- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
Dear user,
Earlier this year we introduced the new Outlook.com, which helps you focus on what matters, collaborate effortlessly, and get more done. The new Outlook.com delivers an exciting set of email and calendar experiences across all your devices. We’re now ready to roll out this upgrade to you.
It appears you are sharing or accessing a shared calendar in Outlook.com. During the final stages of migration, shared calendars may be temporarily placed in “read only” mode. Notifications when new events are created, edited or deleted in shared calendars may be also disabled. All other Outlook.com mail and calendar features will continue to work normally and you will continue to have uninterrupted access to your email. If you face any other issues, please feel free to contact Outlook support.
We apologize for the inconvenience this may cause you temporarily and we’re excited for you to enjoy the benefits of the new Outlook.com.Szóval kaptam egy ilyet, ez után a feleségem megosztott naptára az enyémben, az én megosztott naptáram nála nem frissül. Kicsit utánaolvastam: migration 2016 végéig eltart ez a kis folyamat. Szóval akkor a megosztott naptárakat 2016 végéig nem fognak frissülni? van másnak is hasonló problémája? Talált más valami kerülőutat? Van erre megoldás?
szerk: ez kimaradt:
[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
stewe780
őstag
Üdv!
Felvettem egy google megosztott naptárat a live fiókon. Amikor felvettem átvette a bejegyzéseket, de azóta sem frissült. A böngészős felületén látszik is, hogy utoljára reggel volt frissítve, de semmi manuális lehetőség a frissítésre. Valahogy meg lehet erőszakolni, hogy frissítse a megosztott naptárakat?A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
stewe780
őstag
Nokia 1020-ról (wp 8.1) próbálnék naptár és sms adatokat lementeni. Eddig gyakorlatilag nulla sikerrel. Lehetséges ez?
-
stewe780
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mi ma a legalkalmasabb progi internetes videóhíváshoz wp8.1 és egy androidos (kitkat) tablet között?
-
stewe780
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet a telefonon másnak a naptárbejegyzéseit láthatóvá tenni? A webes live.com-on megcsináltam a megosztást, be is importáltam a naptáramba, a webes felületen minden bejegyzését látom is, de a telón semmi, mintha mi sem történt volna.
-
stewe780
őstag
válasz tothjozsi96 #54777 üzenetére
Az adótornyokat akkor is automatikusan keresgeti. Az offline mód, az segít, de akkor nem is hívnak fel.
-
stewe780
őstag
Üdvözlet Mindenkinek!
Megtelt a telefonom (1020) Na mondom itt az idő, minden fényképet/videót átmásoltam a pc-re. Kigyomláltam, töröltem, válogattam, majd néhányat (néhány százat) visszaraktam a telóra, amit majd esetleg később megmutatok a rokonságban. Tudja valaki, hogy most a visszapakolt képeket miért nem mutatja a telefon napokra csoportosítva? Valamit lehet ezzel kezdeni, vagy most már csak így "összehányva" jelenik meg a képek között?
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
Használt már valaki ilyet windows phone áruházban vásárláshoz?
xbox feltöltőkártyaHogyan megy ez? Hol töltöm fel a kódot, megjelenik a vásárlások között mint a régi ajándékkártyám? Ha valaki próbálta már kérem ossza meg. A bankkártya adataimat nem adnám meg, de egy ilyen 3 ezres feltöltőkártyát elvásárolgatnék, ha működik.
-
stewe780
őstag
8.1 néhány hát után:
- kurzor pozicionálás nehézkesebb. Az ujjam mögé kell lesnem, hogy lássam hova teszem. Kijelölés detto.
- két pozicionáló nyilacska már nem fért a billentyűzeten, de a beillesztés ikon egy komplett sort kapott. (ez mondjuk nem csak 8.1 feature only)
- ie instabilabb lett. Leginkább a beágyazott videóknál. Eddig külön videólejátszót nyitott meg ezeknél, most az oldalon belül próbálja meg lejátszani. Kevés sikerrel. Legtöbbször inkább kilép.
- egy 10 másodperces sms jelzőhangot sokszor nem tud végigjátszani, nem tudom mi az ami megerőltető benne, régen tudott ilyet.
- játékok a programok között. Nehézkesebb valamit megtalálni.
- játékok alkalmazásban a lista nálam akad. Ez lehet, hogy csak 1020 feature, 520-on nem akad.
- videó beletekerésnél kattog. Ezt hogy nem vették észre? Vagy csak nagy ívben tesznek rá? (ránk?)Szóval elég sok visszalépést érzek. Amit ellensúlyoz, hogy mondjuk a főmenü és a lista görgetés még mindig smooth. Sajnos ennek kell örülni, hogy egy-két dolgot még nem tettek tönkre...
szerk: most megnéztem, csak 5 másodperces lenne az sms hangom, nem 10, de akkor sem jut a végéig sok alkalommal.
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
Van olyan geocaching progi wp-re, ami a geocaching.hu koordináta formátumát értelmezni tudja copy paste-el konvertálgatás nélkül?A GPS satellite nem eszi meg...
Aki használ ilyen progit, melyiket ajánlja?A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
stewe780
őstag
A 1020-on a fényképeket nézegetve mindegyik alatt megjelenik, hogy "megnyitás a(z) Nokia Camera alkalmazásban" .
Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni(A fényképezőből menve a galériába, ott nem jelenik meg ez a felirat, de ez meg csak a fényképező bekapcsolásból elérhető, vagy van ennek a galéria megjelenítőnek közvetlen indítási lehetősége is?)
szabosasito: én is kerestem, úgy tűnik már nem elérhető. Én egy teló javításával (új IMEI) buktam az ingyen játékokat, szerencsére a loginomhoz az egyenleg még megvan.
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
A subway surfers hivatalosan minősített az 512 mb ram-os telókra. Áruházból tölthető!
-
stewe780
őstag
Ha két wp-s telóval szeretnénk net alapú beszélgetést, akkor mit ajánlotok? Viber, skype esetleg valami más? Melyik működik megbízhatóan jól?
Ezek képesek a háttérben futni, és figyelni, hogy van-e hívás?
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
-
stewe780
őstag
Azért jó tudni, hogy akkor kb. fél óránként érdemes új videót kezdeni.
-
stewe780
őstag
válasz horgászfan #43016 üzenetére
Az nem valami jó. Én is érdeklődtem itt az amoledes Lumia topikokban a beégést illetően, ugyanis egy T-s mintaboltban a kirakott példányok (925,1020) csúnyán be voltak égve...
Nem próbáltad meg cseréltetni Nokia szervizben? Itt a fórumon azt írták, hogy elvileg gariban cserélik, bár még olyan nem írt, akinek tényleg kicserélték.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
stewe780
őstag
A 8.1-ben eltüntethető böngészés közben az URL-t mutató alsó címsáv?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Csocsó - minden, ami az üveg alatt van
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Analóg fényképezés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest