- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
atillaahun #47030 üzenetére
SMS-re az SMSBackup+ -t tudom ajánlani. Lehet manuálisan szinkronizáltatni.
-
-
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Tudtok valami jó appot videófelvételek készítéséhez? A gyárinál kicsit okosabb kéne, az se baj, ha kicsit jobb minőséget tud produkálni. Készülék: ZTE Blade.
Köszi.
-
sgergi
veterán
válasz
krisztian112 #14050 üzenetére
Ha leszeded a magyar kiegészítőt (marketben megtalálod), akkor lehet választani a magyar és angol kiosztás között az Anysoft beállításaiban.
-
sgergi
veterán
válasz
TazLeacher #13829 üzenetére
Titanium backup le tudja menti az alkalmazást és annak az adatait. Valószínűleg le tudja menteni ezt is, de ennél a játéknál még nem próbáltam.
-
sgergi
veterán
válasz
bicajoskema #13559 üzenetére
Titanium Backup. A fizetős verziója a market linkeket is lementi, így később is frissíthető az alkalmazás. Vagy Mybackup.
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
A Lookout Mobile Security programot szeretném letörölni egy ZTE Blade-ről, viszont Feladatkezelőben azt írja ki, hogy "Nem sikerült eltávolítani".
Ilyenkor mit lehet tenni?Köszi
-
sgergi
veterán
válasz
kissandras20 #6701 üzenetére
-
sgergi
veterán
Neptun tanulmányi rendszert ki használ? Milyen böngészővel?
Amiket én próbáltam: Miren, gyári böngésző, Dolphin elszáll kommunikációs hibával. Operával be lehet jelentkezni, viszont a menü nem működik rendesen (régen az asztalival is gond volt, az mára megszűnt).Aki használ Neptunt az írja már meg, hogy melyik böngészővel megy normálisan.
Köszi.
-
sgergi
veterán
válasz
Cyberbeni #5686 üzenetére
Ellenőrzi a telepítendő appokat, de a legtöbb tud fájlrendszer védelmet, sd ellenőrzést, sms-ben terjedő fenyegetések észlelését. Szerintem hasznos dolog, főleg mert mostanában már jönnek olyan hírek, hogy megjelennek adathalász programok, vagy olyanok, amik fizetős sms-eket küldözgetnek. Némelyikben van olyan, hogy, ha elhagyod a mobilt, akkor gps-en keresztül le tudod kérdezni a helyét, sőt a személyes adataidat is le tudod töröltetni vele ilyenkor.
-
sgergi
veterán
Ti milyen antivirust használtok, ha egyáltalán használtok? Nekem most a Norton van fenn, de látom, hogy az AVG, Lookout és még mások is csináltak már ilyesmi programokat. Tapasztalatok?
-
sgergi
veterán
válasz
FlagellumDei #5380 üzenetére
A Shootme tud képernyőmentést is, de kell hozzá root. Ha az megvan, akkor csak meg kell rázni a készüléket, amikor elindítod a programot és kész is a képernyőmentés.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Úgy tűnik, nem lesz Samsung Galaxy Tab S10
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Path of Exile (ARPG)
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Wheel Stand Pro állvány szimulátorokhoz
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest