Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Maffia91 #49395 üzenetére
[link] Most hogy így kérdezted, kicsit utánanéztem én is ennek a párbajnak, eddig én Nova-t használtam ( Prime ) de ennek ellenére XDA-n elég sokan az Apex-re esküdnek...nekem mindenesetre nem volt gond a Nova-val, nem szaggatott, nem töltögette újra a Widgetek-et minden mp-ben memóriahasználat is teljesen korrekt
Annyi különbséget látok, hogy a Nova 1 teljes forinttal drágább
-
TRob1
veterán
válasz
Maffia91 #31093 üzenetére
AZ a te bajod... nekem meg nincs más tippem.
(Egyébként nem tudom miért jó az több mindenkinek is ha elveszti/ellopják/vízbe esik...stb. a telefonja akkor elbukja a kontaktjait is.
)
(#31096) Maffia91 :
Jól van na, nem szóltam Vizek és Tolvajok Nagy Ura.Nem erőszak a tuti...
Viccen kívül: sztem felesleges, mert akinek esze van (
), nem a telefonban tartja a kontaktokat ha van egyszerűbb/biztonságosabb módja is.
-
TRob1
veterán
válasz
Maffia91 #31086 üzenetére
Miért, még kit? Mert nálam minden úgy működik, ahogy nekem kell.
Mindenhol mindig a gugli accos névjegyeket látom, semmi mást nem is akarok.
(#31090) Maffia91:
De van.
Mentsd le a névjegyeid .vcf-be az sd kártyádra, törölj ki mindent a telefonból, menj a neten a gmail-re, majd címtár, és oda importáld be a lementett .vcf-et, utána szinkronizáld telefonnal. Telefonba meg a névjegyfiókba csak a guglit pipáld be.(És ha mentesz új névjegyeket, ha kérdi, akkor is mindig a gmail accra mentsd)
-
-
Probert75
addikt
válasz
Maffia91 #26547 üzenetére
Skyfire Web Browser
Nem használtam még hosszútávon, csak kipróbáltam. -
xSide
őstag
válasz
Maffia91 #26547 üzenetére
Gyorsabb is, mint bármelyik más
Többet próbáltam, többek közt az annyira sztárolt dolphin-t is...
Lassú, döcögős mind az Operákhoz képest, viszont pár oldalt jobban jelenitenek meg!
Ez a fórum is másképp müködik, viszont a op. mobilban működnek a link, dőlt, off topic gombok
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest