- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz Воланд #45787 üzenetére
Ja, megbizhatatlan. A vaku is egyfolytaban megy, emiatt egy csajt csak hatulrol tudtam lefenykepezni multkor a parton
Orankent 20%-ot merul enyhe hasznalattal, ujraindul naponta tobbszor, kamera hol megy, hol nem, csengohangot, listazasi beallitasokat, telefon nevet, kamera beallitasait nem jegyzi meg. Vicc az egesz.
"Bad reklám is reklám too"
-
br.rak
őstag
1giga ram: főleg böngészőnek (mert szerintem az IE és annak motorja a platform leggyengébb pontja, nem igaz hogy nem engedik be az Operát /mini/mobile a saját motorjával), meg másnak is rövidíti a töltési időt, de főleg időtállóság miatt.
820: kicsi az aksija 1650mA körül ha jól rémlik, és azért nem mindegy hogy az "aktív" használat mellett már délután beadja a kulcsot vagy esetleg estig ki lehet bekkelni (régen erről panaszkodtak a topicjában itt is)
ami mellette szól hogy az erős hardver mellett csak 800*480 kijelzőt kell meghajtani920: kamera nem szempont, a HD ready kijelző szintén nem, és ez is egy kicsit tank jellegű
525: ez 40-ből meglenne és ez új , bár a garancia biztosan trükkös
szerk:
kissé off: de újmobilokkon a 2éves hu garanciánál ezt írják
"A HU gyártói garanciát a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni." Most ezt akkor ezek szerint be lehetne vinni a Nokia Care-be is (szerintem nem, mert mivel nem Mo-ra behozott a mobil, így elhajtanak a jogos gari igénnyel is )[ Szerkesztve ]
-
alevan
őstag
válasz alevan #45790 üzenetére
Na, 10 percre rá beindúlt, és végigment a HR. miután vége lett, toltam még egy-et, mert nem nagyon akart térerőt találni.
Viszont a problémám a következő:
Egy ideje (kb a második 8,1 frissítés óta) nem megy a vakum, ami gáz, mert sok esti képet szoktam készíteni. Namármost, tegnap délután készítettem pár képet és csodák csodájára ment a vakum 4 kép erejéig. Azóta megint semmi. Gondoltam, HR megoldja (nem engedtem a backup visszaálítását), de nem akar menni.
Végül egy gyors Google keresés után (amit pedig megejtettem párszor a fa fejemmel) rájöttem a problémára: a vaku nem érintkezik rendesen az alaplappal (ha az ujammal megérintem a vakut, akkor müködik, ha elengedem, nem megy. Szal mehet szervízbe...
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
alevan
őstag
Ezt is megéltem. BSOD-ot kapott a L920 amikor Hard Resetet toltam rája. (valami 0% és egy olvashatatlanul apró szöveg alatta). Soft Resettel újraindítottam, már 5 perce forognak a kis fogaskerekek. Félnem kell?
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Воланд
titán
válasz btudos #45782 üzenetére
azert valljuk be, hogy az mar regen rossz, hogy amig a htc es nokia wp8-as keszulekeken az a legnagyobb problema a dev prev-el, hogy gyorsabban merul tole a keszulek, addig az ativ egy megbizhatatlan valami lesz tole.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Sponkli
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem a wp-s készülékek felhozatalát és rábukkantam a lumia 630-ra ami nagyon megtetszett jó színekben lehet kapni ami igazából teljesen felesleges információ de gondoltam megosztom.
Nos a mediamart-ban lehet kapni a dual simeset 48.000 ért az emag-on lehet kapni a simát 45-ért és mivel nem használom ki a dual simet ezért azt gondolom hogy az emag-osat érdemes megvenni. DE a garancia miatt gondolom hogy a media-sat lenne célszerű megvenni mivel szegedi vagyok és ezáltal plusz költség lenne ha nekem még vissza kellene küldenem. Emiatt fordulok hozzátok hogy melyiket válasszam meg, hogy egyáltalán érdemes-e megvenni!Előre is köszönöm a válaszokat!
-
buek1967
tag
válasz btudos #45782 üzenetére
Nálam GDR3-al minden rendben volt, viszont 8.1-el gyorsabban merül, ez tény. Most már csak 42%-om van, reggel vettem le a töltőről, 8.0-val még legalább 70% volt ugyanolyan terheléssel (gyakorlatilag minden ON). Igazad van, hogy nagy kérdés a Samsung driverek érkezése Ativ S-re.
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
Ryoo
senior tag
válasz anorche1 #45774 üzenetére
Én a partneronál vettem áprilisban, hétvégén megrendeltem, keddre kihozták.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
btudos
nagyúr
válasz buek1967 #45781 üzenetére
Premium? Nalam a premium kategoriaban a termektamogatas egy eleg huzos szempont, amiben az Ativ S igen gyenge, nezd meg a GDR3 utan mit produkal, es mit tett ellene a Samsung. (PfD-t csak azert nem emlitem, mert az nem hivatalos)
Teny, hogy jol ossze van rakva, szep, meg minden, de a premium kategoriahoz ennel tobb kell.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
mdraco
őstag
Miért olyan fontos az 1 giga ram? Játék miatt?
-
anorche1
őstag
válasz anorche1 #45771 üzenetére
Mivel én is 525 -t szeretnék venni, ezért felhívtam az összes webshopot ami hirdeti. Az euro gsm nem vette föl, és az összes többinél pedig jelenleg nincs. Viszont az ujmobilok.hu -nál mondta a csaj, hogy holnap kapnak belőle, és majd hívjam fel őket.
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Kbali
nagyúr
válasz br.rak #45769 üzenetére
820 esetén nem tudom milyen akkuidő problémára gondolsz? Azoknál volt, akik feltették a 8.1 dev. preview-t, de már azóta azon is reszeltek. Ez a készülék is pont annyit tud, mint bármelyik hasonló okostelefon. Ha használod, akkor max. 1 napot bírja. Ha kevesebb a kijelzőhasználat, akkor ki tudsz vele húzni 2-3 napot is.
-
br.rak
őstag
Köszi a tippeket
Samsung Ativ S: Baz, az egy tank, és 60-65e körül kezdődik
HTC: ebből egy "light box"-os kivitelt láttam 50 alatt, meglátjuk820 használtan:, lehet az lesz, majd belesek a fórumba hogy sikerült előrelépni akkuidő tekintetében.
Amúgy pár hete nézegettem és elég sok helyen volt még 525 itthon is.
Amúgy min 2 évet kellene kiszolgálni, de inkább hármat (amúgy csak lightos használat, telefon, zene, böngészés, szótár)
köszi mindenkinek.
-
br.rak
őstag
Mobilvásárlási tanácsot kérnék:
Ismerős kapott kölcsönbe egy 620-as és megtetszett neki a wp, eddig i4-et használt.
Viszont 1gb-os telefont szeretne és max 50-et szánna rá.
Nokia fronton ezt gyak csak az 525 tudja, de azt már nem találtam Mo-n webshopokban, külföldi rendelés most nem játszik ((tudom bolti gari se jobb)
Szóval HTC és Samsung fronton van-e alternatíva, vagy kutassak tovább 525-öt?Br
-
BiP
nagyúr
válasz JamesHun #45759 üzenetére
Mivel azon már most is WP8.1+Cyan van, talán az lehet a legközelebb a végleges állapothoz (no meg a 930 persze), viszont pont azon van a legkevesebb szükség a legkorábbi frissítésre.
(#45758) Pinyo16689: 930 alá (és egyben 630 fölé) biztos jön még valami idén.
(#45764) batai15: Az épp aktuális legújabb van rajta (ami a DP-ben is elérhető).
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
válasz Pinyo16689 #45758 üzenetére
Biztosan lesz minden kategóriának utódja. Tavaly a 925-öt nyáron leplezték le, szóval szerintem most is lesz valami, vagy legkésőbb ősz.
1020 utódra nagyon kíváncsi leszek. -
Pinyo16689
senior tag
Szerintetek lesz utódja a 720/820 párosnak?
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
BiP
nagyúr
válasz batai15 #45747 üzenetére
Nem véletlen, hiszen ez a cél. Hogy a WP-re vezesse az Androidtól nehezen elszakadókat,
ill. az első telefonosokat.(#45751) eszgabor: Azért, mert soha nem is volt erről szó. Mit cáfoljon akkor?
Elmondta az MS, hogy júni 24-től a hivatalos támogatás kezdődik a WP8.1-re.
Hogy ez mikor érhető el a telefonokra, az a gyártókon múlik. (gy.k: mikor adják ki az adott típus frissített firmware-jét).
Ez lehet akár előtte (esélytelen), de valószínűleg később. Most nem keresem ki azt a konkrét üzenetet, ahol ezt megfogalmazták, de ez volt a lényeg.szerk: látom, woland_2k is leírta közben.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz eszgabor #45751 üzenetére
Mert mondjuk van x év tapasztalata a WP-s frissítések illetve az IT világ működése terén.
Mellesleg a pletykákat nem cáfolni kell, hanem megerősíteni, akkor lesz hivatalos. Megerősítették? Nem. Sokan benyelték, hogy a támogatási ciklus kezdete egyben a frissítések kiadásának kezdetét is jelenti, de a kettőnek nincs túl sok köze egymáshoz.
-
Воланд
titán
válasz eszgabor #45751 üzenetére
felesleges cafolni, az ms is leirta mar ezerszer, hogy a frissites orszagonkent, szolgaltatonkent es keszulekenkent kulonbozo idoben fog megjonni. amugy meg a hivatalos support oldalon van kint, hogy ma kezdodik a termektamogatasa a 8.1-nek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
btudos
nagyúr
válasz gyurkikrisz #45744 üzenetére
Mióta számít két A5-ös mag értelmesnek? Egy dolog jó benne, a RAM. Egyébként valóban ronda, és gondolom nem is lesz túl olcsó.
BobTail: Én a 630 helyében megsértődnék.
-
gyurkikrisz
őstag
Csak egy x2 jött, legalább valami értelmes hardwerrel. Viszont az alsó gombok bűnrondák.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
BobTail
őstag
Hmm... ez az X2 mintha jobb ajánlat lenne egy Lumia 630-nál =O
-
batai15
félisten
Hol tudom meg tekinteni hogy az app vásárlások tranzakciói hogy állnak?
-
eszgabor
aktív tag
Eljött a szép június 24-e. Hol van a WP8.1-em? :-)
Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
-
pzstm
titán
-
BiP
nagyúr
Gyönyörű feketében is. Kicsit furcsa, hogy a szélső fém keret is fekete, emiatt elüt a többi 930-astól, kicsit mintha más teló lenne, de nagyon szép.
Ami még nagyon szép, az a fehér. És a színesek is. Nagyon el lett ez találva.nyesix: Ha ez értesítésben nem az áruházra nyomsz, hanem az "x alkalmazás frissült" feliratra, akkor egyből jó helyre dob.
[ Szerkesztve ]
-
nyesix
senior tag
8.1 alatt, az értesítési sávban jelezze a telefon, hogy frissült 3 alkalmazás,de amikor rákentem csak a piactér jött be. Hol tudom megnézni mi frissült? Köszi
-
Máté94
addikt
Remélem a mai nap a rendkívül fontos X2 mellett bemutatnak egy értelmesebb Lumia-t, mert nagyon mérges leszek.
-
Lenry
félisten
válasz JamesHun #45664 üzenetére
na ezt már későn olvastam, mindenesetre a gyári beállítások visszaállítása segített, legközelebb megnézzük ezt a SIMes dolgot is, bár kicsöngött meg látszólag létrejött a hívás, épp csak hang nem ment át, ezért nem gyanakodtam a kártyákra, bár microSIM méretűre vágott kártyák vannak benne.
ezt az N9-em pl nem kifejezetten honorálta, de ezt azzal jelezte, hogy az egész hálózatot eldobta.(ezúton is szívből kívánom a farfekvéses sünszülést annak, aki szerint a miniSIM túl nagy a mai 5-6-7"-os péklapátokba)
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
duo
addikt
flagship telefon ára hozzávetőlegesen az adott ország átlagkeresetének kb a felébe kerüljön. szerintem.
most olvastam h. kb az USA minimálbér feléért (valamivel többért) lehet a csúcskategóriás cuccokat elhozni, odakint.
persze mint ahogy szép hazánk példája mutatja minél kevésbé szerencsés sorsú(gazdasági értelemben) egy ország annál drágábbak ezek a szarok.(tudom hogy tengerentúl meg áfa de akkor is)
én rosszabbra számítottam, 170K-ra. csak az a fránya glance...
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
csƵ
addikt
Üdv! Még friss WP felhasználó vagyok (630), milyen appokat érdemes telepíteni és milyen játékokat?
-
spider23
aktív tag
Valaki használ bittorrent sync-et? Sehogy sem tudom beállítani hogy a camera rollt mentse.
Könyvtárat be tudok állítani és egyenként tudok menteni képeket, de a full backup nem működik. Leírásban néztem hogy hozzá kell adni a plus jellel ahol a backup-ot be lehet állítani, de ott csak megkérdezi hogy akarom- e hogy a fotókat mentse, aztán a pipára nyomva elkezd szaladgálni a pötty felül és semmit nem csinál. És plusz jel sincs sehol. Olyan mintha hibás lenne a telepítés, de hiába törlöm és telepítem újra, nincs változás. Régen még a 8.0-án működött, de úgy emlékszem hogy ott is 1x csak megadta magát és nem ment többet a mentés. Azóta nem néztem rá, most megint aktuális lenne de nem megy. Google -val nem találtam semmit hogy másnak is lenne-e ilyen hibája. -
pzstm
titán
válasz FіkuszKukіsz #45716 üzenetére
ez elvileg meglesz állítólag addigra, ha nem az sem baj. Személyes átvételt választottam, max lemondom
nem fizettem előre semmit
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
moleculez
veterán
Az IE-n várható valami vatozas? Sok oldalt rosszul jelenit meg, amiket azelőtt jól. Apróság, de pl 8.0-n a soundcloud böngészőben háttérbe rakható volt, most nem, de millió egy baja van.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
pzstm
titán
válasz Partyface007 #45710 üzenetére
a fizetésnél tudsz kuponkódot megadni
(DFFSW2)[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
válasz polonic #45704 üzenetére
ahhoz kepes, hogy en 130.000 korul vettem a 920-ast ez egyaltalan nem draga. szvsz fel ev es 110.000 korul lesz.
-
pzstm
titán
válasz polonic #45704 üzenetére
flagship telefon nyitóára mennyi legyen? Samumeg szifon 220-250-el kezd.....ez 150-ért kezdésnek sok, ami bruttó....hát jó
-
pzstm
titán
akit érdekel:
Edigitálnál minden Nokia telefon 15% kedvezménnyel vihető ma.
Gyorsan meg is rendeltem egyet:A kosár tartalma
Megnevezés Elérhetőség Mennyiség Eladási ár Összesen
Nokia_Lumia_930_kartyafuggetlen_okostelefon_Black_(Windows_Phone)
Nokia Lumia 930 kártyafüggetlen okostelefon, Black (Windows Phone)
2014.07.10.* 1 db 152.916 Ft 152.916 FtNettó összesen: 120.406 Ft
27% ÁFA összesen: 32.510 Ft
Bruttó végösszeg: 152.916 FtiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest