- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Hopkins_001
tag
Sziasztok!
Hasonló elven működő programot keresek,mint a phone my pc,csak nekem elég lenne webcamera része,lássam a képet meg a hangot.(sajnos pmc-ben nem megy a hang közvetítés) Nem hálózaton belül szeretném elérni a gép kameráját hanem neten keresztül,azaz pl 3g-vel is menjen. -
Hopkins_001
tag
Sziasztok!
Be szeretnék lépni az email fiókomba a telón,de nem jövök rá,hogy mit rontok el.
Indamailről lenne szó,ebbe,hogy tudok belépni? pop3 stb... -
Hopkins_001
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan hotspot programra,ami kiírja,hogy hozzám,hányan csatlakoztak,mennyi adatforgalmat generáltak,esetleg kickelni stb...
Szóval ilyen admin hotspot progam kéne,keresgéltem marketet,de köze sincs hozzá egyiknek sem. -
Hopkins_001
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy pc remote programra. Már rengeteget kipróbáltam,de egyik sem az igazi. Olyan kéne ami támogatja a wifit,3g-t is,legyen pc-n server pogramja, támogassa az élő asztal megjelenítést és ami fontosabb,pc kikapcsolást és egyéb programok indítását/bezárást(phone my pc-ben van hasonló) a gépen.
Szóval a routerhez csatlakozzon a teló és a gépen lévő szerver program küldi nekem tovább az adatot. -
Hopkins_001
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan programra ami szövegbevitelnél könnyen lehet navigálni a betűk között. ez 2.3-ban már megtalálható,egy ilyen kis sárga nyíl,aki használja tudja majd mire gondolok
Meg még egy progi kéne. A pc-n lévő webkamera képét lássam a telefonon. természetesen wifin kersztül(csak ennek fordítottját találtam,hogy a teló a kamera)
Várom a válaszokat
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest