- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni, hogy funkciókban és (esetlegesen) képminőségben jobb a Camera ZOOM FX, mint a gyári (vagyis CM 7.2-es) kamera program? Érdemes rá beruházni 650 Ft-ot?
-
Zsombe
senior tag
válasz
frensys #31009 üzenetére
Bocs, de nem bírok magammal: Te ennyire hülye vagy?!
Mi van akkor, ha lezárod a telefont és csak fél óra múlva nyúlsz hozzá? Akkor már nem friss adatokat fogsz látni. Amúgy meg nem tudom milyen készüléked van, de szerintem egyiknél sem okoz lassulást (legalábbis a felhasználói élmény kárára biztosan nem) az adatok frissítése. -
Zsombe
senior tag
válasz
frensys #30985 üzenetére
Én november óta használom a Juice Defender Ultimate-et (megvettem) Motorola Defy-n és semmilyen lassulást nem tapasztaltam a program miatt. Rászántam a kellő időt a beállításokra (nem nagy ördöngősség egyébként) és tökéletesen működik!
Amúgy nem teljesen értem (vagyis inkább hülyeségnek tartom), hogy miért billentyűzár után kellene frissítenie adatokat a telefonnak. Szerintem pont az a lényeg, hogy amikor hozzányúlsz a telefonhoz, "bekapcsolod" a képernyőt, akkor lássam a legfrissebb adatokat (legyen az időjárás, mail, stb....). Semmi értelme annak, hogy akkor legyen adatforgalom, amikor már nem használom a telefont. -
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne: Pano tényleg jól használható panoráma fotózásra? Érdemes rá 23Ft-ot beruházni?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest