- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
-
xSide
őstag
Lopás, elhagyás kereső progit még nem használtam. Nem tudom mi alapján működnek, de ha imei szám alapján akkor érdemes megvenni főleg, ha térképen látható a készülék helyzete!
Ha lopják az akksit kiveszik és simet eldobják, a kártyát meg én tiltatom le szerintem...
Sms már nem küldhető így rá!
A llama eseményei aktiválhatóak naptári eseményhez kötve is, ha a tolvaj nem csinál gyári visszaállitást marad minden progi és a gmail fiók szinkron a saját nevünkkel bármilyen simmel
Ebből kiindulva pl csinálsz egy új naptárat google calendarban mondjuk llama néven, szinkronizálod a telóval hogy megjelenjen rajta, beállitod a llamaban, hogy kulcsszó szerinti naptári esemény alapján mit csináljon (lokalizáció).
Konkrét példa:
- llama új feltétel, naptári esemény, kulcsszó 'holvagyok', művelet hozzáadok minden helyalapú meghatározó lehetőséget wifi be, mobiladat be, gps be, szinkronizáció be, inditsa a térképet* stb.
- ha eltünik a teló a gmail naptár webes részén beírok egy új eseményt egész napra és minden napraEzáltal, amint bekapcsolják a telót a llama ezen opciója aktiválódik, amint lefut a szinkronizáció!
Hogy találom meg így?
- ha használod a google térképet a www.google.com/latitude oldalon be kell állitani az elérhetőséget utca szintre, így látható lesz még a teló mozgása is időpontonként
- előzőleg a telón google térképben is be kell állitani milyen a pontossággal mutassa a helyzetetEzek beállitása 2 perc lenne!
Használata pedig két link a böngészőben
Nemsokára csinálok egy videót róla, hogy gyakorlatban miként müködik!A llama helymeghatározása mobil adótornyok háromszögelésén alapul, ani 10-15 méter pontos is lehet!
-
xSide
őstag
AutomateIt tud sms alapú dolgokat, a Llame az értesítősávban megjelenő alkalmazás értesítéshez tud műveletet társitani. Az SMS (üzenetek) is közte van!
-
thesound
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Crash Team Racing Nitro-Fueled - Túl a 10 millión
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Formula-1
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest