- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l925
tag
válasz moleculez #43669 üzenetére
már miért lenne elavult a 1020? 2giga ram és 2x 1,5 ghz. még az iphone 5s ben is kevesebb. Igaz az más telefon más rendszerrel. De ha csak a számokat nézzük egyáltalán nem elavult. Am is még nincs is egy éves telefon a 1020. A külseje miatt ugyan hamar meglehet unni
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Polllen #43694 üzenetére
Egyedül az Apple frissítget "korrektül", de ott meg hiába teszed fel a friss rendszert a több éves vasra, felmegy ugyan, de használhatatlanul lassú lesz.
szerk: de gondolj csak bele: szerinted pl. a Cortana hogyan muzsikálna az egymagos Lumia 900-on, vagy pláne a 610-en? Fejlődnek a hardverek, egyre jobb (erőforrás-igényesebb) szoftvereket írnak rájuk, de az az "elavult" cuccokon nem várható el, hogy megfelelően fusson. Ha meg rosszul futna, azzal is csak a gyártónak volna gondja.[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
törölt tag
válasz xperiasigi #43691 üzenetére
ez alapján könnyedén fel tudod rakni, de a többi kérdést passzolom
-
xperiasigi
őstag
Készülök venni Lumia 1320-at..az lenne a kérdés h hogy tudom felrakni rá a 8.1-et? Bonyolult lenne?en nem nagyon értek ezekhez azért kerdezem.egyatalan megeri? Nincs meg sok baja? A másik kérdés hogy nem fognak e nagyot zuhanni a Nokia árak most h megvette az ms?
Koszi[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
Máté94
addikt
válasz Bogyó bá' #43688 üzenetére
Nem, de mondjuk reméltem, hogy Microsoft-nál építenének erre és kihasználnák ezt a lehetőséget, ha már úgy is sokan, köztük én is erre fújok a legjobban.
Igazából, ha jobban belegondolok, WP9-et még kapniuk kellene a jelenlegi pallettának. Mit szólna a 1520 vagy 930 tulajdonosa, ha nem volnának frissíthetőek.
-
Máté94
addikt
-
spider80
őstag
válasz Máté94 #43678 üzenetére
Szerintem ugyan az lesz a frissítésekkel,mint wp7-nél: A jelenleg,és közeljövőben megjelenő telefonok egyike sem kapja meg a wp9-et,az addigi esetleges frissítéseket meg mind megkapja,max a végén az 512 mb ramos telók esnek ki.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Melack
veterán
A Whatsapp béta hol/hogyan érhető el? Pont most kellene :S
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
moleculez
veterán
Ismertek, nem magszám alapján választok telót, sőt mire kijön olyan frissítés amit nem kap meg a 1020 addig egy rakat teló kijön. Csak mlst igy szöget ütött a fejembe, hogy nem lenne rossz. De már meggyoztem magam a 1020mellett, minden ok. Ennek a mobilfoto nevű sportnak jobban nekifekszem, és egy 1020-nál jobb alap kevés van.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
törölt tag
válasz moleculez #43669 üzenetére
szerintem nagyon messze lesz, de ezt a frissítési lázat én soha nem értettem, ha a jelenlegi rendszerrel teljesen jól működik a telefon (vagyis az én igényeimnek megfelel, hiszem ezért vettem az adott készüléket), akkor hol érdekel engem, hogy a 2 év múlva megjelenő frissítés megy e majd rajta vagy nem
a kérdés költői, és szigorúan saját vélemény, én totálisan lesz@rom, hogy lehet majd 1-2 év múlva frissíteni vagy nem, nekem jó a jelenlegi rendszer, nálam ez soha nem volt szempont telefon vásárláskor[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
A 930 kamerája nagyon messze lesz a 1020-tol? Mert fontos a fotózás, de hardeveresen meg elég elavult a 1020, és a jövőbeni frissitrsekre is gondolni kell.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Dave™
nagyúr
válasz hülyegyerek #43665 üzenetére
Amit gondolom szintén érint, csqk kevésbé látványos a nagy akku miatt. Nyilván nem szándékos, de megoldásra váró probléma.
-
Dave™
nagyúr
A jelek szerint a Lumia 630 is szenved az alacsony készenléti üzemidőtől.
http://wmpoweruser.com/nokia-lumia-scores-average-for-battery-life-on-run-down-test-let-down-by-wp8-1-standby-time-issues/#more-122398
-
viewdetails
addikt
-
joergie
őstag
Szervusztok. egy darab kérdésem lenne.
Apám kapott egy lumia 520ast. egy motorola v3 elégedett tulajdonosa volt eddig. a probléma, hogy át kell rakni a telefonkönyvet, olyan 120 nevet, telefonszámot. lementettem *.csv-be, importáltam egy erre a célra létrehozott gmail fiókba, ami ELVILEG szinkronizálva van a telefonnal. de sehol semmi. hogyan másképp tudnám ezt a csv-t importálni a telefonba, hogy ne kelljen vele(ezzel a telefonnal) foglalkoznom? egyelőre nem érzek motivációt, hogy kiismerjem magam a win8 phone felépítésében, örülök hogy az androidot megtanultam.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
pzstm
titán
válasz hülyegyerek #43653 üzenetére
egyelőre június 19-ei szállítás van ígérve Wiener schnitzel kíséretében
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
WinPho
senior tag
válasz hülyegyerek #43655 üzenetére
Lekopogtam, hogy 3,5 év múlva még normálisan használható lesz és felugrik a konkurencia szintjére.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
hülyegyerek
addikt
válasz Oppenheimer #43654 üzenetére
Lekopogtam faasztalon, úgyhogy nem lehet csúszás
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz hülyegyerek #43653 üzenetére
"ha minden jol megy". Akkor pzstm csak eltalalta a 6-8 hettel
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
pzstm
titán
válasz hülyegyerek #43649 üzenetére
pár hét alatt mit értesz? 6-8
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
gabipaci
őstag
válasz hülyegyerek #43621 üzenetére
Na, erre be fogok nevezni, mert ez a 1020-as egy kaki. Olyan lassú a kamerája, hogy csak na.
Meg az a 930 narancsban nagyon a szívemhez valóLogitech hardware tester
-
batai15
félisten
Miért van az hogy a market folyamat azt irja egy appra hogy nem található? Vagy ez a 8.1 bűne?
-
-
hülyegyerek
addikt
-
Steelers
senior tag
Úgy néz ki közelség érzékelő nélkül is működőképes. Egyre inkább bejövős ez a 630.
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #43634 üzenetére
4 magos A7 SoC-val ez nem meglepő, hanem a minimum elvárható.
Mondjuk a Stand by sem rossz a maga 200 feletti órájával, szerintem a Nokia álmodott irreálisan magasat.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
WinPho
senior tag
Cortanaban valahogy be lehet állítani, hogy bizonyos napokon, bizonyos idopontokon jelezzen egy általam megadott dologról?
(#43635) legiaap: Gondolom ez direkt van. Ha veletlenul rámegy az ujjad, akkor ne hozza be.
[ Szerkesztve ]
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
stewe780
őstag
Ha két wp-s telóval szeretnénk net alapú beszélgetést, akkor mit ajánlotok? Viber, skype esetleg valami más? Melyik működik megbízhatóan jól?
Ezek képesek a háttérben futni, és figyelni, hogy van-e hívás?
[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
legiaap
félisten
Amúgy van valami értelmes különbség a 630 és 635 közt az LTE-n kívűl?
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Máté94
addikt
Igen, ha lenne rá, máris-azonnal.
Rendben, köszönöm. Lehet még ráfanyalodok egy 630, bár nem szeretnék. Az a fránya vaku...
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Azért a 930 qrva jól néz ki amellett, hogy szvsz a hardver is nagyon eltalált ami a házban lapul. Egy ilyenre azért már lecserélném a 820-am
-
Blyan
félisten
HD kijelsz és giga ram
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Félve kérdezem, mert erre vonatkozó hírt eddig nem találtam. Igazából várható e valami frissítés készülékek terén? Csak ilyen vágyam lenne, hogy HD kijelző, segédfény, és 1GB RAM. Ezt megkaphatnám 925-tel, de nem tetszik nagyon a hatalmas kávája, ahogy a legtöbb Lumia-nal az tapasztalható, ráadásul már majdnem 1 éves is.
Köszönöm szépen a válaszokat, hátha valakinek van pár informátora.
-
Alexios
veterán
-
duo
addikt
-
btudos
nagyúr
válasz batai15 #43600 üzenetére
Gondolkodj már kicsit, az ég áldjon meg. Van egy HTC készüléked, amire a Nokia Camera alkalmazást szeretnéd felrakni. Szerinted lehet? Milyen kamerához kapcsolódó megoldást adott ki eddig a konkurencia készülékeire a Nokia? Nyilván a legnagyobb előnyét nem fogja csak úgy kidobni a nagyvilágba.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Lall
veterán
válasz batai15 #43600 üzenetére
Ezt a kérdést minden kibaszott topikban feleteszed majd?
Mivel egy másik (nem HTC) cég fejlesztette és nem tette elérhetővé másoknak, így felrakása wareznek minősül, mégha az adott készüléken (Nokia), ingyenes is. Nem szeretnék nagyon belevauvau, de ne erőltesd ezt a vonalat.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Delta Force (2024)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Androidos fejegységek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen egeret válasszak?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest