- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
jano_77 #37437 üzenetére
Én a My Tracks-t használom efféle dolgokra....A lementett file-t el tudod küldeni ismerősöknek,,tudod importálni Google Maps-ba, vagy Google Earth-be(ez utóbbi látványos tud lenni ha le is játszod ) stb....
Tud átlag sebességet, átlag mozgási sebességet,,,etc,etc,,,,,
Ránéztem itt pár ajánlott "sportprogramra",,de én egyikre sem cserélném le(mert egyszerű mint a faék),,,Nekem nincs szükségem kalóriaszámlálásra meg facebook megosztásra stb...De ha csak pár oldalt visszaolvasol rengeteg hasonló progit ajánlottak a kollegák
-
TRob1
veterán
válasz
jano_77 #31801 üzenetére
Arra telepíti rá... de mivel ez csak beta, és betatesztelőknek van perpill ez a plusz hely szerzés, ez ugye még nem marketes. De amit linkeltem, az az ő oldalukra mutat...
szerk: Jaa, azt csak poénból kérdeztem, mert 1)semmit nem értek belőle (mondjuk már régebben se értettem hogy mi van az akt-tal
)
2)megemlítette a "barátunk" nevét. -
TRob1
veterán
válasz
jano_77 #31797 üzenetére
És lehet vele plusz 5GB tárhelyet is szerezni 500Megánként. Feltöltesz rajta keresztül 1 képet, kapsz 500 Megát és ezután minden 500mega feltöltött képenként még 500-at, 5GB-ig (úgy nézem az eddig megszerezhető 10GB felett pluszba, mert perpill 10,25-ön állok).
Most úgy van belőve nekem, ha telefonon csinálok fényképet/screenshotot, már teszi is a db fiókomba (és ott is van rögtön a PC-n is ugyebár) illetve ha fényképezőből felcsatolom a kártyát, akkor is automatán pakolja is a képeket (ráadásul átnevezve a készítés pontos dátumára/időpontjára) Nekem nagyon hasznos és bejövős mind droidra, mind PC-re.
(#31796) meko1:
Miva? Ebből egy kukkot se értek. Te vagy frensys?Az nem lehet, ő nem használ hotmail-t.
-
frensys
tag
válasz
jano_77 #31165 üzenetére
hiába nem hinnétek el,csak fontos programok vannak szinte amik hasznosak,wifi-pc program,uninstaller meg filekezelők stb.de vannak játékok is meg egyéb,viszont mind fontos,a telóba még egy rohadt jegyzettömb sincs amibe irni tudnék feljegyezni magamnak mit kell venni vagy csinálni elintézendő dolgok stb.,azt is úgy kellett leszednem egyet ami 4 mb volt kb. ezek mind mind a hülye telefon belső tárhelyébe mennek szinte,amit tudtam átpakoltam viszont sd-re,játékok pár program amit csak engedett,de ez tényleg már röhej hogy nincs hely 20 mb szabad van és ugat hogy nincs hely.....áááá...
Amúgy sima gyári 2.3.3 van lg optimus one telefonom van,kernel 2.6.35.10
szoftver pedig v20g
-
válasz
jano_77 #31145 üzenetére
Szerintem teljesen fölösleges pánikoznod, ha végignézed az alkalmazásaidat, akkor fogsz bőven találkozni olyan programmal, ami hasonló hozzáférést kér.
Az előző hozzászólók felvetették, hogy egy lámpának minek kell ennyi hozzáférés.
Jogos az aggodalom, de a Facebook sokkal veszélyesebb ennél, ha hülyén használják. -
frensys
tag
válasz
jano_77 #30986 üzenetére
1.Ezt nem irtam be másodszorra,most irtam be előszőrre!
2.Nem kell feloldani maga az idő megnézéséhez,de minden ismerősöm és ember akit ismerek ugyanigy tesz,feloldja a zárat megnéz ezt azt a telefonján ez tart olyan 10-15 másodpercig aztán lezárja,nem kell lehülyézni engem mert akkor másokat is lehülyézhetsz!
3.A telefon meg itt van mellettem 1 méterre de néha ránéz az ember ahogy irtam más is ez teszi és aztán visszateszi a polcra.
4.Amit meg irtam valós,ne akkor frissitgessen a wifin vagy 2g/3g-t amikor ránéz a telefonra az ember és mászkál a menükbe 10-15 másodpercig kb.mert ekkor leterheli totál és ráadásul nem is frissül ennyi idő alatt semelyik program csak elkezdi,de ahogy bill.zárat lecsukom abba is hagyja mert a netet lekapcsolja.Pont forditva kéne...hogy amikor a teleonod nem használod akkor felmenjen a netre néha és frissitgesse a programokat,szerintem ez totál logikus! -
xSide
őstag
válasz
jano_77 #22661 üzenetére
Véleményed csak megerősíteni tudom!
Nem vagyok guru és nem is kell azzá válnom, hogy tudjam mikor egy adott helyen korábban már csatlakoztam wifi hálózatra és legközelebb is oda vezet utam, mindenféle külön alkalmazástól mentesen a készülékem magától kapcsolódik az adott helyre...
ui.: természetesen ez lehet készüléktől függő is
-
sssz
őstag
válasz
jano_77 #22671 üzenetére
2., Reklám csíkot az alján, hogy lehet megszüntetni, mert baromira idegesít! : az csak a beállításoknál jön elő, nem? azt meg alapból nem nagyon nézegeti az ember ha egyszer beállította.
3.értesítési beállítások/értesítési beállítások/értesítési hang/music (már ha az sd kártyádon lévő hangokból akarsz válogatni)
-
Keresztapper
senior tag
válasz
jano_77 #22667 üzenetére
(#22666) sssz
Aranyos vagy. Valóban HTC-m van, csak az a bibi, hogy egy eredetile WinMo-t futtató HD2, ami még azzal is megfejeltem, hogy nem is Sense, hanem CM7 ROM-ot futtatok, szóval a HTC-s lehetőségeket félek, nem tudom igénybe venni.
Amúgy félek, nem lesz más mód, mint megvenni a relsync-et, csak most éppen nem nagyon akartam szoftverre költeni, de ha kell, hát kell és az a ~1.000,- Ft meg nem vág a földhöz.
(#22667) jano_77
Köszönöm, de ezzel meg az a baj, hogy nem ismer FTP protokolt.
Tudom, sok a bajom...
-
Lasy
veterán
válasz
jano_77 #15944 üzenetére
amit a régi verzió tud, azt ugyan úgy tudja az új is.
ott kiemelték, mert akkor még fontos volt, de most már nem fontos, hiszen minden alap fájlkezelőnek tudnia kell egy zip-et kezelni.PaFec
kapcsold ki a hívás átírányítést, és kapcsold be a sms értesítést.
az akkor is jelez ha ki vagy kapcsolva.
pontosabban kapsz egy sms-t hogy ez, és ez keresett.
Természetesen csak akkor ha volt hívószám kijelzése. -
canniball
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Subaru topik
- Windows 7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest