Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
A lumia 520-szal van valakinek tapasztalata? Meddig bírja az aksija?
-
CyberPunk666
senior tag
Nem szólók le senkit, mert tudom, hogy mindenkinek mások az igényei, de a hangerő beállításán/elnémításán kívül mire jó a sokféle profil?
Otthon más háttér és színek, a munkahelyen más csengőhang? Ezek tényleg fontosak?
Mint mondtam ez nem leszólás, nem vagyunk egyformák, de akkor sem igazán értem ennek a lényegét. Beállítom a hangerőt a helyzettől függően, és ennyi... -
CyberPunk666
senior tag
Asztali win8 alatt is gond van a facebook üzenetekkel. De hozzá kell tennem, hogy aránylag ritkán, és kb 5 percet késnek ilyenkor az üzenetek (ami egy chatelést már megakadályoz), talán 1-2 alkalommal volt nagyobb, de akkor a böngészőben sem ment normálisan.
Viszont az esetek 95%-ában meg jól megy. Az e-mail meg egyszerre jelez a gmail üzenetjelzőjével.
Amúgy panaszt is tettem valamelyik nap a vodánál arra, hogy az eladók enyhén szólva is képzetlenek és részrehajlóak.
a párom volt benn az egyik üzletben érdeklődni, hogy kapható-e már, és ott megpróbálták lebeszélni: "Azért rossz, mert nem andorid van rajta" szöveggel. Azért ez nem hiszem, hogy normális hozzáállás. Nyilván nem egy samsung s3, de a kettő között ÖTSZÖRÖS árkülönbség van, az olcsó andoridok meg nem éppen a felhasználói élményről híresek. Árkategóriájában pedig kimondottan jó az L520.
Ha ott lettem volna, mondtam volna az ügyintézőnek, hogy igen tudom, azért veszem, mert nem andorid. -
CyberPunk666
senior tag
Csengés és rezgés. Megfejtettem a működést. Szóval rezeg és cseng is, de FELVÁLTVA. először elkezd rezegni, majd utána cseng, és amint a csengőhang végére ért, akkor rezeg és kezdi elölről a csengőhangot.
Ez hosszú csengőhang esetén, úgy tűnhet, mintha nem rezegne. Elég hülye megoldás, de szerencsére én mindig rezgőn tartom évek óta a telefonom, engem nem érint, de akkor már értjük miért van ez a sok ellentétes tapasztalat.
(lumia 520-on tesztelve)
-
CyberPunk666
senior tag
-
CyberPunk666
senior tag
válasz mukibuci #17783 üzenetére
Mondjuk ez az 520 elég gyengén rezeg, ami nagy baj, mert én mindig lenémítva használom a telefonokat. De lehet rá kell szoknom a csengés ki/be kapcsolgatására.
Szerencsére eddig kevés a negatív dolog, de ez is egy közülük. A másik, hogy remélem lesz olyan hátlap, amibe madzagot is lehet fűzni...
A képernyő high érzékenységen, meg közelítésre már működésbe lép. ^^ Biztos hasznos lesz majd kesztyűben, de most inkább zavaró volt, hogy végignyomtam a fél képernyőt, mert túl közel vittem hozzá az ujjam
-
CyberPunk666
senior tag
Üzenetírásnál lehet valahonnan leszedni magyar szókészletet, hogy azokat is felajánlja gépelés közben? Vagy esetleg ez majd várható magyarul egy későbbi frissítésben? Meg tanítani, hogy lehet?
-
CyberPunk666
senior tag
válasz enginev3.0 #17851 üzenetére
wp8-ról van szó, L520-am van.
nekem be van pipálva, de nem ajánlja fel a szavakat, csak az angolnál, az angolt kikapcsoltam..
De közben a magyar helyesírás ellenőrző meg megy, aláhúzza a hibákat.
nincsenek ott a fear, hear ... stb szavak magyarul. Ha az angol van bekapcsolva, akkor meg igen.
[ Szerkesztve ]
-
CyberPunk666
senior tag
válasz dejaris #17854 üzenetére
a billentyűzet magyar, a bajom, hogy gépelés közben a szavakat nem ajánlja fel.
Van benne angol és magyar is, de csak az angol működik (ha kikapcsolom az angolt, akkor sem megy a magyar).
sikerült megcsinálni, de csak az angol törlésével. Ameddig van angol, addig az felülbírálja a magyart, minden beállítás ellenére ^^
[ Szerkesztve ]
-
CyberPunk666
senior tag
Na leszedtem az angolt, és visszaraktam és most működik mindkettő (mindkettő kell nekem ugyanis).
Sőt még együtt is megy és érzékeli milyen nyelven írok és az alapján ajánlja, fasza. Nem tudom miért csinálta, de a lényeg, hogy jó.Háttér lol, minek? A sírók nagyrésze azért sír, mert microsoft és nem azért mert tényleg hiányzik a háttér... Ha lehetne se tennék mögé semmit, a fekete pont ideális.
inkább a valódi hibákat kellene javítani.
[ Szerkesztve ]
-
CyberPunk666
senior tag
válasz Psychonaut #17898 üzenetére
Szerintem az erőforrások brutálisan komoly beosztása és végletekig optimalizálás az ami miatt az ms ennyire lassú, szóval nem venném biztosra, hogy egy ilyen triviális lenne.
Úgy, mint andoridon, úgy igen, de én kinézem az MSből, hogy matematikusokkal új képmozgatási technológiákat dolgoznak ki, hogy nehogy akadjon. A rendszert jelenleg is az adja el, hogy nem akad soha, és gyors. A csempe is jó, de ha akadna, semmit nem érnének vele. Ebből nem engedhetnek. ezt ők is tudják (pontosan az üzletpolitika miatt).
Ha megoldanák az üzenetek stabil működését, minden érkezne amikor kell, na akkor kezdene el száguldani felfele a részesedés. Több olyan ismerősöm van aki emiatt nem vált, mint akinek egyáltalán wp-s telefonja van! Pedig utóbbiból is vannak azért páran.
Ez az egyik legnépszerűbb dolog az okostelefonokon, platformtól függetlenül, hogy kvázi ingyen chatelsz bárhonnan. Ezt muszáj lesz stabilan tudnia, ha 10% fölé akarnak menni valaha. Ha pedig megoldják, akkor még csomó reklámköltség lesz, hogy kiűzzék az agyakból a "wpn nem jönnek időben az üzenetek" dolgot.
Egyértelműen messze a legégetőbb probléma, köröket ver még a hangerőmizériára is. Mondom ezt úgy, hogy én nem használom, mert akikkel én kommunikálok telefonon, azokkal vagy telefonálok, vagy smst küldök. szóval én ennek tudatában váltottam wp-re, mert nekem ez nem gond. Az e-mailek jelzésével meg nincs gond, cserébe nem szaggat semmi, amit 13k-ért -amennyibe került nekem a L520-, semmi más nem tudott volna megközelíteni sem.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz Psychonaut #17900 üzenetére
Nem is ellentmondani akartam neked, csak simán kifejtettem a véleményem a témával kapcsolatban. Semmi gond nincs azzal, ha van átfedés a véleményünkben.
A háttérkép meg olyan dolog, hogy a rendszer felépítése a legkevésbé sem kéri, mert nincs hova. Nekem a listák alatt ne legyen kép, a csempék alatt meg nincs értelme. Nem értem azokat akiknek nem elég a lockscreen. Én belátom, hogy minden embernek mások az igényei, de egyszerűen totál ellentmond minden praktikus indoknak, hogy legyen háttér a menüben.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz andris811 #17926 üzenetére
kikapcsolásos: ez nem mobilOS függő dolog, hanem szolgáltató, mert ha ki van kapcsolva a mobil, akkor eleve meg sem érkezik a hívás, amire reagálhatna...
Foglaltságra viszont van, be lehet állítani a hívásvárakoztatást, és elutasító sms-ek közé beírod, amit akarsz, majd ha hív, akkor rányomsz, szerintem az sem kizárt, hogy van ezt automatizáló app is.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz antoniocoimb #18269 üzenetére
Te képes voltál ezért létrehozni egy blogot? ^^
Kicsit túl komolyan veszed ezt az egészet.
-
CyberPunk666
senior tag
A facebook chatet csak mostanában kezdtem használni a lumia 520-amon.
Eddig minden hozzászólás megjött kb 4-5 másodpercen belül. Ezt mások is írták, hogy van akinek jó, van akinek nem.
Viszont egységesen mindenki hibának rótta fel, hogy ha gépen be van jelentkezve fb-re, akkor nem jelez a telefon.
Most az előbb írtak nekem fb-n, meg van nyitva a gépen, és megjött a telefonra is, SŐT, amikor elolvastam a telefonon (az üzenetek menüben, nem a weblapon, vagy fb appban!), akkor a pc-n is olvasottnak nyilvánította.történt valami frissítés, vagy ez ilyen valakinek megy, valakinek nem dolog?
-
CyberPunk666
senior tag
outlook.com-ra felvettem a naptárba egy "előfizetéses" naptárat (feliratkoztam egyre)
Erre nem kínál manuális frissítő gombot, mennyi időnként frissül magától?
-
CyberPunk666
senior tag
válasz Rage47 #18691 üzenetére
Igen, így van...
Amúgy elég gyorsan és ügyesen tanul, mert még a szokásos melléütéseimet is azonnal érzékeli és a jót rakja be.
A kis és nagy kezdőbetű az igen, néha gond, de egyszer kell beírni és onnantól tudja. Az automatikus javítás meg nem kell. az majd akkor lesz jó, ha már fel van töltve sok szóval a gép.
[ Szerkesztve ]
-
-
CyberPunk666
senior tag
Amúgy viccet félretéve, egy olyan értesítés lenne NEKEM a legjobb, ami csak az első üzenetet jelzi, illetve, akkor jelet, ha legalább 10 perc eltelt a legutóbbi óta.
Amikor ilyen hármasával jelez dolgok vannak, az ugyanúgy túlzás.
-
CyberPunk666
senior tag
Szerintem jó telefon.
Nálam csak az újraindulás dolog jelentkezett eddig, de azt is megfigyeltem, hogy mindig netezés közben, és mindig ugyanazon az oldalon történik (de nem mindig), szerintem ott lesz valami ie bug, ami ezt okozza. Ezen kívül se alkalmazásból nem lépett ki, se nem indult újra máshonnan.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz likeaRAINBOW #19061 üzenetére
a karakterkészletet állítsd egyszerűre.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz likeaRAINBOW #19063 üzenetére
Vannak benne ékezetek csak mondjuk nem lehet választani, hogy balra vagy jobbra dőljön az ékezet. De a csökkentett is teljes értékű magyarok számára.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz likeaRAINBOW #19066 üzenetére
nekem a hálózat+ menüben van (520) le kell görgetni.
de nézz körül mindenféle üzenetbeállítások és hasonló helyeken.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz daniel909 #20721 üzenetére
Még azt sem igazolom vissza, akit ismerek, de leszarom a dolgait. Van vagy 30 függő bejelölésem, amit nem fogok visszaigazolni. Mert minek? Nem érdekel. Meg aki spammel azt vagy törlöm, vagy letiltom a falamról. Szóval ilyen napi 10 kiskutya sincsen.
Szerintem sokkal nagyobb bunkóság, hogy teleszemeteli a hírfolyamomat az ilyen szarjaival.
-
CyberPunk666
senior tag
elvileg amit usb-vel töltesz, ott mindennek 5V 0.8A (max) kell legyen. Pontosan ez a lényeg a szabványosított töltőnek.
Valami olcsósított szar megoldás lesz a ludas. Bár nem értem melyik gyártó lenne olyan hülye, hogy nem készíti fel a készüléket a maximális névleges értékre. Vagy valami szándékos kibaszást raktak bele az adatvonalon, hogy ne használj más töltőt és így játsszák ki az EU-s szabályozást.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz rgeorge #20745 üzenetére
Egyik telefontöltőnek sincs földelése legjobb tudomásom szerint. Nullája pedig mindnek van.
Mivel ma már nagyon régóta tilos földelés nélküli konnektort felszerelni esetleg azokkal a kor lehet a probléma, és nem a földelés léte/nem léte.
Ráadásul az a földelés "védőföld" és életvédelmi célokat szolgál, jó esetben nem is szabad rajta áramnak folynia.
[ Szerkesztve ]
-
CyberPunk666
senior tag
válasz Set-Comment™ #20754 üzenetére
Hivatalosan csak oda lehet beszerelni, ahol régit cserélnek, és nincs behúzva (hogy ne tévessze meg azt, aki védőfölddel ellátott készüléket akar üzemeltetni onnan). Újonnan mindegyikbe kötelező (lenne).
-
CyberPunk666
senior tag
Most elkezdtem használni a telefon zenelejátszóját és nem tudok rájönni, hogyan tudok egyéni listát összeállítani rajta. Valaki mondja már meg, hogy az alap zenelejátszóval ez hogyan lehetséges...
-
CyberPunk666
senior tag
válasz nicu71 #21026 üzenetére
hm? nem adtam fel hirdetést a wpre..
Szerintem összekeversz valakivel.
Imádom a telefont, nekem a facebook nem fontos, így a hiányosságai sem zavarnak. De most elkezdtem volna használni a zene appot, és ezzel a résszel nem vagyok maradéktalanul elégedett. Nem kell nekem eq meg ilyenek. De a listák és számok kezelése nem a legjobb.
-
CyberPunk666
senior tag
Nokia viccelődik a facebookon:
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen