Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- A piac legerősebb strapamobilját mutatja be az Ulefone
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Hirdetés
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xperiasigi
őstag
Sziasztok. most szeretnék venni egy lumia 920-at de mivel a kiskamasz tesomnak veszem aki ilyen instagram függö és neki az mindenképpen kell és érdeklödnék hogy MÁR van e wp8-ra?
köszi a segitségetIphone 6s
-
xperiasigi
őstag
Szeretnék WP-t venni olyan 60-70ezerért és lumiát és ügye az L800 nagyon tetszik de a frisitési miatt nem tudom hogy nem lenne e jobb 620-at venni? Kéne egy kis tanács h L800 v 620?és hogy a 800-ra mennyi frissités jön meg ilyesmi..köszönöm
Iphone 6s
-
xperiasigi
őstag
válasz Oppenheimer #11833 üzenetére
Hát igen pont a kinézete miat húz egy kicsit a 800 de a 620 inkább mondjuk mert ügye WP8
Iphone 6s
-
xperiasigi
őstag
Üdv.
Az lenne kérdésem hogy mikor várhato esetleg új csúcs Lumia?(mwc-n?) és ha jön akkor kb menyit esik a 920v 820 ára?köszönöm elöre is .
_________________________________________________________Megkérlek, hogy legközelebb egy kérdést csak egy topikban tégy fel, nem kell mindent teleszórni vele - köszi!
[ Módosította: crey ]
Iphone 6s
-
xperiasigi
őstag
szerintetek van értelme megvárni a 720-at és azt megvenni egy 20-asal drágában vagy anyival nem lesz jobb mint a 620.?
köszi a választIphone 6s
-
xperiasigi
őstag
WP8-on hogy lehet screnshot-ot csinálni?
Iphone 6s
-
xperiasigi
őstag
A 620 kijelzője ha jól tudom akkor Clear Black technológiás??
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
xperiasigi
őstag
-
xperiasigi
őstag
Iphone 6s
-
xperiasigi
őstag
-
xperiasigi
őstag
-
xperiasigi
őstag
Wp-re van valami temple run szerü dolog? Ilyen szaladgálos pénz gyüjtös játék amihez 512ram elég..?
Iphone 6s
-
xperiasigi
őstag
Amugy aki inenn droidrol vagy ios-rol váltot wp-re annak mi a véleménye megérte?(tudom hülyekérdés csak nem akarom elcseszni a váltástt..)
Iphone 6s
-
xperiasigi
őstag
válasz bernadett79 #14415 üzenetére
Tudlak sajnálni max 3 napot bir..
blyan:az lenne a minimum[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
xperiasigi
őstag
válasz kolosanyi #14492 üzenetére
Értem a problémád hasonloktól felék.azt hozzá teszem h a wp8-on(amit én akarok)talán jobban oda figyeltek ezekre de nem tudom..s3 mini s advence és lumia620 ezeken gondolkozom mondjuk az elsö kettö gondolom nem egy sebeség ász de na mind1 átgondolom még.. de ezeken túl meg nagyon tetszik a rendszer neked meg thx a vélményért
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
xperiasigi
őstag
hát igen ráadásul nekem a nagy bajom az a választék... a l 620 3,8" félek pici lenne (most már ráuntam erre a 3,5"-re...) de a lumia 820-ra meg most nincs pénzem.lehet butaságnak hangzik de nekem sokat számit a kijelző méret hiszen mégis csak ezen intézem a fél életemet és vezetés közben elég idegesitö nagyitgatni ha meg kell néznem valamit.. a 720 meg még nincs akkor már ha várok akkor veszek lumia 820-at de...nagyon kivan ez az ős lelet ..:/ de gondolokozok még mert neked is igazad van vagyis értem mire gondolsz..
Iphone 6s
-
-
xperiasigi
őstag
wp8-on mekkora sky drivet kapok? (7gb?)
Iphone 6s
-
xperiasigi
őstag
Iphone 6s
-
xperiasigi
őstag
Tudnátok segíteni? Ma vettem a családba még 1 620-as készüléket GSM boltba vettem de gyári Garival kiválasztotam a magyar nyelvet magyar is a csempe minden de a gyári böngésző kínaiul hozz ki mindent..miért és mi a teendő?
Köszi a segitségetIphone 6s
-
xperiasigi
őstag
hogy lehet zene lejátszási listát csinálni?(lehet egyátalán?)
Iphone 6s
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen