Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
fatal`
titán
-
Fireman67
aktív tag
válasz
sgergi
üzenetére
Egy ideje gondolkodom, hogy hogyan tudnék egy már "belakott" témát úgy elmenteni, hogy később, amikor letörlés után szeretném a beállításaival együtt vissza tenni, ne kelljen újra és újra az egészet újra rakni. Egyszerűen csak a mentésből "újra éleszteni. Ez a Titanium Backup alkalmas erre a feladatra? Illetve olvasom, hogy csak Root-olt telefonon megy. Ez a z4root-al is megoldható? Illetve, ha ezzel a root-oló progival használjuk a telefont és mint tudjuk, csak kikapcsolásig root-olt a gép, akkor a root-ot igénylő progik attól még tovább működnek? Vagy csak az "örök" root-tal lehet trükközni? Szerintem ez másokat is érdekelne, aki eddig nem bírt a válasszal..

k850
Sajna az Astro a témában beállított widgeteket nem állítja vissza....

-
vönnék
csendes tag
Olvasgatok már egy órája, innen úgy tudok csak letölteni hogy továbbra is kell a telefonnak wifi hálózat...
Lehet nem írtam világosan, de úgy szeretnék letölteni hogy a telefon nincs wifi-n keresztül netre csatlakoztatva, csak (ha van ilyen usb-n keresztül) géphez... Ha ez így nem lehetséges beszerzek valami wireless router-t. -
FlagellumDei
csendes tag
Root megvan.Hallani is a hangot mikor "lő".De nem menti el a képet.Legalábbis nem oda ahová kellene.Fogalmam sincs,hová teheti
.Egyszer sikerült videoból kimenteni képet,azt oda is tette ahová kell.De telóról nem csinált képet.Legalábbis nem oda mentette ahová írta.Aztán töröltem a képet a mappából,de azóta nem menti oda a képet.A hangot adja ahogy "lő" de nem találom sehol a képeket.Lehet letörlöm és újra rakom.Talán segít.
Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Xbox one X konzol 1Tb
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

aminél probaltam,...ott nem csinálta
/wordos dolognál tudja..de pdf nel nem ugy látszik./