Hirdetés
- A Samsung bemutatta a Galaxy XCover 7-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ennek ennyi a havidíja slussz-passz, vagy még küldött SMS-enként is számláz?
Külföldön, roamingoláskor is működik-e?
szerk: egészen konkrétan motoros túrára mennék 10 napra Erdélybe, nap közben kikapcsolt telefonnal, aztán néha lekérdezném az SMS-eimet (értesítőket), az "arra érdemeseket" meg esténként felhívná,.[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
pushalias
addikt
Ahogyan azt (#44931) btudos írta, nem csak mér, hanem pl. adattömörít is. Nem véletlen, hogy a DataSense nem automatikusan része a WP-nek, hanem szolgáltatófüggőenaz egész benne van, csak egy része van benne, vagy nincs benne. Pontosabb részeleteket a MS és a szolgáltatók tudnának elárulni.
-
arm1n_
csendes tag
egy fapadost használtam eddig (epub reader), több frissítés is kiadtak rá, de ahogy néztem sokat fogyaszt, kipróbáltam a mohoo-t, mivel több mint 2500at értékelték, de az aksival is mohón bánik nem értem, hogy egy ebook olvasó miért fogyaszt ennyit, a pdf readerekkel egyetemben (adobe es ms is eléggé húzza az aksit).
-
-
mbale
tag
Hadd ne írjak most egy 200 oldalas listát, de csak pár példa: facebook, snapchat, whatsapp, skype (lol), foodpanda, foursquare, idokep, wolframalpha, my study life, evernote, steam chat.
Persze vannak pozitív kivételek is úgymint mytube, readit, disqus stb.ui: és most légyszíves kössél bele egyesével mindegyikbe, mi nem tetszik és hogy miért nem egy másik cég termékét használom, meg különben is worksforme(r).
Zag Zag
-
daninet
veterán
erős a jó térképektől, mint iGo-nál a TopMap kelet európára.
buta mint a föld, mert a végső célon kívül semmit nem lehet neki beírni, köztes pont pl nem létezik, ezzel számomra használhatatlan navigációraMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
alevan
őstag
Nyugi, a Deezer faszsága.
Nekem pl a webfelület kiakasztja a notebookom, IE11 és Chrome alatt is lefagy. És ez a probléma az utóbbi napokban jelentkezett...
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Воланд
titán
-
flesh
aktív tag
Dokkolóba rakva indítsd el ezt a progit és lesz egy szép órád és nem zárja le a kijelzőt.
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
-
-
spider80
őstag
Z1,Z2,Z3 mind legalább 5 coll méretű,nem?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
Sejtettem,hogy azt akartad írni. Csak a Z2-vel kavartál be. Mert Z2 compact meg nincs
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen