- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
atillaahun #47030 üzenetére
SMS-re az SMSBackup+ -t tudom ajánlani. Lehet manuálisan szinkronizáltatni.
-
-
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Tudtok valami jó appot videófelvételek készítéséhez? A gyárinál kicsit okosabb kéne, az se baj, ha kicsit jobb minőséget tud produkálni. Készülék: ZTE Blade.
Köszi.
-
sgergi
veterán
válasz
krisztian112 #14050 üzenetére
Ha leszeded a magyar kiegészítőt (marketben megtalálod), akkor lehet választani a magyar és angol kiosztás között az Anysoft beállításaiban.
-
sgergi
veterán
válasz
TazLeacher #13829 üzenetére
Titanium backup le tudja menti az alkalmazást és annak az adatait. Valószínűleg le tudja menteni ezt is, de ennél a játéknál még nem próbáltam.
-
sgergi
veterán
válasz
bicajoskema #13559 üzenetére
Titanium Backup. A fizetős verziója a market linkeket is lementi, így később is frissíthető az alkalmazás. Vagy Mybackup.
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
A Lookout Mobile Security programot szeretném letörölni egy ZTE Blade-ről, viszont Feladatkezelőben azt írja ki, hogy "Nem sikerült eltávolítani".
Ilyenkor mit lehet tenni?Köszi
-
sgergi
veterán
válasz
kissandras20 #6701 üzenetére
-
sgergi
veterán
Neptun tanulmányi rendszert ki használ? Milyen böngészővel?
Amiket én próbáltam: Miren, gyári böngésző, Dolphin elszáll kommunikációs hibával. Operával be lehet jelentkezni, viszont a menü nem működik rendesen (régen az asztalival is gond volt, az mára megszűnt).Aki használ Neptunt az írja már meg, hogy melyik böngészővel megy normálisan.
Köszi.
-
sgergi
veterán
válasz
Cyberbeni #5686 üzenetére
Ellenőrzi a telepítendő appokat, de a legtöbb tud fájlrendszer védelmet, sd ellenőrzést, sms-ben terjedő fenyegetések észlelését. Szerintem hasznos dolog, főleg mert mostanában már jönnek olyan hírek, hogy megjelennek adathalász programok, vagy olyanok, amik fizetős sms-eket küldözgetnek. Némelyikben van olyan, hogy, ha elhagyod a mobilt, akkor gps-en keresztül le tudod kérdezni a helyét, sőt a személyes adataidat is le tudod töröltetni vele ilyenkor.
-
sgergi
veterán
Ti milyen antivirust használtok, ha egyáltalán használtok? Nekem most a Norton van fenn, de látom, hogy az AVG, Lookout és még mások is csináltak már ilyesmi programokat. Tapasztalatok?
-
sgergi
veterán
válasz
FlagellumDei #5380 üzenetére
A Shootme tud képernyőmentést is, de kell hozzá root. Ha az megvan, akkor csak meg kell rázni a készüléket, amikor elindítod a programot és kész is a képernyőmentés.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest