Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mozgásban a The Eternal Life of Goldman
gp A PC-re és konzolokra szánt alkotás egy oldalnézetes akció-platformernek készül.
-
Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
ph A vállalat igencsak érdekelt abban, hogy az NPU-s PC-k terjedjenek, és ezt csak exkluzivitása lehet elérni.
-
IFA 2024: Maradtak a gombok, búcsúzott az Android
ma Az AGM elhozta az M7 mellett az M6-ot váltó M6 SE-t is a kiállításra. Mondjuk ránzésére ember legyen a talpán, aki megkülönbözteti őket.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz77
senior tag
A 820 ráadásul még Gorilla Glass-t sem kap, ehhez képest az ára elég húzós lesz. Ha bejönnek a WP7-es Lumiák, és tényleg jó áron tudsz hozzájutni, akkor azért érdemes elgondolkozni rajta. Mérlegelni kell, hogy mire is használnád. Korai még talán, de számomra egy WP8-as telefon nem hiszem, hogy többet adna, mint a mostani L800. Nem használnám ki a tudását, ahhoz, hogy nagyobb képernyőn olvassam este a híreket, inkább veszek egy Nexus 7-est, féláron a telefonokhoz képest.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Gabesz77
senior tag
Hasonlóan látjuk. Tetszenek a WP8-as telefonok, főleg a L920 és az Ativ S, de persze a HTC-t sem vetném meg. Viszont ahogy írtam, a L800 teljesen kiszolgál (email, net, telefon, gps, alkalmanként facebook), a képeit se találom rossznak, így én is egy normális tabletben gondolkozom.
A HTC-s lcd kijelzőket nagyon dicsérik, még nem találkoztam ilyennel, de biztos jó lehet. Bár az amoled feketéje nekem is nagyon bejön.Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Gabesz77
senior tag
válasz catroot #1703 üzenetére
Egy Lumia 900-assal videózta, szóval tuti ismerős neki a felület. Ahogy én láttam a videók alapján, hétköznapi felhasználóként alig van különbség a WP7.5-höz képest. Persze gyorsabb, több, jobb, szebb, de egy telefonos kameráért ki nem adnék ~200 ezret.
-
Gabesz77
senior tag
Meglátjuk. Most egyelőre úgy tűnik, hogy inkább arra koncentrálnak, hogy az egész Win 8 felület egységes legyen. Ami jó dolog, de valljuk be, hogy a legtöbbünket nem igazán érinti. Pont abban kéne nagyot virítani, amit mondasz: alkalmazások. Ez az , ami ide-oda csábíthatja a felhasználókat, s ebben eddig szerintem gyenge a MS.
-
Gabesz77
senior tag
Nem tudom, volt-e már: Nokia Lumia 920 review - The Verge
7.9/10
-
Gabesz77
senior tag
válasz bernadett79 #6934 üzenetére
Kipróbáltam, nekem működik. Kéri a telefonszámod, el kell fogadni a feltételeket, majd miután kész, katt újra a telefon nyomon követése gombra. A térkép alatt jelzi egy csík, amíg keres, majd meg is talál.
-
Gabesz77
senior tag
Metrotube, Supertube és társaik most végleg lehúzták a WP-s rolót? Egyik sem működik nálam.
-
Gabesz77
senior tag
-
Gabesz77
senior tag
Skydrive-vel kapcsolatban kérnék némi segítséget: megoldható itt is az, ami droidon a Dropboxnál van, hogy ha csinálok egy fényképet, akkor az automatikusan fel is tölti a felhőbe és a PC erről ad üzenetet?
-
Gabesz77
senior tag
Urak, azt hol lehet beállítani, hogy a főképernyőre kitűzött kedvenc képek mappa képei szépen váltakozzanak? Eddig működött, de most valamiért egy képet mutat állandóan.
-
Gabesz77
senior tag
Én most tértem vissza WP-re S3-ról és - bár nagyon jó készülék az S3 - számomra megváltás a WP a droidhoz képest.
-
Gabesz77
senior tag
Outlook-os email cím szinkronizálásnál másnak most nincs problémája? A következő a hibaüzenet: "Probléma történt a dub-m.hotmail.com elérésekor. Kérje az IT-részleg vagy a szolgáltató segítségét. Hibakód: 86000C09."
Tud valaki segíteni a megoldásban? Próbáltam utánanézni az interneten ennek a kódnak, ezt találtam "This error occurs when there are too many mobile devices configured for the user's mailbox." Ez nem igaz, csak egy van.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz77
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor türelmesen várok.
-
Gabesz77
senior tag
Urak, segítsetek egy kicsit.
Céges e-mailezésre keresek valamilyen készüléket, e célra megfelel bármelyik Lumia? Nem volt még ilyesmivel dolgom, ezért kérdezek ilyeneket.
-
Gabesz77
senior tag
-
Gabesz77
senior tag
Nekem így működik, még anno a nokiaprogramok.hu-ról van:
Elérési pont: mms
Felhasználónév: mms
Jelszó: mms
WAP-átjáró (URL-cím): 212.51.126.10 (nem kell nulla a kétjegyűek elé)
WAP-átjáró portja: 8080
MMSC-kiszolgáló (URL-cím): http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMSC-kiszolgáló portja: 80
MMS-ek maximális mérete: 300Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Gabesz77
senior tag
A swype billentyűzetet hol lehet beállítani? Az istennek nem találom sehol.
-
Gabesz77
senior tag
Próbálnám a NSU Retail-lel visszarakni a 8.0-t, de folyamatosan "Készülékinformáció olvasása sikertelen" üzenetet kapok. Tud valaki segíteni, mi lehet a megoldás?
-
Gabesz77
senior tag
-
Gabesz77
senior tag
válasz bopeti98 #46328 üzenetére
Nekem pontosan így halt meg a 920-am. Egy videót szerettem volna megnézni, hirtelen az általad említett "hangyafocis" képernyő, és nem reagált semmire. Nagy nehezen újraindítottam és onnan kezdve a képernyő teljesen bedöglött, nem érzékelt semmilyen érintést.
Most a feleségem 920-a is kezdi, szétesik a kép, nem reagál sokszor az érintésre, stb.Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Gabesz77
senior tag
Üdv! Abban tudtok segíteni, hogy egy készüléken hol lehet azt megnézni, hogy preview for developers-es, vagy sem? Ha meg lehet egyáltalán.
-
Gabesz77
senior tag
válasz integrated #56901 üzenetére
Telepítve van, de szervizből kaptam vissza és most nem tudom, hogy csak simán hr-rel töröltek mindent, vagy esetleg újra is húzták az os-t rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen