Hirdetés
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iOS alkalmazások
Hirdetés
-
GreedFall 2: The Dying World - Középpontban Fausta karaktere
gp A PC-s korai kiadás a tervek szerint a hónap végén indul.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz xperiasigi #10251 üzenetére
Lomogram nevű hasonlóság van csak. De azt sokan dícsérik!
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Dzsosy
senior tag
válasz xperiasigi #10251 üzenetére
Van pár egyéb direktben instagram kliens is, de csak követni, like-on meg kommentelni tud bennük, képet feltölteni ezek az appok csak twitter, facebook, stb-re tudnak. (mivel az instagram letiltotta ezt, a funkciót a külső appok számára)
De van olyan is, mint a már említett lomogram, ami lényegében egy isntagram klón, mindent tud csinálni, de nem az instagram szerverein..
Amúgy elvileg a jövőben jön hivatalos kliens is majd.[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
veterán
válasz xperiasigi #11831 üzenetére
Ha meg tudsz barátkozni a 620 800-hoz képesti csúnyaságával, akkor mindenképpen 620-ra menj!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Alexios
veterán
semmi frissítés nem jön a 800-ra
-
mbale
tag
2013-ban wp8 mellett nem tudnék szebb tökön lövést elképzelni, mint hogy egy előző szériás telefont vegyen az ember. (ne)
Zag Zag
-
zsírsámán
senior tag
válasz xperiasigi #13700 üzenetére
Ha nem sürgős a vásárlás, én a helyedben megvárnám.
-
daniel909
addikt
szerintem nem éri meg várni rá. annyival nem jobb.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #13702 üzenetére
Pont akkora varhato, mint amikor tavaly megjelent itthon a lumia 900-as.
-
savoo
addikt
válasz xperiasigi #13705 üzenetére
Szerintem viszont megéri rá várni, nagyobb kijelző, jobb kamera, és szvsz sokkal jobb dizájn. Szerintem nem kell rá hónapokat várni.
-
marcusa
addikt
-
AMD Power
titán
Én is várnák vele... De Q2 jön legjobb esetben is hozzánk. És messze nem lesz olcsó.
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz xperiasigi #13768 üzenetére
Sajna az nincs... Zenei téren és hangszóró tekintetében egyik sem hozza a 8X szintet.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
saiyajin
senior tag
válasz xperiasigi #13796 üzenetére
Igen, clearblack.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
bernadett79
tag
-
AMD Power
titán
válasz xperiasigi #13879 üzenetére
Nokia nélkül? Sehol, de sajnos a Nokia sem tartana sehol sem.
-
AMD Power
titán
válasz xperiasigi #13888 üzenetére
Ez már sohasem fog kiderülni.
-
mbale
tag
válasz xperiasigi #13879 üzenetére
Hol? Sehol, mint most. Ahhoz hogy valami épkézláb részesedést elérjen, a többi gyártó is kell.
Zag Zag
-
daniel909
addikt
válasz xperiasigi #13888 üzenetére
ha annyi energiát ölne az Droidba mint a WP-be, akkor nem is valószínűtlen állítás. csak ugye droidon könnyebb lenne a Nokia appokat portolni más eszközökre, szal lehet nem is lenne előnye. sosem tudjuk meg ezt már sajnos.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Psychonaut
addikt
válasz xperiasigi #14316 üzenetére
Csak az USÁ-ban.
-
pzstm
titán
válasz xperiasigi #14318 üzenetére
és gyanús, hogy nemsokára lesz 928 is...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
daniel909
addikt
válasz xperiasigi #14340 üzenetére
ők igen, de fanokból kevesebb van mint normálisan gondolkozó emberekből. meg a fanok száma is csökken, ahogy egyre unalmasabb lesz az iOS.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz xperiasigi #14342 üzenetére
Leginkább azért veszik, mert ez van az elit managerek kezében, itthon is és nyugaton is. Ennyi.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Lall
veterán
válasz xperiasigi #14355 üzenetére
Mondjuk a Temple Run?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
válasz xperiasigi #14357 üzenetére
megártott neki az ünneplés
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Lall
veterán
válasz xperiasigi #14357 üzenetére
Piacteren dobott ra egy jopar talalatot. Meg van Jungle Run, Caste Run es hasonlok.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
válasz xperiasigi #14360 üzenetére
nézd meg, hogy az általad használt programok vannak-e wp-re, ha igen, akkor válts, ha nem, nem
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
dejaris
addikt
Megerte
-
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #14363 üzenetére
Mik azok?
-
Halfer
tag
Kaptam par hetre fejlesztes celjabol Lumia 920-at es nagyon jo hasznalni, szinte megvaltas az Android utan. Amint kaphato lesz a Lumia 720 es persze lesz ra keret, valtok Galaxy S-rol! Vannak bizonyos appok melyek hianyozni fognak de ha van mas vagy nelkulozhetork, akkor ne ez legyen a fo szempont. Nalam a legfontosabb, hogy olyan sebesseget es stabil mukodest tapasztalok, amilyet Android eseteben csak friss os verzio utan erzek par hetig.
Tobbiekhez van egy kerdesem: MPAtool helyett van mas borito es hatterszedo app a zenekhez? Sajnos az elsonek kivalasztott hatteret hiaba akarom lecserelni vele, nem csereli le illetve nem valt koztuk.
-
Lall
veterán
válasz xperiasigi #14366 üzenetére
Instagram állitolag jön, Temple Run szeru játékok vannak. Viber van.
Halfer: Zune-ban tudsz album boritot szerkeszteni, de azt hiszem wmp-ben is.
polonic:
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Én droidról jövök, nekem egyre inkább tűnik úgy, hogy elcsesztem a váltást. Személyes véleményem: [link] Rögtönözve, vonaton zötykölődve, hulla fáradtan írtam, ezért bocs a gépelési hibákért, meg a stilisztikáért.
(#14406) btudos
Nemtom, én nem akasztottam szarrá a droidot sose. Persze, hogy laggolt, de úgy vagyok vele, hogy inkább laggoljon, pont nem érdekel. Nekem más elképzeléseim vannak a felhasználói élményről, úgy látszik, hogy túlzottan is droidon szocializálódtam, ezért van ennyi problémám vele. Mindegy, az már kiderült számomra, hogy nem nekem való ez a rendszer, ezt meg csak úgy tudtam eldönteni, hogy kipróbálom.(#14435) AMD Power
Én annak tartom magam, ennek ellenére, így 3 hónap távlatából úgy gondolom, hogy a droid megfelelőbb számomra. Szerintem kisebb gond az, hogy néha megakad, mint amilyen hiányosságokkal küzd a WP. Ettől még nem lesz szar egyik rendszer se, odáig nem akarok lesüllyedni, hogy fantroll csatákba menjek bele. Egyszerűen a droidot jobban szeretem. -
legiaap
nagyúr
-
cekkk
veterán
válasz xperiasigi #14687 üzenetére
Köszönöm nektek a válaszokat. Használt telóban gondolkozunk azért is nézegettük ezeket.
Vagy majd ezekre a telókra fellehet rakni a WP8at, vagy itt van olyan főzött rom szerűség mind androidnál?WP8ban lesz multitask? Köszönöm a javítást!
A válasznál félre nyomtam sorry
(#14697) Dale
Vivaldit akar hallgatni SACD minőségben
De futáshoz bőven elég az mp3 vagy a rádió neki, meg nekem is[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz xperiasigi #14795 üzenetére
de mégis hogy képzeli?
-
bernadett79
tag
válasz xperiasigi #14795 üzenetére
nem települ a frissítés mert nincs hej és csak rendszer van rajta és nincs mit törölni 420mb ott kér remélem tudtok segíteni
Gaál Bernadett
-
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #14821 üzenetére
Az sd kártyámat sose bántotta,pedig kétszer is gyalultam.
-
Воланд
titán
válasz xperiasigi #15041 üzenetére
igen, az alap annyi.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz xperiasigi #15043 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
dejaris
addikt
20 GB $10.00/year
50 GB $25.00/year
100 GB $50.00/year -
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #15088 üzenetére
Regiobeallitasoknal a bongeszo es kereses nyelvet valtoztasd meg.
-
btudos
veterán
válasz xperiasigi #15091 üzenetére
A most játszott listát mentheted el playlistként.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen