Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Motorola Fold?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni, hogy funkciókban és (esetlegesen) képminőségben jobb a Camera ZOOM FX, mint a gyári (vagyis CM 7.2-es) kamera program? Érdemes rá beruházni 650 Ft-ot?
-
Zsombe
senior tag
válasz
frensys
üzenetére
Bocs, de nem bírok magammal: Te ennyire hülye vagy?!

Mi van akkor, ha lezárod a telefont és csak fél óra múlva nyúlsz hozzá? Akkor már nem friss adatokat fogsz látni. Amúgy meg nem tudom milyen készüléked van, de szerintem egyiknél sem okoz lassulást (legalábbis a felhasználói élmény kárára biztosan nem) az adatok frissítése. -
Zsombe
senior tag
válasz
frensys
üzenetére
Én november óta használom a Juice Defender Ultimate-et (megvettem) Motorola Defy-n és semmilyen lassulást nem tapasztaltam a program miatt. Rászántam a kellő időt a beállításokra (nem nagy ördöngősség egyébként) és tökéletesen működik!
Amúgy nem teljesen értem (vagyis inkább hülyeségnek tartom), hogy miért billentyűzár után kellene frissítenie adatokat a telefonnak. Szerintem pont az a lényeg, hogy amikor hozzányúlsz a telefonhoz, "bekapcsolod" a képernyőt, akkor lássam a legfrissebb adatokat (legyen az időjárás, mail, stb....). Semmi értelme annak, hogy akkor legyen adatforgalom, amikor már nem használom a telefont. -
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne: Pano tényleg jól használható panoráma fotózásra? Érdemes rá 23Ft-ot beruházni?

Aktív témák
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest