ezt minden ilyen trükknél újra egyenként össze kell kapcsolgatni?
-
Cholard
tag
Sziasztok!
Túrázáshoz milyen programot ajánlotok, amit offline lehet használni? Magyarországi terepre kellene... -
Linkin
senior tag
és ezek amiket mondtataok azok nem zabálják annyira az akksit és a ramot? másik kérdés a go launcheres widgeteket lehet úgy használni hogy nincsen fennt go launcher?
-
Dusee
őstag
hali!
ismertek valami programot, amivel hangosítani lehet a teló hangszóróján?
a kihangosítósra gondolok, nem a beszélgetős hangszóróra.
köszi -
THomas007
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, aminek a segítségével hívás közben nem kapcsol át a telefon 3G hálózatról 2G-re. Létezik ilyen?
-
RootRulez
félisten
válasz
Linkin #35717 üzenetére
Window.
Még szóba jöhet az OutdoorHa kevésbé pontos is jó, akkor a Beautifol Widgets és a Palmary Weather se rossz.
-
Linkin
senior tag
Egy jó időjárás jelző programot keresek ami nem zabálja az akksit és a Ramot
-
noxon
őstag
Hello!
Androidon vissza lehet állitani valahogy a letörölt képeket? -
club1
veterán
válasz
Richee11 #35708 üzenetére
A sygicben nem találtam ilyen beállítási lehetőséget. Egyik-másik navi programban viszont van, bár elég ritka, hogy valaki a telefonon tárolja az esetenként több száz megás térképeit. Egy 16 GB-os microsd kártya már 7000 Ft alatt van, míg a telefonba építve kb. ennek tízszeresébe kerül ugyanennyi tárterület.
-
decoati
aktív tag
kérdezek akkor mást
Nekem egy olyan IM kellene ami kezeli a skype-ot, viszont (a szkájppal ellentétben) nem szopja le az akksit. Csak ül a tálcán magának és instantmessagel, mint ahogy az egy jólnevelt IM-hez illik.
Valaki használ ilyesmit? -
Iomega
addikt
válasz
Richee11 #35699 üzenetére
Ha mondjuk megveszed a navigont a google play oldalán, akkor letöltöd , ami nem több kb. néhány mb-nál, utána már csak letöltöd hozzá azt a térképet, amit használni szeretnél, mondjuk Magyarország térképet.
Nem muszáj minden térképet, mert feleslegesen foglalná a helyet a telefonon, akár több GB-ot is.
Ha kifizetted a navi programot, pl.: Navigon Europa full, utána bármikor jogosult vagy, mondjuk az egész Európa összes országának térképét letölteni, azért már nem kell fizetned külön, hisz már kifizetted a pack-ot.
Ha csak a magyar térképet töltöd le, akkor mondjuk az 100-150 mb lesz.
Célszerű Wifi-n keresztül tölteni, hogy ne generáljon nagy adatforgalmat. -
Richee11
senior tag
válasz
medvezsolt #35701 üzenetére
aha, de most probáltam a sygnic-et, de nem tudom hogy lehet sd kártyára telepíteni, mert a telefonon nincs 500 mega, de a kártyán igen..telefont meg nem fogok rootolni.
-
medvezsolt
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest