Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
Aktív témák
-
Frozzy
őstag
valaki tud olyan alkalmazást ami letiltaná, hogy a rendszer egy adott alkalmazást sohase zárjon be? maximum csak akkor ha én kézzel kilövöm.
Előre is köszi

-
Frozzy
őstag
van esetleg még olyan app, hogy pl kiadja a rendszernek, hogy pl használok egy alkalmazást pls Skype, játék akármi azt soha de soha ne zárja be ? tehát mindig a háttérben fusson. vagy pl csak manuálisan tehát én tudnám csak leállítani kézzel

-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki olyan appot adni ami pl 20 darab .APK filet feltelepítene automatikusan ? tehát, hogy nekem ne keljen továbbozni meg stb!

előre is köszi

-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Tudnátok adni vagy ajánlani olyan alkalmazást vagy modot, hogy MIUI rendszeremen megtudnám-e változtatni a T-mobile H felíratot ?
Vagy esetleg még olyan érdekelne, hogy az órát középre rakni. De egyébként minden fajta MIUI működő MOD érdekelne!Köszi szépen előre is a segítségeteket!

-
Frozzy
őstag
Chrome-ot vagy firefoxot használ valaki mobilon?

-
Frozzy
őstag
Szerintetek melyik a legjobb leggyorsabb böngésző ?
érdekelne a válaszotok mert a gyári nem a legjobb szvsz. és lehetne szerintem jobb is!

-
Frozzy
őstag
Valaki tudna mondani nekem valami gyors preciz képkezelőt ? (galériához hasonlót)
-
Frozzy
őstag
nemtudjátok, hogy létezik-e olyan, hogy lépés számláló program ?

-
Frozzy
őstag
Tudna-e adni valaki olyan progit ami olyat csinál, hogy van egy launcherpro-m belakva és azt a belakott widgeteket stb ugyan ugy átmásolni egy go launcher exbe pl. tehát, hogy ne keljen megint beállítgatni mindent.
előre is köszi!

-
Frozzy
őstag
valakinek nincs vagy nem tudja megszerezni a TouchWizz 4.0 launchert ? nekem a 3.0 megvan de a 4.0 jobban tetszik!

-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni. az lenne a kérdésem, hogy valamelykőtök nincs-e anyira benne a GPS szoftverek/rendszerek világában, hogy tudná-e, hogy van-e olyan gps szoftver amiben meglehet tervezni az útvonalat vagy teszem azt szerkeszteni.
Köszönöm előre is a válaszokat! Üdv.
-
Frozzy
őstag
tudna valaki ajánlani olyan programot amivel be tudnám állítani, hogy mikor legyen csendes üzemmódban a telefon és mikor csörgő+rezgő?
előre is köszi szépen!

Aktív témák
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - OFF topic
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Router gondok
- Call of Duty: Black Ops 7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

köszi szépen!
Vagy esetleg még olyan érdekelne, hogy az órát középre rakni. De egyébként minden fajta MIUI működő MOD érdekelne!