Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
SMS-re az SMSBackup+ -t tudom ajánlani. Lehet manuálisan szinkronizáltatni.
-
-
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Tudtok valami jó appot videófelvételek készítéséhez? A gyárinál kicsit okosabb kéne, az se baj, ha kicsit jobb minőséget tud produkálni. Készülék: ZTE Blade.
Köszi.
-
sgergi
veterán
válasz
krisztian112
üzenetére
Ha leszeded a magyar kiegészítőt (marketben megtalálod), akkor lehet választani a magyar és angol kiosztás között az Anysoft beállításaiban.
-
sgergi
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Titanium backup le tudja menti az alkalmazást és annak az adatait. Valószínűleg le tudja menteni ezt is, de ennél a játéknál még nem próbáltam.
-
sgergi
veterán
válasz
bicajoskema
üzenetére
Titanium Backup. A fizetős verziója a market linkeket is lementi, így később is frissíthető az alkalmazás. Vagy Mybackup.
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
A Lookout Mobile Security programot szeretném letörölni egy ZTE Blade-ről, viszont Feladatkezelőben azt írja ki, hogy "Nem sikerült eltávolítani".
Ilyenkor mit lehet tenni?Köszi
-
sgergi
veterán
válasz
kissandras20
üzenetére
-
sgergi
veterán
Neptun tanulmányi rendszert ki használ? Milyen böngészővel?
Amiket én próbáltam: Miren, gyári böngésző, Dolphin elszáll kommunikációs hibával. Operával be lehet jelentkezni, viszont a menü nem működik rendesen (régen az asztalival is gond volt, az mára megszűnt).Aki használ Neptunt az írja már meg, hogy melyik böngészővel megy normálisan.
Köszi.
-
sgergi
veterán
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Ellenőrzi a telepítendő appokat, de a legtöbb tud fájlrendszer védelmet, sd ellenőrzést, sms-ben terjedő fenyegetések észlelését. Szerintem hasznos dolog, főleg mert mostanában már jönnek olyan hírek, hogy megjelennek adathalász programok, vagy olyanok, amik fizetős sms-eket küldözgetnek. Némelyikben van olyan, hogy, ha elhagyod a mobilt, akkor gps-en keresztül le tudod kérdezni a helyét, sőt a személyes adataidat is le tudod töröltetni vele ilyenkor.
-
sgergi
veterán
Ti milyen antivirust használtok, ha egyáltalán használtok? Nekem most a Norton van fenn, de látom, hogy az AVG, Lookout és még mások is csináltak már ilyesmi programokat. Tapasztalatok?
-
sgergi
veterán
válasz
FlagellumDei
üzenetére
A Shootme tud képernyőmentést is, de kell hozzá root. Ha az megvan, akkor csak meg kell rázni a készüléket, amikor elindítod a programot és kész is a képernyőmentés.
Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Linux haladóknak
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DJI AVATA GYÁRI AKKUMULÁTOR ELADÓ
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest