- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz Vassili_Zait #42898 üzenetére
Igazából még egy WP-t nem vennék, mert alapvetően nincs rá szükségem, de ha mégis, akkor az egy cyan 720 lenne, mikor teszten volt nálam, formára nagyon bejött, majdnem olyan jó, mint a 8X.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
nagyúr
válasz Vassili_Zait #42896 üzenetére
Ha kék, megveszem.
-
btudos
nagyúr
válasz Vassili_Zait #42894 üzenetére
Szoftver tesztelőként dolgozom, hidd el, tudom miről beszélek, ha azt mondom, gyorsult. Plusz 3 éve WP-zem, én már nem akarok semmit bemesélni magamnak.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz btudos #42893 üzenetére
Addigra remélem nekem is az lesz
amúgy nézegetem, people hub még mindig botrány... és a zenelejátszó is tragikusan szar... most mértem 22mp mire megnyílik és betölti a zenéket... nem jó még ez... :/ Szerintem csak a placebo hatás miatt érzitek jobbnak...
Tudományos kísérlet... A 8s-emre nem raktam fel... és semmivel nem lassabb, mint a 720... szóval most arra is felrakom Mert rosszabb nem lesz... remélem stabilabb igen... mert eddig sok volt a fagyás...
-
btudos
nagyúr
válasz Vassili_Zait #42892 üzenetére
Nyiss meg pár alkalmazást, váltogass közöttük, mászkálj a menüben, érezhetően folyamatosabb, gyorsabb az egész.
Júniusban maximum a HTC-k, Samsung-ok kapják meg.
-
btudos
nagyúr
-
azigazimoris
aktív tag
Nekem update után 21%-ot írt ki az előtte 100%-os telefon.
Újraindítottam és lőn 94...
A többi meg majd kiderül[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Desktop Chrome böngészőből át tudom valahogy pakolni a kedvenceket egy WP8 telefonra?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Dave™
nagyúr
válasz Oppenheimer #42841 üzenetére
Próbáld ki a Surfy-t, egyrészt sokkal kényelmesebb a tabok kezelése, másrészt jobban kézreáll és gyorsan betölt mindent. 920 szintén.
-
catroot
veterán
válasz horgászfan #42774 üzenetére
Van ráció abban, amit mondasz. Viszont, ha olyan ember használ droidot, aki nem ért hozzá, az valahol ahhoz sem ért, hogy széttúrja a rendszert warezzal.
Az átlagnak - szerintem - továbbra is felesleges víruskergetőt használnia telefonon.
Persze, ha minden sz.rt tört appot, játékot feltesz valaki, mert letorrentezte, az megint egy másik történet.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
komistvan
tag
Frissítés után első benyomás hogy sokkal stabilabb lett a rendszer az akadások megszűntek gyorsabb is lett. L620.
ALE-L121
-
Sofian
őstag
-
Lall
veterán
Na, jó lesz ez. A frissítéssel 78%-ról 56-ra esett.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
pzstm
titán
válasz dejaris #42865 üzenetére
de ez már az előző verzióval is így volt nem??? A DP esetén is külön appok jelentek meg, de a háttérben ezek ott voltak...(vagy félrebeszélünk egymás mellett)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
BiP
nagyúr
Valaki tud majd mondani egy verziószámot?
-
almoska84
tag
válasz #36819456 #42820 üzenetére
Én nem értelek meg. Bocsika. Nekünk 3 gyerkőc van, 2,5 a kicsi, és két nagyobb, elemibe járnak. De még egyiküknek se az a dolga, hogy ha épp nem a kínai rajzfilmeket nézi, akkor telón játszon... csak mert értük van minden... csücsülj le velük játszani, foglalkozz vele, stb, de ne adj 3 évesen telót meg ilyesmit a kezébe.
LG Leon 4G LTE :D
-
Bogyó bá'
nagyúr
Első tapasztalat: a telefon akkuja sokkal gyorsabban töltődik, mint eddig.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
dejaris
addikt
Egyem a dragaimat, meg hr-rel sem ferne fel szerintem ez a frissites, mivel nem kiszerveztek az appokat, hanem hanem csinaltak ujakat a regiek melle.
-
Kyller
senior tag
Akinek nem jelenik meg a frissítés, az a Preview for developers progit szedjék le és jelentkezzenek be a progit elindítva.
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
catroot
veterán
Nekem hibakóddal elszáll a frissítés keresése. Gyanítom, hogy most elég sokan nyomogatják.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Воланд
titán
az audio bugot ez nem javitotta.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Integrale
veterán
Eddig úgy veszem észre, hogy javult a böngésző. Amit eddig egy refresh után mobil nézetben töltött újra, most már nem. Viszont ugyan úgy újratölti az oldalakat, és megakad az animáció kezdőképernyőre lépéskor.
"Bad reklám is reklám too"
-
félisten
Az Indexnek nincs mobilnezete, reszponziv site.
while (!sleep) sheep++;
-
-
Oppenheimer
nagyúr
920-ak kevésbé laggolnak már? Én mostanság kezdtem unni, hogy állandóan beakad az animáció, ha home gombbal kilépek egy appból. Meg az új böngészőtől kitépem a hajam. Indexen megnyitok egy cikket új tabba, visszamegyek az előző tabra és újratölt. Pedig azt az oldalt mobilnézetbe tolom.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Balion
senior tag
Biztos hülye a kérdés, de ez most beleivódik a rendszerbe, tehát hr. után már nem kell mégegyszer feltelepíteni, vagy ez csak egy sima update?
-
Воланд
titán
na, nekem kesz. asszem feltoltom teljesen, aztan ejszakara lehuzom, meglatjuk, hogy mennyit merul keszenletben.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
"Running #WP8.1 Developer Preview? GO CHECK FOR UPDATES! we have news bits with plenty of bug fixes including some battery improvements!" [link]
-
Lall
veterán
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
cAby
tag
Sziasztok,
Meg tudná mondani valaki, hogy Nokia C5-ről hogyan lehet WP8-ra áthozni a névjegyeket?
Úgy emlékszem, hogy volt már erről szó, de nem találtam most.
Köszi!
-
törölt tag
válasz tisti1965 #42819 üzenetére
Ezt a kis ördögöt már nem lehet átverni rossz ócska telókkal, meg távirányítóval..hehe..de nem bánjuk...igaz nem vagyok eleresztve pénzzel, meg mindenből belépő szintű van ( tv,noti,L520) de úgy vagyok vele hogy minden ÉRTE van. És mivel megkapja, nem veri szét..ha meg szoftveresen elállítgatja, kit érdekel?
[ Szerkesztve ]
-
tisti1965
aktív tag
válasz #36819456 #42818 üzenetére
Sziasztok!
5 gyermekem van.Akik ebben érintettek: 10 éves,7 éves,és 6 hónapos./ja ő még nem/
a nagyobbak megértik és tudják,hogy megkaphatják apa telefonját ha kérik,és ha mondjuk az ágyon ,fotelon ülve játszanak vele/mondom játszanak,és nem buherálnak/
soha nem vették el ,engedély nélkül mert el lett magyarázva,hogy nem /csak/ játék.
arra ott van nekik a régebbi telók/nokia C3,500 meg a régebbi kimustráltak/
azt lehet leejteni,senki nem fogja síratni.
sztem a nagyobb kölkök ezt már megértik,legalábbis nálunk így van.
a kicsinek meg jó még a kiherélt tv távirányító is[ Szerkesztve ]
Lumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
törölt tag
Az enyém kéri szépen mindig..és meg is kapja. Van neki gyereksarok..a játékjaival meg a YouTube app aztán nyomja három évesen. Még bajt nem csinált..de ez csak egy tárgy.. Sőt..most a laptopot nyomja...ha megunja akkor meg a Tv -n nézi a meséket.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz horgászfan #42815 üzenetére
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
ldave
félisten
Baszki, frissült a Spotify és erre eltűnt minden offline-ra letöltött zeném...
Amúgy meg a Data Sense-ben az Online médiatartalom mit takar? Mert pár nap alatt lehúzott 150 MB adatot mobilneten, pedig alig használtam a telefont az utóbbi napokban...
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
tomboy0013
veterán
Már vagy 3 nap óta nekem is sokkal tovább bírja az aksi mint azelőtt. Eddig kb fél nap normál használat után tölteni kellett, de azóta kibírta már egyszer 1 nap 16 órát is úgy, hogy azért használtam is bőven nem csak az asztalon pihent. Lehet megoldódott az aksi gond? Sőt már nem is melegszik annyira használat közben mint előtte.
A képen lévő hátralévő 9 órát meg simán lehet duplázni mert az sose úgy van ahogy mutatja. Egyébként a wifi meg mobilnet az folyamatosan megy még éjszaka is és a szinkronizálásnál sincs semmi kikapcsolva. Elég sokat telefonálok, bóklászok az áruházban meg töltögetek is le meg 1-2 órát netezek is explorerrel. Ahhoz képest nem bírja rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
almoska84
tag
Hello, emberek. Meg gyerekek. Lényeg, hogy ha egy értelmes gyereknek elmondod egyszer, hogy apu telója nem játék, akkor egy értelmes gyermek nem piszkálja, akkor sem, ha az asztalon hagyod, és ő egyedűl van. Most nem 2-3 évesekre gondolok, azok elől felteszed, hogy ne érje el, ugye. De ha nagyobb, el lehet magyarázni neki, h az nem játék. Ha ennyit nem ért meg, akkor azt se fogja, hogy apu cigije, pénze, stb.. és jöhet egy pofon. Abba még egy gyerek se halt bele.
LG Leon 4G LTE :D
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
Viszont azt legalább ma is megtudtuk, hogy asszony, gyerek verve, android vírusirtóval jó. Topik zárható!
-
félisten
válasz KunEmber #42799 üzenetére
Zero esely van, hogy megerti.
Nem kap pofont -> leejti a tizhuszast -> beszol az idoseknek
Pofont kap -> rendes gyerek lesz belole, hiszen ot is pofoztak, es nee, nem lett belole pszichopata (csak epp normalisnak tartja, hogy pofozza a gyereket a mobilja miatt).Remelem az asszonyt is rendberakja neha, meg a vegen beszol az idoseknek. Vagy mi.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest