Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Aktív témák
-
fatal`
titán
-
Fireman67
aktív tag
válasz
sgergi
üzenetére
Egy ideje gondolkodom, hogy hogyan tudnék egy már "belakott" témát úgy elmenteni, hogy később, amikor letörlés után szeretném a beállításaival együtt vissza tenni, ne kelljen újra és újra az egészet újra rakni. Egyszerűen csak a mentésből "újra éleszteni. Ez a Titanium Backup alkalmas erre a feladatra? Illetve olvasom, hogy csak Root-olt telefonon megy. Ez a z4root-al is megoldható? Illetve, ha ezzel a root-oló progival használjuk a telefont és mint tudjuk, csak kikapcsolásig root-olt a gép, akkor a root-ot igénylő progik attól még tovább működnek? Vagy csak az "örök" root-tal lehet trükközni? Szerintem ez másokat is érdekelne, aki eddig nem bírt a válasszal..

k850
Sajna az Astro a témában beállított widgeteket nem állítja vissza....

-
vönnék
csendes tag
Olvasgatok már egy órája, innen úgy tudok csak letölteni hogy továbbra is kell a telefonnak wifi hálózat...
Lehet nem írtam világosan, de úgy szeretnék letölteni hogy a telefon nincs wifi-n keresztül netre csatlakoztatva, csak (ha van ilyen usb-n keresztül) géphez... Ha ez így nem lehetséges beszerzek valami wireless router-t. -
FlagellumDei
csendes tag
Root megvan.Hallani is a hangot mikor "lő".De nem menti el a képet.Legalábbis nem oda ahová kellene.Fogalmam sincs,hová teheti
.Egyszer sikerült videoból kimenteni képet,azt oda is tette ahová kell.De telóról nem csinált képet.Legalábbis nem oda mentette ahová írta.Aztán töröltem a képet a mappából,de azóta nem menti oda a képet.A hangot adja ahogy "lő" de nem találom sehol a képeket.Lehet letörlöm és újra rakom.Talán segít.
Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

aminél probaltam,...ott nem csinálta
/wordos dolognál tudja..de pdf nel nem ugy látszik./