- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
WestBam #82620 üzenetére
én egyszer kipróbáltam, hogy mi van, ha úgy használom, mint régen a butatelefont (thát csak akkor nyomkodom, ha muszáj). 930 8.1-en elment 4 napot, wifi, mobilnet, stb végig bekapcsolva.
persze arra van, hogy használjam, szóval ez igazából mindegy is.
munkahelyen is, otthon is qi töltő várja.
-
sunpower
tag
válasz
WestBam #82614 üzenetére
Én is használok sokmindent, de ha nem kell, akkor a felesleges dolgokat (wifi, GPS) kikapcsolom, mert minek merítse feleslegesen az akksit....
Már olyat is kerestem neten, hogy esetleg egy nagyobb akksi, meg persze hozzá való fedlap hátra, de nem találtam. (Lehet hogy ez már erős, de ha van, miért ne?) -
jksx
senior tag
-
tibike8
őstag
válasz
WestBam #82051 üzenetére
Na ez a hangosodó ébresztő hang valóban jó lenne. Még a droid időszakban szoktam ezt meg. Itt meg átszerkesztettem jobb híján a csengőhangomat hangosodóra és ott vagyok ahol a part szakad, bár ez nem túl elegáns
Annál kellemetlenebb tapasztalatom, hogy nálam a 420 óta akkor is ébreszt amikor nem kellene. 4:30-kor szoktam kelni, ha megyek dolgozni és előre ugye be van lőve az ébresztés és csak ki/be kell kapcsolnom este. Na most az elmúlt 2 reggel is ébresztett kikapcsolt ébresztő mellett... Két ilyen ébresztés van nekem belőve és fura hogy a másik időpontban nem riaszt, csak az egyiknél. Töröltem és megint beállítottam - hátha segít. -
-
válasz
WestBam #81046 üzenetére
http://www.riseupgames.com/proshot/ az oldala, de ebből látszik, hogy
1., alkalmazáson belül is kellhet vásárolni, bizonyos funkciók feloldására (lsd Áruházban leírtak)
2., Durván sokat tud, most látom, hogy van olyan rész amiről nem is tudtam, majd meg kell nézni.
3., a WP-s rész a leg'funkciószegényebb, de ez mindig így van. -
válasz
WestBam #81044 üzenetére
8.1 alatt a ProShot-ot használom . Van benne HDR stb... bár nem emiatt, hanem a jobb kezelőfelülete miatt használom akkor amikor van idő manual-ban fotózgatni. Szerintem ez a legjobb Windows-ra, ha valaki kinőtte már a gyári fényképezőt vagy szeretné kinőni... akkor is...
-
Medical
aktív tag
válasz
WestBam #81033 üzenetére
Köszi.
Igazad van! Letöltöttem az ingyenes verziót, valóban nem az igazi felvételek.A gyári kamerával jobbat készítek!
Felesleges mobilra HD felvételre alkalmas appot készíteni. Ha jó HD fotókat akarunk készíteni, ahogy írod is állvány, vagy támasztás szükséges! A telefon mellé, külön batyut is hordhatnánk!
-
törölt tag
válasz
WestBam #81009 üzenetére
Volt régen klassz MS által gyártott YT app, csak a Google töröltette. Ami nem szép, de hát előtte az MS sem bánt kesztyűs kézzel velük. (Scroogle reklámkampány például)
Tubecast, mytube és hasonló 3rd party appok jók és a létezésük még nem érte el a Google ingerküszöbét. -
starr
őstag
válasz
WestBam #80357 üzenetére
A 318-on legalább lementéskor nem rontja már el a HDR képeket, utólag mind módosítható.
A Onedrive feltöltés a W10 megjelenése óta nem megbízható, ezért áttértem más hasonlóra.
Most, hogy a 318-nál sok mindent kijavítottak, leteszteltem ezt is, de továbbra sem ok.
Reményt adhat, hogy állítólag frissült a Onedrive (még nem kaptuk meg), és többek között ezt is javították. -
Partyface007
őstag
-
Partyface007
őstag
válasz
WestBam #62446 üzenetére
valószínűleg már feleslegesen tetted
w10-ig nem hiszem hogy lesz már újabb pfd-s build
amúgy ha beregeltél akkor fel kell installálni a telefonra a preview for developer programot és ott bejelntkezni és engedélyezni hogy frissülhessen pfd-re a telefon
az új program a windows insider lesz amúgy....
-
-
Dzsosy
senior tag
válasz
WestBam #44759 üzenetére
Nem flamelek, csupán egyszerűen nincs értelme annak amit csináltál és írtál (mármint ennek a pixeles összehasonlításnak).
(#44742) jockas
80000 Ft volt januárban telenornál előfizuval. Ennyiért nem nagyon volt független (plusz utólag kiderült, hogy a telenor is függetleneket árul).
-
Dzsosy
senior tag
válasz
WestBam #44721 üzenetére
Most komolyan a 820 pixelességét hasonlítod a 920-éhoz. Az nem zavar, hogy vagy 100 ppi különbség van a két telefon pixelsűrűsége között?
Ez nem azon múlik, hogy milyen technológiájú a kijelző, hanem felbontás plusz méret (és bizony a 820 felbontása távol van az 920-tól, míg a méret elég hasonló)..
A szaturáltsághoz meg csak annyit, hogy Lumiákon lehet állítani az amoled kijelzőjén is a színeket, így ha valaki fakóbban szereti, az is megteheti és a fekete akkor is fekete marad. (azt viszont aláírom, hogy a fehér fehérebb ips-en, viszont én inkább a feketét preferálom és jobban szeretem ha a fehér sem vakító fehér, de ez már szubjektív dolog).
Clearblack-kel meg felesleges dobálózni, mert mindegyik Lumia az, akár amoled, akár ips vagy épp sima lcd.De már rengetegszer lejátszottuk itt is az amoled vs ips bohózatot. Mindegyiknek van előnye-hátránya. Kinek mi a szempont, a szerint választ.
Amúgy amikor én vettem a telóm a telenornál, a 925 még olcsóbb is volt, mint a kifutó 920..
-
SsPL711
őstag
válasz
WestBam #44721 üzenetére
Ugyan olyan felbontású/méretű IPS vs AMOLED kijelzőn, szerencsésebb lett volna a demonstráció, összehasonlítás, szerintem. Fix fényerőn.
De gondolom a lehetőségek adottak voltak, én se tudnék előhalászni a semmiből két azonos méretű, felbontású kijelzővel rendelkező IPS-t és AMOLED-et.De, továbbra is tartom, hogy így nem reális az összehasonlítás.
-
Statikus
senior tag
válasz
WestBam #44650 üzenetére
Eddig nekem is tökéletesen futott a wifi-s feltöltés, automatikusan.
Ma is felnyomott pár képet magától.Tegnap volt bajom, nap közben csináltam sok képet, hazaérvén wifire kapcsolódva órákkal később láttam, hogy nincs feltöltve semmi... nyomkodtam, nem sikerült 10-nél többet egy huzamra feltölteni. Ma sem...
Félreértettél, nálam nincs olyan menüpont, hogy képernyőzárkor aktív legyen a wifi, viszont abban biztos vagyok, hogy aktív
WP8.1 prevdev naprakész frissítésekkel
-
Levwi
aktív tag
válasz
WestBam #43373 üzenetére
Köszi 920 lesz, mert belegondolva ott van a pureview is ami még mellette szól igaz nem ugyanaz mint az 1020-nál vagy a 808-nál de azért képeket is csak jobbakat csinál mint a 820 meg a gorilla glass se utolsó szempont.
Egyedül az bánt hogy a hátlapot nem lehet cserélni, de majd megpróbálok valami értelmes színűt találni és nem lesz gond vele -
Clemi
veterán
válasz
WestBam #42651 üzenetére
Próbáld ezt a programot nekem bejövős.
-
Xantomas
őstag
válasz
WestBam #27509 üzenetére
920-at akartam venni, mert nagyon betalált nálam a l800 formája. Kipróbáltam, kézbe fogtam mindet (520, 620, 625, 820, 920, 925). Szép volt a 925-920 páros, de a lapátkezemben is kényelmetlen volt a használata. Egyszerűen már nem az a méret, ami egykezes. Formára, kényelemre a 620 a befutó, azt a legkényelmesebb fogni, használni, tényleg kezbesimul, úgy ahogy kell egy telefonnak. De gyenge vas, főként keves memoria, igy maradt a 820, mint egyetlen értelmes alternatíva.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
WestBam #27509 üzenetére
Üdv!
Nálunk van egy 920 és 820 is, szerintem a 920 a jobb választás. A memória bőven elég átlag usernek, ha nem férsz el a sok családi fotótól elmented skydrivera és telefonról letörlöd. Az optikai képstabilizátor hasznos, és mivel említetted hogy szimpatizálsz a nokiás fotós progikkal is, 920-ra jön minden, 820-ra ha szeretnéd őket akkor fel kell 'trükközni'.
Előlapi kamera is jobb, valamint a képernyő felbontás.
Hirtelen most ennyi. -
daniel909
addikt
válasz
WestBam #27498 üzenetére
ha kellenek a Nokiás extra alkalmazások, fícsörök akkor 920.
ha nem kellenek ezek az extrák akkor ativ s, 8x.ajánlott az 1gb RAM, mert az 512-es telefonok állandoan ujratöltik a háttérbe rakott appokat, ezzel lassabb és macerásabb a működésük. egyébként egyes játékok kifejezetten 1GB rammal szerelt mobilokhoz érhetők el. már ha ez szempont egyáltalán.
szerintem bőven megéri a kis felárat az 1gb ram. főleg, hogy 60-ért utánad dobják az ativ s-t hivatalos garival..[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest