- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aeroglobus
tag
válasz tomboy0013 #59884 üzenetére
Próbáltam a telefonból is, de ugyanaz a helyzet. A fájl méretére azt írja 11 MB, kitörli. A mentés megismétlése után pedig újra kiírja hogy sikertelen volt. Előtte nekem is megoldotta a problémát a régi mentés törlése, de most nem.
-
l925
tag
válasz tomboy0013 #59780 üzenetére
Látod ez szubjektív dolog mert sztem a 925 a valaha készült legszebb Nokia így azt választottam. A 920 nehéz és vastag.
830 szintén szép viszont nem tudom minek erőltetik azokat a bazi fekete pöttyöket a hátlapra.. -
félisten
-
Kbali
nagyúr
válasz tomboy0013 #59296 üzenetére
Okos csemperendezéssel az sem kell 😊
-
l925
tag
válasz tomboy0013 #59246 üzenetére
tényleg ezt én is olvastam.. akkor a frissités denim része kb mindegy is a régebbi lumia tulajoknak..
-
confuser
senior tag
válasz tomboy0013 #59075 üzenetére
Olvastam olyat, aki azt írta megszűnt, de volt aki azt, hogy nem változott. Szóval én csak akkor hiszem el, ha az enyémen megszűnik. Majd valamikor a héten felrakom, ha lesz rá időm.
-
ferensz
senior tag
válasz tomboy0013 #59072 üzenetére
Jelenleg még nem
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Clemi
veterán
válasz tomboy0013 #58936 üzenetére
Linkeld már be légyszives a Lumia Camera Classic nevű programot, mert bárhogy listázok nekem csak egyszerűen Lumia Camera nevű programot hoz fel az áruház (hu,hu és en,us egyaránt) Classic néven sehol semmi és próbáltam kijelentkezve, bejelentkezve egyaránt.
-
CJ4567
nagyúr
válasz tomboy0013 #58936 üzenetére
Nem elérhető a telefonomra a Classic, ezért nem tudom telepíteni.
No Sana No Life
-
MODERÁTOR
válasz tomboy0013 #58908 üzenetére
Nem tudom. Olyanom van, hogy Nokia pro cam. Ez volt gyárilag a telefonon amikor megvettem. Ekkor volt rajta 8.0 Ezután lett frissítés 8.1-re és így volt utána is. És a store-ban látom ezt a lumia Classic Camera appot.
Tehát akkor melyik a jobb?
-
CJ4567
nagyúr
válasz tomboy0013 #58905 üzenetére
Nálam nincs Lumia Camera Classic, csak Lumia Camera.
No Sana No Life
-
MODERÁTOR
válasz tomboy0013 #58905 üzenetére
Köszi!
És most szerinted 1520-on a nokia pro cam, vagy a lumia classic camera ad jobb eredményt? Melyiket érdemes használni?
-
MODERÁTOR
válasz tomboy0013 #58884 üzenetére
Világosítsatok már fel légyszi. Ez a Lumia Camera ez nem az, ami gyárilag a telefonon van (1520)?
Azon egy Nokia Pro Camera nevű app van, először azt hittem, hogy ez az a progi amiről beszéltek. Most ránéztem a store-ban, és látom, hogy van egy olyan, hogy Lumia Classic Camera. Ez most jobb, mint az a Pro, ami gyárilag a telefonomon van? Érdemes letölteni?
-
félisten
Pedig az alacsony fényviszonyok mellett történő fotózás terén is ígér újdonságot. A zöld tojásos képen látszik. Remélem nem kamu.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
moleculez
veterán
Meg gyorsan a is bootol a Lumia Camera, igazából csak emiatt várom.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Integrale
veterán
válasz tomboy0013 #58471 üzenetére
Ha pl.: letiltod az IE háttérben futását, akkor youtube videó nem fog zenélni lezárt képernyőnél.
A zene app valószínűleg kivétel, nem tudom, hogy azon kívül, hogy szól a háttérben, van-e bármilyen más folyamat.SOAD19: 8.1 Update 1-gyel lett ilyen bugos.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
félisten
válasz tomboy0013 #58424 üzenetére
Igen tudom a memori a panelben... Bla bla. 820 is tudja. Nekem még akkor sem tudta senki elmagyarázni hogy miért az lcd-nek kell memoria, hogy egyszerre tudjon aludni meg képet kijelezni a telefon.
-
cerb
tag
válasz tomboy0013 #58221 üzenetére
hát nem tudom, hogy ti hogy szoktátok, én azt tudom, hogy én hogy szoktam. A te leírásod alapján a 830 és a 930 pl tök más tészta., szerintem meg egy vonal. Itt nem arról van szó, hogy meg tudod e különböztetni, vagy nem , hanem koncepciókról. Na mind1
-
cerb
tag
válasz tomboy0013 #58156 üzenetére
a 1020 egy az egyben a 920 design, csak belenyomták az a bumszli kameramodult. Szemből meg sem lehet különböztetni őket. A 730hoz meg csak meg kell nézni ezt a képet: [link]
ugyan ez a kicsit párna forma lecsapott alsó és felső oldalakkal, mint a több, -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz tomboy0013 #58056 üzenetére
Útvonalakat hogyan?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Burt1793
veterán
válasz tomboy0013 #57951 üzenetére
Tudom-tudom, vi az, ami olyan jó, mint a poweramp? A Modernmusic nagyon gagyi, igaz, legalább nem áll le a lejátszás.
Emalt, meg mindent beállítottam, nincs is vele gond, igazából azért írtam ezt, mert ugye nem bővíthető a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
luk88
tag
válasz tomboy0013 #57239 üzenetére
Ezt en is igy gondolom, sot reggel mire vegigneztem alaposan, mar a 120 gigas ssd sem volt 15-er. Na mind1 eleg is ennyi off errol a csodas boltrol.
-
Integrale
veterán
válasz tomboy0013 #57134 üzenetére
A Titan csak WP-n belul volt felsokategoria, a kepernyoje mar akkor is harmatos volt.
-
félisten
válasz tomboy0013 #57128 üzenetére
Igen, de továbbra sem értem hogy jött képbe egy ~4 éves telefon
-
félisten
válasz tomboy0013 #57125 üzenetére
A Titan össze sem hasonlítható ezekkel. Az egy jól kinőző hatalmas feature phone.
-
csabi94
őstag
válasz tomboy0013 #56774 üzenetére
620-on is van!
-
válasz tomboy0013 #56772 üzenetére
Előlapi kamera is? 530
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
kolosanyi
veterán
válasz tomboy0013 #56654 üzenetére
Szerintem is. Meg azért a lumiás appok is jópofák.
(#56655) Ringman
A kijelzőt fényforrásként használva (mondjuk a Flashlight XT-vel max fényerőn) simán bevilágít egy kisebb szobát. Arra pont elég, hogy a kulcslyukat megtaláld, vagy ha leejtesz valamit, meg tudd keresni. Félhomályig még kivehető képeket tud lőni villanó nélkül a telefon, utána válik használhatatlanná.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz tomboy0013 #56654 üzenetére
köszi a választ!
lumia 635-öt azt hiszem valami 26-ért hozhatnám el a T-től (ez 24 hónap részletfizetéssel is elhozhatnám), úgy látom akkor inkább az javasolt.
(csak nincs rajta vaku, ami zseblámpaként hasznos lenne nekem)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Creed23
tag
válasz tomboy0013 #56549 üzenetére
Néha ránézek és van amikor működik. Egy zöldet tudtam hirtelen rendelni, de még itthon szeretnének kettőt...
wavecom.wireless, Nokia l920, Lenovo t520, iphone 5
-
Creed23
tag
válasz tomboy0013 #56537 üzenetére
Megint van belőle!
wavecom.wireless, Nokia l920, Lenovo t520, iphone 5
-
BiP
nagyúr
Minden BlackFriday-es termékből csak 1-et lehet venni.
530-nál persze ez kikerülhető úgy, ha különböző színűeket veszel.Én hajnali fél 4-kor még megnéztem mobilról az oldalt (milyen hasznos, ha valakinek kisgyereke van ), kiválogattam pár cuccot, de igazán átgondolni meg utánanézni nem volt időm. Szerencsére úgy igazán "kelleni" nem kell semmi. Csak azért, mert olcsóbb, meg nem fogok költeni felesleges dologra. Bár 1-2 cuccot jó lenne megcsípni, ami ilyen jó lenne ha lenne,
de így, hogy nem elérhető az oldal, hamar elfogynak a cuccok, inkább nem fárasztom magam vele.
Annyit nem ér.
Gyakorlatilag virtuális tülekedés van . Ugyanaz megy, mint a boltban, nem jutunk be, rohanni kell az áruért, nincs idő átgondolni, stresszes az ember stb. Így nem látom értelmét(#56540) pzstm: Azt én is kinéztem, de a fene tudja, hogy tényleg jó egér-e valójában.
Végülis 2 egérre most szükség lenne otthon, de az pont nem nagy tétel.[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
edigital böngészése mostanság már simán mindenféle black friday nélkül is nagyon nyögvenyelős volt, nem csodálkozom hogy ma ez van :-)
-
NGA
addikt
Én hajnali 3-kor vettem 1 MS egeret, akkor még volt 530-as. Vicces, mert kiakadt valami, és 3x rendeltem meg az egeret, így lehet 3 egerem lesz :-)
-
Lacus_84
senior tag
Amikor nekem sikerült elérni az oldalt (kb. egy órája), akkor fehér és narancs színű még volt
-
BiP
nagyúr
válasz tomboy0013 #56533 üzenetére
Nem az oldaluk szar, hanem a terhelés nagy.
Gondolom mindenki rácuppant. Pedig állítottak be újabb szervereket is pont erre a célra a várható terhelésre. -
valaki_xy
tag
válasz tomboy0013 #55032 üzenetére
Akkor az lehet más.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz tomboy0013 #55028 üzenetére
Akkor ez a hétvégi critical update
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
valaki_xy
tag
Megnézem, nekem frissítés előtt és után is az volt a verziószám.
#55027: Csak valami nyelvi támogatás, egy perc alatt felrakta.[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Köszönöm! Akkor ez az, ami pénteken lett elérhető.
-
Integrale
veterán
-
Clemi
veterán
válasz tomboy0013 #55016 üzenetére
Nem akarlak elszomorítani, de szvsz nálad van valami kanyar. Nekem a FB chat csak az első üzenetnél jelez, illetve ha elhagyom az asztali gépen a FB oldalt, illetve nem az van a monitoron az előtérben.
Ehhez kapcsolódik, hogy a telón lévő FB alkalmazásban kikapcsoltam minden értesítést, csak a FB Chat jelez.A Creativ Studio nálam hibátlanul működik, most próbáltam ki direkt.
(L820+Cyan)
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
válasz tomboy0013 #55010 üzenetére
Vagy némítsd el a messengert (action centre-ben [bár ez komplikált] vagy magában az appban válaszd ki hogy némítsa le magát x időre). De ha előtérben van gépen a facebook ablakja, akkor se csipog a teló.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Gery1987
őstag
válasz tomboy0013 #55010 üzenetére
Lődd le a hálózatról a telefont. Ne legye se WiFi se mobil adatkapcsolat mert szinkronizál. Főleg a Messenger.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
btudos
nagyúr
válasz tomboy0013 #54870 üzenetére
Nem is fog szolni rola, az a hatterben kozli a rendszerrel az elvarasait, amit a szerverrol kap informaciokent.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
nagyúr
válasz tomboy0013 #54868 üzenetére
Nincs beallitva olyan Exchange fiok, ami megkoveteli a kodot?
-
consono
nagyúr
válasz tomboy0013 #54016 üzenetére
Nem, nem akarnak eladni belőle...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ryori
senior tag
-
confuser
senior tag
válasz tomboy0013 #53420 üzenetére
Nem olvastál túl figyelmesen. Azzal indítottam, hogy ma délelőtt voltam az MM-ban, és végignyomkodtam az összes kiállított wps telefont (köztük a prestigiot is). Az 520-amat meg még tavaly vettem meg, amikor még sehol sem volt prestigio.
-
hroberto
veterán
válasz tomboy0013 #53420 üzenetére
Azért egy telefon pár perces nyomkodása után nem temetném a telefont. Elképzelhető akár egyedi hiba is.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Gery1987
őstag
válasz tomboy0013 #53402 üzenetére
Állítólag a kisebb méretű testvére sokkal jobbra sikeredett mint a nagyobb. Amiben gyenge a nagy abban a kicsi sokkal jobb...pl kijelző érzékenység, tempó, stb. Én dilemmában vagyok hogy milyen vegyek mert 30-ért vehetek Prestigio 8400 DUO-t vagy 36-ért Telekom listaáron Nokia Lumia 530-at vagy 40-ért Lumia 630-at. A legutolsónál bele kell kalkulálnom a SIM csere díját, mert nem a Telekomnál venném ami így +4.000 asszem de még így is messze lenne a Telekomos 61-től. Előfizetésem van és nem várnék a cseréig azért nézem a független lehetőséget v listaárat. Meg eleve előfizetést tervezek cserélni. És nincs humorom használni a mostanit (S Advance).
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
confuser
senior tag
Most is wp tulaj vagyok, de "csak" egy 520-asom van. Ennél azért előfordul egy-egy komolyabb appból való visszalépésnél, hogy gondolkozik 2-3 mp-et, és/vagy így is kissé darabos a főképernyő animációja.
-
consono
nagyúr
Szerintem messze nem gáz a Prestigio, csak a helyén kell kezelni. Olcsó, két kártyás, HD WP telefon. Szerintem a mindennapokban normálisan használható lehet, ha valaki 635 árban akar nagy képernyőt. Nekem már túl nagy, de ha megjönnek a 4,7"-es snapi 200-asok is, lehet, hogy benevezek egyre. Persze jó kérdés, hogy addig a 735 ára mennyire megy le...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Lall
veterán
válasz tomboy0013 #53093 üzenetére
Bocs, átsiklottam. Akkor lehet tényleg HR kell neki.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Steelers
senior tag
válasz tomboy0013 #53085 üzenetére
Azóta nincs ilyen gond? Kicsit bizonytalan vagyok hogy előtte vagy utána csináltam hr-t,miután töröltem ezt a "csodás" appot! Vagy teljesen le kéne gyalulni a telefont alapra, nem visszaállítani a biztonsági mentést hogy törlődjön minden nyoma? Mert ha igen,akkor így marad!
-
Petroimro
csendes tag
válasz tomboy0013 #49818 üzenetére
A Hang menüpont alatt csak a "Lefelé fordítás némításhoz" kapcsoló van.
Ezen kívül lenne még egy problémám:
Beleraktam a MicroSD kártyámat (Samsung 16GB, class 6). NTFS fájlrendszerre formáztam, a telefon kiírja, hogy Beavatkozás szükséges, rányomok, hogy OK. Elkezdi formázni, majd kiír egy hibát, ami után nem is látja a kártyát.
Van erre valakinek valami ötlete?Köszönöm!
-
hülyegyerek
addikt
válasz tomboy0013 #48082 üzenetére
Szervíz
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
azigazimoris
aktív tag
válasz tomboy0013 #48056 üzenetére
Hirtelen ezt találtam.
http://www.smartnews.hu/2013/09/nsu-for-retail-legfrissebb-gyari-szoftver-egyszeru-telepitesehez/
Telepíted a programot, telefont feldugod. A drótra.... :-)
Aztán követed az utasításokat.Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
tomboy0013
veterán
válasz tomboy0013 #48060 üzenetére
Ja most nézem, hogy ez baromi egyszerű, nem kell leírás Na remélem megoldja a problémám. De ha mégsem akkor már a szervízbe mondom, hogy a recsegő házat is cserélhetik
-
hülyegyerek
addikt
válasz tomboy0013 #48051 üzenetére
Marha egyszerű a dolog : az automatikus időállítás valamiért nem működik, és ezért ír ki hibát minden fiók, meg ezért nem szinkronizál. A jövőbeli leveleidet csak nem tudja letölteni....
Átállítod manuálisra, és minden működni fog.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
azigazimoris
aktív tag
válasz tomboy0013 #48053 üzenetére
Jó lesz. De NSU-val egyszerűbb, ha csak a saját product codehoz tartozó szoftver kell.
[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
viewdetails
addikt
válasz tomboy0013 #48051 üzenetére
Volt ilyen 8.0 alatt és mással is előfordult már. HR és élj tovább. Ha mégsem, Nokia Software Recovery a barátod, ha mindenáron product codeos kell, akkor NSU
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
JamesHun
addikt
válasz tomboy0013 #47511 üzenetére
a két hibának köze van egymáshoz
nekem se akart backupot csinálni a 630 de HR után már ment gond nélkülSeriesX: JamesSHun
-
WestBam
senior tag
válasz tomboy0013 #47503 üzenetére
Nálam is minden rendben megy, ott valami szoftveres baj lesz.
Mondjuk szerintem ne indítsd újra a telefont, az biztos nem oldja meg⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
viewdetails
addikt
PC-re csatol, OneDrive sync feltelepít (ha nem W8.x), fájlokat telefonról PC-re átmásol. Voilá.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
JamesHun
addikt
miért nem kapcsolod ki ideiglenesen az uploadot, ha ettől van tényleg az újraindulás?
SeriesX: JamesSHun
-
BiP
nagyúr
Nem tudom, nálad mi lehet a gond, nálam gond nélkül teszi a dolgát, tölti fel Onedrive a képeket problémamentesen.
-
Воланд
titán
válasz tomboy0013 #47433 üzenetére
nem kell hozza a cyan.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
tomboy0013
veterán
válasz tomboy0013 #47418 üzenetére
Közbe megint újraindult ez a szar képfeltöltés közben már 2-szer is. Nem tudom miért de a WP működési megbízhatósága drasztikusan lecsökkent ahogy jönnek ki az újabb frissítések... Kezdem unni ezt a megbízhatatlan működést, azért vettem WP-t hogy ezt kikerüljem, erre kezd az android butább változatává válni a WP. Alapvető dolgok nem működnek rendesen. A WP7 még képes volt értelmesen működni, a 8 már érezhetően megbízhatatlanabb volt a 8.1-ról meg ne is beszéljünk. Attól félek hiába várunk javulást csak egyre rosszabb és rosszabb lesz a rendszer az újabb frissítésektől. Pozitívum, hogy bluetooth-on már legalább problémamentesen lehet képet küldeni, de hogy az NFC is csak WP-k között jó??? A képernyő kivetítése is használhatatlan de inkább nem is sorolom tovább. Na mindegy már felbosszantott megint a rendszer. 2 és fél év alatt nem idegesített fel feleannyit sem a WP7 mint pár hónap alatt a 8/8.1 páros.
-
Воланд
titán
válasz tomboy0013 #47418 üzenetére
az nfc-s fajlkuldes csak wp-k kozott megy.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
válasz tomboy0013 #45811 üzenetére
Elhiszem, hogy nálad jól üzemelt, de engem néha az őrületbe kergettek az apró hülyeségei, bár fagyni az enyém sem fagyott soha emlékeim szerint. Az egyik legszebb és strapabíróbb WP volt anno, de valamiért nem szeretjük egymást a Samu termékekkel, mindig valami szart fogtam ki belőlük, mára kerülöm emiatt minden terméküket
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
szaki26a
aktív tag
válasz tomboy0013 #45393 üzenetére
Facebook beta és facebook messenger nem is megy már egymás nélkül 8.1 en.
Valakinek van tapasztalata velük, milyen gyorsan jönnek meg üzenetek? -
Melack
veterán
válasz tomboy0013 #45375 üzenetére
Nekem rá kellett bökni a szinkronizálásra appon belül, es jo is lett
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Alexios
veterán
válasz tomboy0013 #45371 üzenetére
talán kicsit gyorsabb lett, de 1520-on még mindig képes megakadni az oldalak közti váltásnál az animáció.. hm, de csak akkor ha swipe-olok, ha rábökök az ikonokra akkor jó. amúgy egész jónak tűnik
[ Szerkesztve ]
-
Rob700
senior tag
Nálam is frissült a Beta, kicsit más lett, de szerintem jobb. Nyavajgott, hogy tegyem fel a Facebook Messengert. Feltettem, de egy forintot nem ér. Nem értesít ha írtak fb-on, a gyári beépített viszont igen... Szóval maradok a beépítettnél...
iPhone 12 128GB Black
-
catroot
veterán
-
Воланд
titán
de ugye a beta van fent?
-
jockas
senior tag
válasz tomboy0013 #44869 üzenetére
Fejlesztői verziónak lett beharangozva. Ami valószínűleg 630-on tökéletesen működik is...de mint tapasztaltad te is és itt sokan mások is, 920-ra ez még eléggé teszt verzió jellegű.
Itt sokan írnak sok mindent...a fele társaság azt írja, hogy végleges (amióta jött már 1-2 frissítés a "végleges" 8.1-re, azért ők is csendesebben hirdetik ezt), a fele társaság meg nem. A régebbi telefonokra még nem érhető el a 8.1. Ez tény.
Lehet csavarni a dolgokat össze meg vissza, ide meg oda...920-ra még nem jött ki a 8.1. Akárhogy nézem 8.0-val naprakész a telefonom...
Nem változtat a dolgon az, hogy majdnem kész a végleges. Egy RCx verziójú Windows is majdnem RTM, mégsem rakják fel sehol sem termelési környezetben pont azért, mert nem RTM.
Az már te sarad, ha a saját hibádból kifolyólag nem tudod használni a telefonodat egy fejlesztői WP8.1-el.Nagyon remélem, hogy a végleges WP8.1-nél nem lesznek jelen ezek a problémák, mert ugyanúgy 920-asom van nekem is!
-
Boonen007
őstag
válasz tomboy0013 #44881 üzenetére
En semmi gondot nem tapasztalok 920on.
-
kezman
őstag
válasz tomboy0013 #44881 üzenetére
HR-t neki, speciel én minden frissítés után Hard Resetelem, csak egy tipp
Sungoo: Aktiváld a Preview for Developers oldalad!
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
BiP
nagyúr
Többen is írták, hogy már végleges, meg rtm meg kutyafüle, mi meg nem győztük cáfolni.
Rossz hsz-eket olvastál el
Persze ez mondjuk nem oldja meg a problémát, ez igaz. De újabb tapasztalat, hogy a fórumon nem szabad mindent elhinni. -
pzstm
titán
válasz tomboy0013 #44873 üzenetére
nem.
Dev prev hétfő óta frissebb buildel játszik mint a forgalomban lévő 630
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Alexios
veterán
a 630 kereskedelmi forgalomban kapható, szóval azért azt mondani hogy a 8.1 nem végleges meredek
-
jockas
senior tag
válasz tomboy0013 #44850 üzenetére
Akinek a munkájának központi része egy telefon vagy számítógép, az általában nem rak fel fejlesztői vagy beta/alpha/teszt verziókat...
Rakd vissza a stabil, megbízható 8.0-át és megoldva minden problémád!
-
polonic
félisten
válasz tomboy0013 #44568 üzenetére
Nekem tegnap egy újraindulást produkált, amikor megnyitottam egy emailt rajta, olvastam az első felét, közben semmihez sem nyúltam hozzá, tehát nyugalmi állapotban volt a készülék, erre restart.
-
btudos
nagyúr
válasz tomboy0013 #44572 üzenetére
Árnyalnám a képet azzal, hogy nálam még jobb lett az üzemidő, mint az előző frissítés után.
Szóval nem annyira egyértelmű, hogy ez a MS sara, plusz amíg nem kapunk fw-t a 8.1-hez, addig bármilyen probléma jöhet, egyáltalán nem biztos, hogy a MS miatt van. Nézd meg mit hozott össze a Samsung a GDR3 óta, örülj, hogy csak ennyi bajod van.
[ Szerkesztve ]
-
CyberPunk666
senior tag
válasz tomboy0013 #44572 üzenetére
Ameddig ki nem adják, addig semmi sem elcseszés, csak következő állapot.
-
hülyegyerek
addikt
Így jár, aki türelmetlen.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
csabi94
őstag
Tényleg kezdem androidon érezni magam én is, csak a felület nem olyan, és gyorsabban csinálja a hülyeségeket.
-
törölt tag
válasz tomboy0013 #44238 üzenetére
én hiába várok és hiába nyomok rá egymás után 30x, akkor sem töröl semmit
-
waces
aktív tag
válasz tomboy0013 #43904 üzenetére
nem. os frissitessel, mivel ms fejlesztes es nem nokia
Every living creature on earth dies alone.
-
Blyan
félisten
válasz tomboy0013 #43904 üzenetére
Mert a 630-on nincs cyan?. 😃
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
válasz tomboy0013 #43406 üzenetére
nokias.
-
meszike91
senior tag
-
veterán
válasz tomboy0013 #43261 üzenetére
Mivel eleg nehez (lehetetlen) beloni pontosan a kapacitast, a rendszer pedig a feszultsegertek alapjan irja ki, hogy hany %-on all a telefon.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
kezman
őstag
Hát nem tudom, nem kísérleteztem még de alkalom adtán kipróbálom, hajnal 2-kor megyek dolgozni, holnap este 20.00-ig, ilyenkor sose bízom a véletlenre, már csak az ébresztő miatt sem, lefekvéskor megy töltőre, ébredésig 100-ra tölti, így kibírja biztosan a holnapi napot
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez a sima 8.0-nál is így volt, sőt a nejem Lumia 610-én is ilyen.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
savoo
addikt
válasz tomboy0013 #43256 üzenetére
internet
-
dejaris
addikt
válasz tomboy0013 #42588 üzenetére
Egyebkent HR-t neki es akkor lehet, hogy lesz.
-
dejaris
addikt
válasz tomboy0013 #42585 üzenetére
Youtube
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Óra topik
- Dark Souls sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...