- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Furcsa dolgot vettem észre a kontaktok kezelésében. Gmail szinkronizációval csinálom, az automatikusan gyártódó Starred in Android Gmailos mappában tárolom a névjegyeket. Viszont ha a telefonon lementek egy számot (természetesen a google fiókomra), akkor csak a Címtárba teszi be és a telefonban a névjegyek között nem tűnik fel, hanem nekem kell még a Starred in Androidba mozgatni külön a PC-n.
Ennek így kell működnie vagy én vagyok butuska?
-
evo87
őstag
Sziasztok!
A telefonom topikjában már próbáltunk rájönni egy érdekes bug-ra, de könnyen lehet, hogy csupán valami beállításbeli gond ami felett elsiklottam, amit ti tudtok.
Wifi-re tökéletesen kapcsolódik a telefonom itthon, pároméknál...stb., de még az iphone által generált hot spotra is. Viszont a free wifikkel nem nagyon barátkozik, pl Corvin vagy Allée plázában hiába csatlakozok a jó jelerősségű hálózatra, vagy megakad az ip cím beszerzésénél, vagy csatlakozik szépen, de a böngésző akkor is nethiányt ír.
Esetleg találkoztatok már hasonlóval?
(xperia mini)
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Skype alkalmazás esetén a híváskor felugró ablakot, amely rákérdez, hogy simán vagy Skype-on akarom-e végezn a hívást, valahogy ki lehet-e iktatni?
A Skype beállításai között nem találtam erre vonatkozóan semmit, ráadásul a helyzet akkor is fennáll, mikor a Skype nem is fut a háttérben. Azért kényelmetlen ez a kis felugró ablak, mert így az autóval párosítva az autó rendszeréből nem tudok hívást indítani.
Esetleg valakinek ötlet erre?
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Visszaolvasgattam, de nem találtam infót arról létezik-e olyan alkalmazás, amit keresek.
Symbianra volt anno Nokia Situations nevű progi, amiben többek között be lehetett állítani, hogy adott időpontban profilt váltson, illetve ezzel együtt ki-be kapcsoljon dolgokat (pl. BT. Wifi, stb...). Ha esetleg valaki találkozott már ilyen programmal, amin be lehet lőni, hogy adott időpontban vegye le a hangot és kapcsolja az említetteket, kérem ossza meg az infót.
Köszi,
evo87
Aktív témák
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Könyvajánló
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest