- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Az hogyan lehetséges, hogy egy bizonyos oldal egy bizonyos telefonon nem jön be?
Próbálom megnyitni az inbox.com oldalt, a kezdőlap bejön, de az email login oldal nem. 3 böngészővel próbáltam de semmi . Másik telefonon azonnal bejön... Ilyenkor mi van?Köszi
-
törölt tag
válasz Pttypang #59147 üzenetére
nem kell restart, "egyszercsak" jó lesz. 2 hónapja küzdök egyébként a poblémával, szolgáltatónál már többször jeleztem, az utolsó alkalommal az volt a válasz, hogy náluk minden rendben van. a gond csak az, hogy 2 telefon van használatban (enyém és feleségemé), és mindkettővel előfordul (de nem egy időben). szóval jó lenne valahogy kizárni, hogy a telefonokkal lehet a gond vagy a szolgáltatót zaklassam tovább
-
törölt tag
sziasztok,
találkozott már valaki olyan hibával, hogy van térerő a telefonon, de sem hívni nem lehet (a hívott szám nem elérhető) sem hívást indítani? telefon vagy szolgáltató hiba lehet?
üdv, N.
szerk.: boldog karácsonyt mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #49483 üzenetére
Köszi a tippet, bejött reggel pin kód kéréssel fogadott a telefon és az üdvözléssel a sikeres frissítésről.
-
törölt tag
625 1 órája fogaskerekezik a gdr1 -el, ez normalis? Érdemes még várni? Ha nem, akkor mi a teendő?
Szerk.: várok, de akkor ez már reggelig így marad mert leragad a szemem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valkinek van ötlete, hogy mitől lehet az, hogy 625 -ön 2 napja nem megy a whatsapp arra hivatkozva, hogy "background data restricted"? Be van állítva a telefonon egy havi 200Mb -os limit, ami már elfogyott, de eddig ugyanezzel a beállítással minden gond nélkül ment, wifi -n sem hajlandó, és a 925 -ön ugyanezekkel a beállításokkal hibátlan programot már próbáltam újratelepíteni
-
törölt tag
válasz #35104512 #47686 üzenetére
na most azt mondja a microsoft support, hogy változtassam meg először a számlázási címemet, majd csak utána fogok tudni régiót váltani. ez valóban így van? csak mert az xbox profilt kivéve mindenhol usa a régió, és eddig sehol nem volt gond, hogy a számlázási cím az magyar
-
törölt tag
na hátha erre valaki tudja a választ vagy járt már így
Az Xbox LIVE-fiók áthelyezését szeretném végrehajtani, de folyamatosan ez a hibaüzenet:
"Most probléma adódott az áthelyezéssel. Ellenőrizze ezen a lapon, hogy működik-e az Ön esetében: Régióváltás támogatási lapja. Ha igen, próbálkozzon később. " - ez mi ez?
-
törölt tag
-
törölt tag
Nemrég volt téma a zenelejátszó pattogása 8.1 alatt. Nekem kb 3-4 hónapja van meg a 925 de most próbáltam ki először headset -el és van én vagyok süket vagy nem tudom de full hangerőn sincs semmi pattogás vagy bármiféle zaj.. Nem mellesleg szerintem teljesen jól szól a gyári headset
-
törölt tag
van egy magyar bankkártyám ami eddig be volt állítva fizetési módként, azonban jelenleg usa a telefon régiója és nyelve, így eltűnt a pénztárcából, a web -en azonban ott van. hogy tudom ezt most visszavarázsolni a telefonra?
-
törölt tag
talán egyszer már kérdeztem, de nem nagyon volt válasz, azóta hátha
használ valaki ilyesmi "skin" -t a telefonján? mennyire strapabíróak ezek, nyomtalanul el tudom majd vajon távolítani? -
törölt tag
válasz this is life #45620 üzenetére
920 ips és van glance
-
törölt tag
az a jó ebben a topic -ban, hogy ha 2-3 hétig nem tudom olvasni, tudom, hogy akkor sem maradtam le semmiről, mert biztos, hogy az akksi és a merülés, és a kinek mennyi százalék óránként volt a téma
szerintem használjátok már a telefonokat arra amire való, aztán ha lemerül töltsétek fel -
törölt tag
Hogy ha 6 -án van számlazárásom, akkor a Data Sense -ben mit állítsak be, 6 -ot vagy 7 -et fordulónapnak?
-
törölt tag
válasz tomboy0013 #44238 üzenetére
én hiába várok és hiába nyomok rá egymás után 30x, akkor sem töröl semmit
-
törölt tag
van valami mód az ideiglenes fájlok törlésére a HR -en kívül?
-
törölt tag
válasz xperiasigi #43691 üzenetére
ez alapján könnyedén fel tudod rakni, de a többi kérdést passzolom
-
törölt tag
válasz moleculez #43669 üzenetére
szerintem nagyon messze lesz, de ezt a frissítési lázat én soha nem értettem, ha a jelenlegi rendszerrel teljesen jól működik a telefon (vagyis az én igényeimnek megfelel, hiszem ezért vettem az adott készüléket), akkor hol érdekel engem, hogy a 2 év múlva megjelenő frissítés megy e majd rajta vagy nem
a kérdés költői, és szigorúan saját vélemény, én totálisan lesz@rom, hogy lehet majd 1-2 év múlva frissíteni vagy nem, nekem jó a jelenlegi rendszer, nálam ez soha nem volt szempont telefon vásárláskor[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #43381 üzenetére
ez alapján próbáld
-
törölt tag
válasz xperiasigi #43365 üzenetére
még egy a 925 -re, 8.1 pedig szerintem leghamarabb nyár vége
-
törölt tag
válasz Vadászmenyét #43361 üzenetére
akkor a marad a rövid csengőhang használata
-
törölt tag
ha már szóba került az alkalmazás vásárlás... én tegnap adtam meg a bankkártyám adatait első alkalommal, azonnal le is vont 230Ft -ot valamire (ez nem is érdekes, gondolom valami ellenőrzés miatt volt, lehet csak zárolták), aztán vettem egy alkalmazást 500Ft -ért, amiről már nem jött sms, most beléptem a netbankba és ott sem látok semmi ilyesmit, az alkalmazás viszont rendesen lejött. ilyenkor mi van? később fogják levonni a pénzt a számlámról de hogyhogy nem azonnal
-
törölt tag
pdf olvasóra és olyanra keresek megoldást amivel dokumentumot lehet szkennelni majd pdf -be elmenteni, lehet ingyenes vagy fizetős is, köszi
-
törölt tag
időjárás előrejelzésre kinek mi vált be legjobban? mindegy, hogy ingyenes vagy fizetős, de ezzel a bing időjárással nem nagyon vagyok elégedett, napok óta felhős idő van nálunk szerinte, ennek ellenére ma is verőfényes napsütés volt nulla felhővel az égen
-
törölt tag
elolvasva az elmúlt 2 nap termését én továbbra is azt mondom, hogy megvárom a hivatalos 8.1 -et, nevezzük ezt a dp -t bárminek, és ha ugyanilyen lesz mint ez, akkor marad a 8.0
-
törölt tag
válasz x1port #38327 üzenetére
"A Preview for developers programban való részvétellel elkötelezzük magunkat egy egyirányú haladásra és nincs lehetőség „visszaállni” régebbi verzióra, ha valami miatt nem tetszene az új. Egy példán érzékeltetve, hogy ez mit jelent. Ha én, mint a Preview for developers program résztvevője, felrakom a Preview for developers alkalmazás segítségével a Windows Phone 8.1-et a jövő héten (ahelyett, hogy várnék még pár hetet, hónapot a mindenki által elérhető verzióig), akkor utána már nem lesz lehetőségem arra, hogy később visszaálljak Windows Phone 8-ra. Ezt azért célszerű szem előtt tartani, mielőtt az ember belevág a Preview for developers programba."
szerk.: jut eszembe, hangerővel mi a helyzet? lehet külön állítani?
(#38336) westcoastog: nem néztem utána, hogy van e valami trükkje, én azért megvárom a "hivatalos" változatot
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
tegnapi látogatásom óta több mint 300 új hsz, azt hiszem megérkezett a 8.1
-
törölt tag
k&h mobilbank nincs wp -re vagy csak én nem találom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- DIGI kábel TV
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest