Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pttypang #56991 üzenetére
Jópofa, mert belépek és ott már a valósat látom. Kilépek a kis nyíllal és elkezd számolni a valós százalékig egyével. Késve mutatja a valósat. Jó nem gond, tájékoztató jellegű a dolog.
Még a legelején a 635-nél mondtam, hogy miközben frissít nem szabad piszkálni mert kilép a menübe és lemegy a menü aljára. Na ez mindkét 530-nál így volt. Ez sem gáz, csak mondtátok, hogy ilyen nincs. Van. És nem bonyolult dolgot csináltam csak a beállításokban görgettem le, vagy volt hogy beléptem egybe.
Azt is észrevettem, hogy szoft telepítés után illik restartolni. Nem is tudom mi volt ami amikor indult közölte a telefont újra kell indítani, Ok gomb.
Én úgy érzem ennek az OS-nek fejlődni kell még, de van jövője. Azért remélem nem kell tőle nagyon tartani, bár a droidot kicsit megszorongathatná, mert miért ne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G/ 1 napos/ Csak kibontott/ 2 év gari/legolcsóbb/ Ingyen posta!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB 16GB RAM!!! Dual (G998B/DS) Fantomfekete Spen+tok.
- Google Pixel 7 8/128GB Mobiltelefon
- ÚJ, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE 128GB
- Samsung Galaxy A56 5G Duál 256GB Karcmentes Állapotban!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest