- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ampulla
aktív tag
válasz kislaszlo83 #45098 üzenetére
itt kezdj el olvasgatni.
Ha nem találtál választ akkor az omnia témába irjál szerintem.[ Szerkesztve ]
-
kislaszlo83
tag
Sziasztok.
Elnézést a zavarásért, meg azért is, ha olyat kérdezek, ami volt már, de mire végig olvasnám a kismillió hozzászólást, nyugdíjba mehetekSzóval a kérdésem az lenne, hogy Omnia 7-re hogyan lehet hangszínszabályzót tenni? Akitől vettem, azt mondta rootolva van, van is rajta néhány furcsa menüpont (root tools, xda), de nekem ez nem sokat mond. A szoft verziónál valami 7.10.akármi van, ami érdekes, mert azt olvastam hogy a 7.8 az utsó update erre a telóra. Érti ezt vki?
Nos, a probléma adott (EQ), nagyon köszönöm a segítséget, már ha akad vki, akit érdekel a problémám.
U.I.: a zune nem engedi a frissítést. -
zsamiatt
őstag
2013-van. Az a vicc, hogy azt írták a hibára a forumon, hogy távolitsam el a fiokot vegyem fel újra. Eltávolitottam, most meg mikor keresi a kiszolgálot szerinte nem online a telefon
Közben weblap, freemail, face minden szinkronizál.Nevetséges.Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
-
zsamiatt
őstag
válasz btudos #45063 üzenetére
Egyébként 8.1 alatt most f*sta össze magát másodszor az exchange szinkron. Elöször az update után nem ment, csk a hard reset segitett, most megint nem megy. Szerinte nem elérhető a kiszolgáló... Vicces. 8-as alatt a másfél év során egyszer sem volt ilyen probléma.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
Az alkalmazások listája benne van a store-ban, my apps menüpont alatt. Nos ezeket nem lehet kitörölni úgy vettem észre. De javitsatok ki ha tévedek.
-
vlcsko82
senior tag
Győzelem,de nem vagyok boldog mindent állíthatok vissza nem mentettem semmit
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
vlcsko82
senior tag
Na itt kezdődik a probléma a gép látja a telót,de a prógi nem
-
vlcsko82
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #45086 üzenetére
Áááá,urak én reménykedtem a katt-katt és kész megoldásba de ha máshogy nem megy köszönöm a segítséget 1-2 nap és talán megleszek ha a gyerek hagy játszani
-
vlcsko82
senior tag
válasz gyurkikrisz #45083 üzenetére
elírtam és még fel se tűnt
-
vlcsko82
senior tag
Hy all A telómon "Nokia Lumina 520" jelenleg Win 8.1 van hogy tudnám egyszerűen vissza állítani rajta a Win 8.0-t?
-
T.Peter
őstag
válasz Integrale #45076 üzenetére
8.1-nél kivették ezt a beállítást, szóval ott már pipálni se kell majd neki, hogy mindig menjen, mert alapból így van beállítva.
(#45077) batai15: Miért ne szívná jobban? Azt viszont nem tudom, hogy mennyivel. Nem kísérleteztem vele, mivel nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz batai15 #45075 üzenetére
Állítsd be, hogy lekapcsolt képernyő esetén ne kapcsolja ki a wifit.
illetve, pont ahogy a blogbejegyzésednél tanácsolták! elérni !!
"Bad reklám is reklám too"
-
batai15
félisten
Viber a wifit ébren tartja? vagy hogy megy ez? othonra kikapcsolom a mobil netet me minek, de ha a viberen hívnak akkor nem fognak tudni el érni mivel a wifit is bontja?
-
Dale
aktív tag
Az elérhető mobil kínálat valóban elég egyenetlen, kb vagy low end van, vagy használhatatlan tepsifon. A 930-at majd megnézem, itt csak a Verizonnál van Lumia Icon néven (Elop szerint ugyanaz csak más design), meg kéne néznem valamikor de úgyse annál a szolgáltatónál vagyok.
A 8.1-el viszont eddig nagyon meg vagyok elégedve és értem hogy merre haladnak vele. Lehet hogy alacsonyak az igényeim és nem úgy használom a telefont mint az űbermencsek, így nem futok bele "vállalhatatlan" hibákba és hiányosságokba.
Belfiore tweetjein meg nem értem mi a felhördülés, OK egyes Lumiákra gyárilag már kijött a 8.1, a többire meg még tweakelnek kicsit. Többi = tök más SoC. A 3rd party platformra mozdulás pedig dícséretes, szerencsére már az Apple is azt csinálja hogy abból főz amiből a developerek is tudnak, így könnyebb a frissítés, hamarabb kiderülnek a problémák (dogfooding), mindenki nyer vele. OK a Music app most más és talán rosszabb mint volt. Korábban hány frissítés érkezett a music hubhoz? Ahány system update és még azokban se biztos hogy volt változás. Az új Music apphoz kb hetente jön egy. Oké ráfér, de a trend elég jó így.
(920, akksi OK, Facebook messengert nem használok)
https://enginedesigns.net
-
veterán
válasz hülyegyerek #45070 üzenetére
Hadde ize akkor tulajdonkeppen jelenleg nincs elerheto lumia a x20 modellek utan uresen hagyott terulet nagy reszen, why? o.O
Everybody lies.
-
veterán
-
zsamiatt
őstag
válasz btudos #45063 üzenetére
A cim atadas konkretan nem mukodik. 8cal ment. Egyebkent a regiokat se kezeli jol. Angolul hasznalom a telcsit de magyar regioval. Mindenhol, jol jelenik meg a datum, egyedul a naptarban van angol 12oras. Eddig ezzel se volt gond.
-
zsamiatt
őstag
válasz Воланд #45051 üzenetére
Én nem akartam ennyire radikális lenni
Igazából érthetetlenek a dolgok. Ott az a nyomorult naptár csempe. Meddig tartana lekodolni, hogy több eseményt megjelenítsen? De úgyan ez igaz mondjuk a cím átadása a mappsnek... Ha fél napnál több időt tölt el ezzel egy programozó akkor ki kell rugni...
-
SsPL711
őstag
válasz Воланд #45051 üzenetére
Szerintem az is gáz 8.0 Black-en, hogy ha nincs kint se csempe, se lockscreen-en egy app ami értesítéseket küldhet, akkor csipog ugyan, de nem tudom melyik app küldött valamit. Egyszerűen nem látszik sehol.
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
rgeorge
addikt
válasz JamesHun #45054 üzenetére
Egyszerre kell megérinteni a szóközt és a home gombot, ha lehetséges egy ujjal. A dev. prev-ben ezt csak a legutolsó frissítés javította.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
JamesHun
addikt
válasz rgeorge #45048 üzenetére
nem tudom jól csináltam-e, de IE cimsávba ahova a webcímeket kéne beírni ott beletapicskoltam a youtube cím közepébe és a szóközt nyomva másik újjal a home gombot megnyomtam, de semmi csak pár space lett
Engem az action centerbe az zavar, hogy nem 1x már a BT-t visszakapcsoltam a lehúzással
SeriesX: JamesSHun
-
savoo
addikt
Mostanában nem néztem be a topicba felgyűlt 400+ hozzászólás, de látom csak a szokásos ment.
-
Воланд
titán
válasz zsamiatt #45043 üzenetére
"napi wp8.1 fikazas, valami volt mar, valami nem, de most ezt leirom, aztan delutan megy vissza a black.
most az appokat nem irom (annyit hozzafuzok ehhez, hogy tok jo, hogy a fejlesztok mennyi plusz dolgot kaptak, de honapokat kell meg varni, hogy ennek valami kezzelfoghato eredmenye is legyen), meg azokat a beallitasokat, amiket nem kell hasznalnom, de:
- allandoan latszo allapotsav? mi a tokomnek? nem erdekel a terero, nem erdekel, hogy wifi-n vagyok, vagy mobilhalozaton, nem erdekel az ido. ha erdekel, akkor majd odabokok fentre es megnezem
- nincs adatkapcsolat az action centerben. lol
- hubok szetbarmolasa. photo egy hanyas, people szinten.
- games hubbol kikerultek a jatekok az app listbe. normalis? ezt ki a tokom hagyta jova?
- kurzorkezeles. koszi, ez igy ***** gaz. irok egy hosszu mondatot fektetett nezetben es nem tudom odahuzni a kurzort elsore, ahova akarom? vagy menjek a mondat vegere es onnan kezdjem el huzni, vagy bokdossek bele a szavakba?
- levelhez nem lehet csatolni dokumentumot, csak kepet. loool. nem, az office share nem megoldas, mert nem tudok tobb lokalis dokumentumot csatolni egy levelhez. es ehhez kapcsolodik, hogy az office sem fejlodott semmit.
- settings menu nevetseges
- quiet hours igy nevetseges, mert nekem egy adott kontaktnal kellene az fb, viber es whatsapp is, nem csak a hivas es sms
- messeging hub, csak sms-t kezel. majd a wp9-re beteszik a tobbi appot oda.... thx
- ez a kulonallo hangero kezeles meg ugy szar, ahogy van. nincs azonnali nemitas (es meg az action centerbe sem tudom betenni), a hivas+ertesitesek csak 10-es skalan allithato.de ami a leginkabb kivagta a biztositekot tegnap az az action center es az ertesitesek kezelese, pontosabban inkabb nem kezelese. vegyunk egy egyszeru peldat: sms. szeretnem, hogy legyen banner es hang, plusz ki van teve a lock screen-re. DE nem szeretnem, hogy bekeruljon az action centerbe, mert ott csak azokat akarom latni, amik kevesbe fontosak (vagy el lehet ezt kepzelni forditva is, a fontos dolgok az action centerbe, a kevesbe fontosak meg maradnak bannernek es hanggal valo ertesitesnek). ezt meg lehet oldani? nem. ha kikapcsolom azt, hogy latszodjon az action centerben akkor mi tortenik? nincs ertesites. se hang, se banner. csak a csempen megjelenik egy szam, meg a lock screen-en ha be van allitva. ezt megis ki talalta ki es ki hagyta jova? nem lehet kikerulni az action centert! ha egy nap 40 kulonbozo alkalmazas kuld push ertesitest, akkor 40+x ertesites lesz az action centerben es nem lehet ezt szabalyozni. ez nevetseges es nem tudom eldonteni, hogy ez szandekos, bug vagy meg nincs kesz ez sem.
az egesz rendszerrol sut, hogy xy funkcio miatt sirtak a userek evek ota es azt minden gondolkodas nelkul beledobaltak az os-be. en elhiszem, sot tudom, hogy fejlesztoi szempontbol milyen jo lett a rendszer, de felhasznaloi szempontbol (regi wp-skent) csak azt tudom mondani hogy atgondolatlan, logikatlan megoldasokkal van tele. a szaksajto meg el van foglalva a cortanaval, a harom oszlopos fokepernyovel, meg a hatterkeppel es szinte eszre sem veszik, hogy mar megint mennyi mindent cseszett el az ms. ez betanak elmegy, de nem olyan rendszernek, ami egy honap mulva megjelenik. megint az latszodik, mint win8 eseten, hogy vagy nem volt control csoport, vagy volt, csak eppen nem foglalkoztak a kapott eredmenyekkel. es nem, nem akarom hallani, hogy majd gdr1-2-3, wp9, majd jovore, meg majd ha kesz lesznek az uj appok, ha egyszer most az alap rendszer ugy hasznalhatatlan, ahogy van.
"ezt meg aprilisban irtam. ugrott is a ho vegi bonusz.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
rgeorge
addikt
válasz JamesHun #44997 üzenetére
Megnéznéd a 630-on, hogy az "Oppenheimer-bug" jelen van-e? Internet explorer, címsorba tapicskolás, majd a virtuális billentyűzet szóköz + home gomb egyszerre megéritésére újraindul a telefon..
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Boonen007
őstag
De lesz Lockscreen app.
-
zsamiatt
őstag
Hát ha ez a végleges ami most utoljára kijött akkor igen csak gyászos a kép...A baromi nagy merülés egy dolog- remélem a cyan megoldja- a nagyobb baj, hogy tele van fél megoldásokat. Ez a hoztunk is meg nem is kategoria. Ami pedig eddig jól ment az most nem müködik.
-
Воланд
titán
válasz Alexios #45040 üzenetére
gyanitom, hogy amit a dev prev keszulekek megkaptak utolso frissitest az a "vegleges" es az jon majd a cyannal. csak egy kicsit vicces a szitu.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Alexios #45037 üzenetére
nem, nem ezt irta. azt irta, hogy amiket kiadtak eddig wp8.1-es lumiakat, azokra most keszitettek el a "vegleges" os-t es majd jon a frissites.
-
BiP
nagyúr
válasz Dzsosy #45028 üzenetére
Persze, tudom. Csak ő 925-öt akart venni, ezért hivatkoztam erre.
Ha a piaci szegmest nézem, arra jelenleg tényleg a 930 az utódja. De még várható valami, ami paraméterekben is közelebb van.
A 820 utód (mármint nem piaci szempontból, hanem ha valaki akar elfogadható áron váltani) az meg jelenleg pont a 925, ha még lehetne kapni. Ezért lesz érdekes, hogy mi várható még.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz viewdetails #45025 üzenetére
csak lehetne már kapni legalább függetlenül...edigitálnál és expanssnál is még csak előrendelői státuszban van
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
tbalint3
tag
WP8.1 támogatja az USB OTG-t? Tehát lehet OTG-s pendrive-ra fájlokat másolni, vagy közvetlenül arra menteni a képeket, videókat?
-
HKorn
veterán
Akinek vannak belsős infói nyugtasson már meg, hogy hamarosan jön egy középkategóriás Lumia jó áron, mert ma akartam megrendelni a Telenortól a 925-öt, erre pont ma vették ki a kínálatból, befejezték az értékesítést.
Semmi más alternatíva nincs Lumiákból. A 60-70 ezres középkategóriában akkora űr van Nokiáéknál, hogy fáj.
Se 720, se 820 nem kapható, sehol semmi utódja ezeknek, csak alsó, illetve felsőkategória van, vagy a péklapátok.
Run&Ride
-
GorkyZero
csendes tag
Sziasztok!
1 hete váltottam Androidról Windows Phone-ra (Nokia Lumia 520). Teljesen megvagyok vele elégedve, a zenék rendezésével vannak gondok. Na most ugye alapból felajánlotta nekem h telepítsem az App for desktop-ot. Ehhez kell a .NET 4.0, amit nekem nem enged feltelepíteni, a következő hibaüzenet dobja: HRESULT 0xc8000222. Hm, gondoltam se baj, majd pendrive-szerűen pakolgatom a zenéket. Így viszont eleinte a zenék duplikálva jelentek meg, most meg már van h 1 zenét 5-ször lát! Valamint ha letörlök egy zenét, a zene alkalmazásban ott marad és hibaüzenetet dobál. Érdekes, mert képeket enged pendrive-osan pakolgatni és ott nem lesz duplikáció + hibaüzenet.
Mit lehet tenni? Miért nem engedi a .NET 4-et?
Az asztali gépemen Windows 7 van.Köszönöm!
-
Kloden
senior tag
Ok,köszönöm!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, Lumia 520-ra rá lehet kötni valamilyen módon egy sima asztali billentyűzetet? Vagy egy mini usb-s billentyűzetet? Lehetne így sms-t vagy mailt írni?
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
-
-
arm1n_
csendes tag
egy fapadost használtam eddig (epub reader), több frissítés is kiadtak rá, de ahogy néztem sokat fogyaszt, kipróbáltam a mohoo-t, mivel több mint 2500at értékelték, de az aksival is mohón bánik nem értem, hogy egy ebook olvasó miért fogyaszt ennyit, a pdf readerekkel egyetemben (adobe es ms is eléggé húzza az aksit).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mikrotik routerek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest